Piqué, Thiago Silva, Messi ili neko skroz drugi?

Arhivirane teme...

Re: Reus, Goetze ili neko treći?

PostPostao/la nele-BHF » 30 pro 2011, 20:25

effe__sa napisao:
nele-BHF napisao:Imam naravno. Direktno iz KHR usta, Rummenigge: Keine Winter-Transfers. To šta će biti na ljeto to ti objesi mačku o rep. Niko nas neće čekati da se plasiramo u EL pa da se skonta da se treba pojačati ekipa.

Pa ok to za Winter-transfers. Mi spominjemo ljetna pojačanja i naravno da se sad već razmišlja o imenima i jasna stvar da smo već odavno zainteresovani za Reusa. Voliš ga brate zapetljat Nele :lol:

Hoću da ti kaže da će se do ljeta promjeniti 10 interesovanja i želja. Reus ni Goetze neće nikoga čekati.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lizarazu » 30 pro 2011, 20:29

Ja ne vidio insana (ko ne razumije - covjeka) da ovoliko ispreplice price u vezi Bayerna. :D
Sad ih vidi na tronu, dok su sutra ucesnici EL. :mrgreen:

Nele, tebra, ne se predavati. Zar nisi cuo da je Uli po prvi put stavio prednost Lige prvaka u odnosu na prvenstvo.
Kod nas se kuha nesto golemo, stvara se veliki tim, siguran sam da nam predstoji ljepse vrijeme na evropskoj sceni.

Sto se tice same teme, meni su dosadile razne spekulacije pa ih vise i ne komentarisem.
Uskoro cekam da se javi Arsenal, klub za koji Reus navija od malena. :lol:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la effe__sa » 30 pro 2011, 22:32

@Liza: Ma Nela ga voli zakomplikovat, takav je :) :) Al čudo nije rekao "jebo vas Reus, Ribery je kralj" :lol: :lol:
Ma i ja sve opušteno gledam, jer stvarno nam za sad sve dobro ide....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 30 pro 2011, 23:36

Pa i jeste Ribery kralj ! :lol:

Ma komplikov'o ili ne, mi nismo zainteresirani ni zakog. Pusti ti ljeto i šta do ljeta može biti. Zato ova tema nema mjesta do ljeta ;) To hoću da vam kažem :)

Osim toga, imal' normalnog navijača/simpatizera Bayerna da ga ne iznervira ona izjava KHR-a, a znamo kakvo nam je stanje na klupi i šta se desi kada jedan igrač fali...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la effe__sa » 30 pro 2011, 23:48

nele-BHF napisao:Pa i jeste Ribery kralj ! :lol:

Ma komplikov'o ili ne, mi nismo zainteresirani ni zakog. Pusti ti ljeto i šta do ljeta može biti. Zato ova tema nema mjesta do ljeta ;) To hoću da vam kažem :)

Osim toga, imal' normalnog navijača/simpatizera Bayerna da ga ne iznervira ona izjava KHR-a, a znamo kakvo nam je stanje na klupi i šta se desi kada jedan igrač fali...

Jeste Ribery kralj i ja kažem, ali ti to stalno potenciraš.....Mene ne nervira Kalle sve dok nam dobro ide, teško je sad nešto kupit pametno....A ljeto će brzo doći i zato se o ovim transferima mora pričat. ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 01 sij 2012, 13:08

ARSENE WENGER will turn his attention to Lukas Podolski after being told Bayern Munich are favourites to sign his top target Mario Goetze.

Arsenal boss Wenger was ready to spend around £30million on Borussia Dortmund sensation Goetze, 19 – and the German star was keen on a move.

But it has emerged that Bayern coach Jupp Heynckes wants him at the Allianz Arena and Goetze’s advisors agree that he should nurture his talent in the Bundesliga before moving abroad.

A source close to Goetze said: “Mario’s football education is ongoing and this means it would be wiser to stay in Germany – and Bayern is the obvious choice.”

Engleski mediji :a045: :lol:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 02 sij 2012, 16:01

Imam nekakav osjećaj da Wenger neće na kraju niti jednog Nijemca dovesti u Arsenal. :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 04 sij 2012, 11:04

Ništa od Španjolske za Reusa. ( za sada )

Želi sa Gladbachom završiti ovu sezonu na dobrom mjestu, želi s njima izboriti Europu, odigrati uspješno EP, a onda šta bude, bude.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la bavarac » 04 sij 2012, 16:54

samo cu jedno napisat.....Diego - Juventus....Ozil - Real....Gotze - Bayern.....ak nam on pobjegne u englesku krvi cu im se napit svima.... smile44

makar to značilo da mi netko stalno od špeka sjedio na klupi (Robben,Muller,Kroos ili Gotze..mali je pod mus...)... 8-)

razlozi...ima onu drskost koju vidim kod Kroosa tu i tamo kad se sjuri prema golu....i švabo je...a tek su mu koliko ono.... :mrgreen: ...godina....

