Hamburger SV

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Hamburger SV

PostPostao/la anton 1983 » 19 pro 2011, 12:24

Nisam niti ja za produživanje sa Petrićem..nekako je preskup za ono kaj daje. Ti si recimo za tog guerrera doka bi ja sve vaše napadače mjenjao samo za jednog dobrog napadača koji bi garantirao bar 15 golova u sezoni...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 19 pro 2011, 12:30

HSV nakon dolaska Finka ima nekih problema s prelomljavanjem utakmice u odlučujućim trenutcima, ali ja mislim da možete biti izuzetno zadovoljni napretkom kluba u zadnjih nekoliko kola. Najvažnije je to da se bodovi konstantno skupljaju i da HSV već dugo nije izgubio (od 11. kola). Ja se nadam da će HSV ući u kvale za EL ove sezone jer bi to bio jedan velik korak unaprijed. :bravo:
Sad se pokazuje da sam bio u pravu što se tiće obrane HSV-a jer od dolaska Finka djeluju stvarno dobro pa se pokazuje da je za sve bio kriv trener.

I sam Fink mi sve više djeluje kao ozbiljan trener jer više ne igra onakav nogomet kao u Baselu.

anton 1983 napisao:Nisam niti ja za produživanje sa Petrićem..nekako je preskup za ono kaj daje. Ti si recimo za tog guerrera doka bi ja sve vaše napadače mjenjao samo za jednog dobrog napadača koji bi garantirao bar 15 golova u sezoni...

Samo ne Sona. ;)
Ja sam za produženje s Petrićem, ali samo zato da ga se može unovčiti. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 19 pro 2011, 12:34

Ja bi čak i Sona dao ako bi dobio ono kaj sam rekao.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 28 pro 2011, 15:53

Ovaj HSV je nekad bio jako zanimljiv za raskopat i složit novi kadar, no danas je to užas Božji i ne znaš koju trulež izbaciti a koju ostaviti pošto se nema para z akvalitetu nego za samo novu trulež. Najbitnija akcija zimskog prelaznog roka kod HSV-a je naći "kupca" za Jarolima. Čim to obave malo se lakše diše iako ima tu još gnoja koji bi sad trebali napustiti klub ili na ljeto. Jedina dva igrača koja su se povezivali sa HSV-om su Pranjić i onaj neki Granit Xkaha iz Basela što naslućuje da HSV traži centralnog veznog. Kolko ja vidim u HSV-u većinom to igraju ova 3 igrača, ali brijem da niti jedan od ta tri nije zadovoljio ono što Fink od njih traži. To Su: Kačar, Tesche i Rincon. Po meni bi od ova tri iz prvih 11 trebao ispasti Tesche. Nekako mi se čini najlošijim te nevidim velik napredak kod njega u budučnosti. Kačar je PK razočarao, iako od ovih igrača ima najbolje ime. Valjda buju sva 3 ostala i ako Bog da dovest će se jedan stvarno dobar MC/DMC koji bu dignul kvalitetu HSv-ovog veznog reda.

Drugi igrač koji je na tapeti je Petrić. Njemu istiće ugovor, skup je za HSV,a već jako dugo ne igra na razini, a HSV-u je prijeko potreban zdrav Petrić i onaj Petrićć od prije dvije gdoine. No može li Petrić to još uvijek i što s anim napraviti je pitanje i odgovor. Se uoće može nači kupac za njega, jel je preveliki rizik dat mu novi ugovor, eto ja stvarno ne znam. Ne znam iz razloga što NE ZNAmkoliko je HSV spreman potrošiti novaca na zimu. Kada bi oni prikupili 10 miljona eura za centralnog veznog i napadača ja bi im reko da dopeljaju jedan "ŠPEK" te da sa drugim riskiraj sa igračem poput Pranjića ili da ostave Petrića pa da dopeljaju ŠPEK veznog igrača...Teško je to...Dobivam dojam da se radi o klubu tipa Hannover di se baš nema previše lufta za neke preinake!

Od drugih igrača ima toga treba sterati, Jarolima (već naveo), Castellana, eventualno Berga, ako je to uopće moguće, Tavaresa. S tim da treba imati na umu da tu ima dosta onih "mladih" igrača koji su zakurac tipa ovaj Skejberdger il kak se već piše na kojeg je bačen novac. Onda Sowah, pa Bešić, pa Tolgay...Ma ko će to znat. Dječji vrtić o kome niko pojma nema...PS i teschea bi ja sa nogom u vrit ak bi se nekaj dalo zaraditi :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 31 pro 2011, 00:28

Slika
http://www.bild.de/sport/fussball/rafael-van-der-vaart/das-passiert-beim-hsv-21826320.bild.html

Ovo nije članak da vdV dolazi u HSV, nego on govori o klubu. ;)

Ali na kraju je rekao da očekuje jednog kapitalca od Arnesena iduće ljeto. 8-)
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 02 sij 2012, 15:59

Klaun. :mrgreen:

Pametnije bi mu bilo da se vrati u HSV i napravi 2. renesansu u klubu, baš kao i kad je došao. HSV za 2 sezone s njim na pozicijama CL. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 02 sij 2012, 21:54

FCB_general napisao:Klaun. :mrgreen:

Pametnije bi mu bilo da se vrati u HSV i napravi 2. renesansu u klubu, baš kao i kad je došao. HSV za 2 sezone s njim na pozicijama CL. ;)

Možda se s ovim i poziva malo zamotano ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 03 sij 2012, 12:52

Petric in die Schweiz? Die Schweizer Zeitung "Blick" berichtet, dass der FC Sion den kroatischen Stürmer Mladen Petric auf dem Zettel haben soll. Die rund fünf Millionen Euro Ablöse für Giovanni Sio (sein Wechsel zum VfL Wolfsburg ist laut "Blick" so gut wie perfekt) sollen somit gleich reinvestiert werden.

Momentan liegt der FC Sion wegen 36 Punkten Abzug mit -5 Punkten auf dem letzten Tabellenplatz. Der Schweizer Klub hat gegen das Urteil allerdings Berufung eingelegt.

Ovo uopće nebi bilo loše za HSV, naravno kad bi Sion htio dati tih 5 milja! Samo ne znam ko bi petrića natjerao da tam ode...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 04 sij 2012, 11:42

Vertrag läuft im Sommer aus: Medien: Adler und HSV so gut wie einig - Sport Fussball Bundesliga
Športbild javlja da su se HSV i Rene Adler dogovorili oko njegovog dolaska u Hamburg na kraju sezone.
Arnesen je prije nekog vremena rekao da ne razgovara od Adleru i da ima puno povjerenje u Drobnyja. Ali, mislim da će Arnesen s veseljem pogaziti tu izjavu ako bude mogao dovesti Adlera.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la effe__sa » 04 sij 2012, 11:44

A Petrić napušta HSV u pravcu Seville , isto na ljeto kada mu ističe ugovor.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 05 sij 2012, 10:53

Slika

E TOTOTOTOTOTOTOTOTOOTTOTOTO!!!

Nikakvi Juzunovići i ostale pičke materine! SEX angebote su jedino kaj priznam! 8-)

Samo da ga sad hape i onda da za kraju Kusen kupi Barriosa i posle toga se svi more međusobno pojebat! :smajl010: Ovaj napit skupa... :smile10:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 05 sij 2012, 11:40

E sad Xhaka strašan transfer a Junuzović nije???Ne kužim te antone :lol:
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 05 sij 2012, 12:09

effe__sa napisao:E sad Xhaka strašan transfer a Junuzović nije???Ne kužim te antone :lol:

7 milja, 19 godina. zvučnost je pola zdravlja!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lizarazu » 05 sij 2012, 12:26

Pa da, mladji, skuplji...je li jos i ljepsi? :D
De nam opisi malo tog igraca, njegove mane i prednosti. Da znamo ide li HSV pravim putem. :?
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Francky boy » 05 sij 2012, 13:23

Lizarazu napisao:Pa da, mladji, skuplji...je li jos i ljepsi? :D
De nam opisi malo tog igraca, njegove mane i prednosti. Da znamo ide li HSV pravim putem. :?

SLičan tip Sweiniju.Iznimno snazan momak sa dobrom tehnikom, a i samo mu ime govori (Granit).Inače momak je rođen na Kosovu,a i brat TAulant je zajedno s njim u BAselu.Eventualno da kao manu možemo izdvojiti njegove godine ali već je skupio popriličnog iskustva kroz LP.JA sam ga htio u BAyernu kao zamjenu za Tymu zajedno sa Šaćirijem.Fink je od ranije najavio da će pokusati dovesti neke igrače iz BAsela.Logično je da će na ljeto po nekog iz ove grupe :Šaćiri, Stocker,FAbian Frei, Dragović ,...
Francky boy
akademski građanin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi