effe__sa napisao:Na kakvih 150 milja ti misliš? Pa to nisu dugovi u pravom smislu riječi, mi smo jedan od rijetki klubova u Evropi koji nema dugova. Moguće da mi i Arsenal jedino nemamo dugova. A ovo si možda za stadion mislio to je samo otplačivanje na rate, to se zovu na njemačkom Verbindlichkeiten ili na našem jeziku bi se reklo kao neka vrsta pasivni dugovanja.
Dug ti je dug kak god da ga ti okreneš. Razumijem ja tebe kaj ti tvrdiš no Scar ti je u pravu, a opet prema fair play pravilu kolko sam ga ja razumio to neće na nas imati nikakav utjecaj, dok recimo dug nekih drugih klubova oće.
Ono kaj ti odbijaš shvatiti, da unatoč tome što je BUNDESLIGA najspremnija za fair play (koji se tak ionak neće sprovesti u pravom smislu te riječi), BUNDESLIGA je ta koja najviše zbog toga pati. Kao što si i sam rekao određeni klubovi morali su kresat pun kurac i to je uveliko utjecalo na veliki pad kvalitete same lige. Evo sam usporedi prvaka BVB koji je uložio onoliko za koliko je prodao, dok je jedan Napoli otkupio prava na cavania te još uz to za 16 miljona eura doveo Inlera i sad buju još na zimu nekog za 13-14 dopelali. To je nešto što BUNDESLIGA nema, a to je ono što BUNDESLIGA pod hitno treba. Liga je do ove sezone ili bolje rečeno do pretprošlog ljeta bila u nekom rastu, ne znam kak bi to drugačije naveo. Recimo jedan Wolfsburg je bio u stanju ostaviti svoju ekipu na kupu nakon prvenstva i onda još ukucati 20 miljona u kadar. pa su recimo sezonu poslije kada se nije išlo u Europu doveli DIEGA i KJAERA s tim da je Džeko još bio u klubu. SEXUALNOST U 3 PIČKE MATERINE. I onda samo u jednoj godini nema više ni Diega ni Barzaglia, ni Džeke, NIKOG i pogledaj kakva trulež tamo igra, a Wolfsburg nije klub poput Juvea ili Milana ili Intera da je u stanju u jednoj sezoni sve popraviti neg mora imati sreće sa svojim kupovinama. To ti je najbolji primjer toga koliko je BUNDESLIGA pala. Ništa ti ne znači ako si ti spreman za fair play a vrijediš 100 miljona eura, a samo sezonu prije si vrijedio 180 i da bi mogao poštivati taj fair play moro si skinut svoju vrijednost za 80 miljona eura.
Ako treba još podrobnije ja to objasnim
width="960"