Sto se tice Reusa....i da i ne....

zasto ne mlad je i neformiran igrac u jakom klubu,nema iskustva u repki,njegov dolazak bi značilo zamjena za krila(Robbery i muller )....dva na klupi...

zasto da...svabo je,ima jeb..potencijal,brz je,nema respekta ni pred kim u napadu...

suma sumarum..ak bi robben ili ribery bili zdravi cijelu sezonu....posudba na godinu dana...ak bi se robben ozljedio potpisao bih ga ove zime vec.... :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Red passion » 04 sij 2012, 17:39

Reus otpada. Izbor se sužava.

Ostaje dobro nam poznati Shaqiri koji je potencijal i jako jeftin, rješenje za klupu samo takvo da idealnije ne može biti.

Götze... Bojim se da s njime isto gubimo. Zašto? Ne znam za taj portal koliko je vjerodostojan i niti sam negdje vidio Hoeneßovu izjave u njem. medijima, ali...

supersport.com napisao:Bayern Munich president Uli Hoeness has said that Germany international Mario Goetze is too expensive for his club.

The teenaged Borussia Dortmund player has been linked with a number of clubs and Arsenal are said to be interested in signing the youngster.

Germany's record champions Bayern Munich have also been linked with Goetze, but Hoeness said in an interview published in Sport Bild on Wednesday that he was too expensive.

"40 million euros (52 million dollars) or more - we would never do that. Higher transfer fees are being paid in Spain or England than in Germany.

"We do not want to do those crazy things just to keep a young German player in Germany at any cost."

Hoeness also said that Goetze did not necessarily fit into Bayern's game-plan. "Where should he actually play in our team at the moment?"

Ako je to Uli stvarno izjavio, onda nakon Özila ode i Götze van, a mi ostajemo na ovome što ostajemo.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 04 sij 2012, 17:47

Da, fakat vidim to. Nevjerojatno kada je prije govorio da će Bayern imati puno više para, ali ako postoji šansa da Goetze ostane u BL više godina, ja bih žrtvovao Bayernovu dobrobit za ligu i išao po Hazarda i Shaqirija.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 04 sij 2012, 18:07

Murta napisao:Da, fakat vidim to. Nevjerojatno kada je prije govorio da će Bayern imati puno više para, ali ako postoji šansa da Goetze ostane u BL više godina, ja bih žrtvovao Bayernovu dobrobit za ligu i išao po Hazarda i Shaqirija.

Hazarda ćemo vrlo teško dobiti jer je i Real zagrizao za njega tako da nam još ostaje Eriksen iz Ajaxa.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 04 sij 2012, 18:12

Hoeness je dao ovih dana izjave u kojima kaže da nije spreman dati 40 miliona eura za Goetzea ali ne isključuje mogućnost njegova dovođenja. Napomenuo je da će vidjet kakva će situacija biti po tom pitanju. Znači Uli će odvagat stvari, a on je uz to još vjerovatno uvjeren da niko drugi neće dati tih 40 miliona.....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 04 sij 2012, 18:17

Hazard neće nikada u Bayern, hem što nije Njemac, hem što im je bilo žao dati 17 miliona za Reusa a Hazard je tu svakako skuplji.

Žalosno kako ga kupiše ispred Bayerna, sramota.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 04 sij 2012, 18:19

Murta napisao:Da, fakat vidim to. Nevjerojatno kada je prije govorio da će Bayern imati puno više para, ali ako postoji šansa da Goetze ostane u BL više godina, ja bih žrtvovao Bayernovu dobrobit za ligu i išao po Hazarda i Shaqirija.

Potpisao bi i ja obojicu. Prvenstveno ovog drugog jer je krilni igrač, a ni drugi nije nikako slab.

S Götzeom su stvari jasne... Vaganja može biti još samo ove sezone. Nakon završetka, uzeti ili ne. Englezi i Španjolci neće štediti. A samo Reala i Barcu kad pogledam, povraća mi se... Da još uzmu i njega, a imaju i ovako brdo špekova u ekipi i na klupi. :neee: :smajl006:

I još je pitanje kako će reagirati Götze taman i da ga odlučimo dovesti, da li bi on nas odabrao?

Puno pitanja, a odgovori će sigurno do ljeta 2013. biti svima poznati.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva