Ovaj HSV je nekad bio jako zanimljiv za raskopat i složit novi kadar, no danas je to užas Božji i ne znaš koju trulež izbaciti a koju ostaviti pošto se nema para z akvalitetu nego za samo novu trulež. Najbitnija akcija zimskog prelaznog roka kod HSV-a je naći "kupca" za Jarolima. Čim to obave malo se lakše diše iako ima tu još gnoja koji bi sad trebali napustiti klub ili na ljeto. Jedina dva igrača koja su se povezivali sa HSV-om su Pranjić i onaj neki Granit Xkaha iz Basela što naslućuje da HSV traži centralnog veznog. Kolko ja vidim u HSV-u većinom to igraju ova 3 igrača, ali brijem da niti jedan od ta tri nije zadovoljio ono što Fink od njih traži. To Su: Kačar, Tesche i Rincon. Po meni bi od ova tri iz prvih 11 trebao ispasti Tesche. Nekako mi se čini najlošijim te nevidim velik napredak kod njega u budučnosti. Kačar je PK razočarao, iako od ovih igrača ima najbolje ime. Valjda buju sva 3 ostala i ako Bog da dovest će se jedan stvarno dobar MC/DMC koji bu dignul kvalitetu HSv-ovog veznog reda.
Drugi igrač koji je na tapeti je Petrić. Njemu istiće ugovor, skup je za HSV,a već jako dugo ne igra na razini, a HSV-u je prijeko potreban zdrav Petrić i onaj Petrićć od prije dvije gdoine. No može li Petrić to još uvijek i što s anim napraviti je pitanje i odgovor. Se uoće može nači kupac za njega, jel je preveliki rizik dat mu novi ugovor, eto ja stvarno ne znam. Ne znam iz razloga što NE ZNAmkoliko je HSV spreman potrošiti novaca na zimu. Kada bi oni prikupili 10 miljona eura za centralnog veznog i napadača ja bi im reko da dopeljaju jedan "ŠPEK" te da sa drugim riskiraj sa igračem poput Pranjića ili da ostave Petrića pa da dopeljaju ŠPEK veznog igrača...Teško je to...Dobivam dojam da se radi o klubu tipa Hannover di se baš nema previše lufta za neke preinake!
Od drugih igrača ima toga treba sterati, Jarolima (već naveo), Castellana, eventualno Berga, ako je to uopće moguće, Tavaresa. S tim da treba imati na umu da tu ima dosta onih "mladih" igrača koji su zakurac tipa ovaj Skejberdger il kak se već piše na kojeg je bačen novac. Onda Sowah, pa Bešić, pa Tolgay...Ma ko će to znat. Dječji vrtić o kome niko pojma nema...PS i teschea bi ja sa nogom u vrit ak bi se nekaj dalo zaraditi