Pa taj mora da je ispao iz nekog kokošinjca, kakvu je on iznio pričicu ispričao, ja ne bi mogao složiti ni u snu za Sorosa, Rockefellera i koje sve ne masone ovog svijeta.

FCB_general napisao:Rekoh da pročitam sportsport.ba komentare i naprosto mi se povraća što je sve jedan lik napisao u jednom postu da najbolje više nikad ni ne pročitam.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa taj mora da je ispao iz nekog kokošinjca, kakvu je on iznio pričicu ispričao, ja ne bi mogao složiti ni u snu za Sorosa, Rockefellera i koje sve ne masone ovog svijeta.

Semir bvb napisao:geronimo napisao:Sada se postavljaju sljedeca (neizbjezna) pitanja. Ostaje li Götze i koliko dugo? Koga ce BvB prodati ne bi li dosla do nekih novaca. Barriosa ili Subotica?
Gotze ostaje do 2013. Evo izjave Zorca u vezi toga:
Zorc: „Wir sind uns mit Mario einig, dass er auch in der nächsten Saison in Dortmund spielt. Er hat Vertrag bis 2014 – wir haben keinen Grund, ihn zu verkaufen. Aber ich bin kein Prophet: Wenn morgen jemand eine Milliarde Euro bietet, sollte man dann doch darüber nachdenken.“
Dakle 100 % još jednu sezonu, a u slučaju da neko ponudi 1 milijardu onda ćemo razmislit![]()
![]()
.
Osim Kringea,Zidana,Le Talleca,Da Silve koji idu, mislim da Kuba neće nosit žuti dres naredne godine. Ovo ostalo neće niko otić.
Uživam čitat postove bayernovaca kad su pisali da je Reus njihov, da nemamo para za Reusa itd.
Gledati koliko su bili u zabludi - neprocjenjivo.
A posebno se radujem dok čitam @antonove postove i vidim koliko je svaki post u vezi BvB-a, naših finansija i Reusa bio u krivu. Na svaki naš post on se javljo i ismijavao, provocirao... itd. A sad se ja smijem.
@antone jel vidiš da je transfer već gotova stvar? Vidiš da sam dobro zaključio iz izjave Lunschermanna, a ti si me ismijavao i moje sposobnosti čitanja između redova? Govorio si da svojim glupim zaključcima dajem lažnu nadu BvB-ofcima. E pa sve je rečeno![]()
![]()
![]()
anton 1983 napisao:Ja vjerujem da će se BvB okušati u tome da dovede reusa, no pošto poznajem kako funkcionira Njemački nogomet, BUNDESLIGA i BvB siguran sam da danas BvB nije ništa bliže niti dalje od dovđenja Reusa nego što su bili prije mjesec dana
Poznaješ,poznaješ....anton 1983 napisao:Ti čitaš i sebi objašnjavaš pročitano na način kako tebi paše te pušiš foru jedne odlično zapakirane ŠPEKulacije koja uopće nije ništa novoga rekla nego samo pobuđuje maštu i ništa više...
Mašta,mašta ili ipak java!anton 1983 napisao:Ovaj text je preSEXUALAN. Čitam ga i diže mi se iz rečenice u rečenicu. Postajem sve uzbuđeniji, počinjem razmišlajti o tandemu Gotze - reus u Bvb-u. Onak padam u trans jer bi kupnja igrača od 18 miljona eura mogla postati "realnost" u BUNDESLIGI, misleći pri tom da kupac neće biti Bayern. Stvarno tako nešto me zaintrigiralo! I onda pročitam zadnju rečenicu i sve splasne.
Ovom novinaru dao bi nagradu za taktilku navlakušu! Lik je CAR!!!
Ti si car @antone!!!anton 1983 napisao:Ok ti si zaključio glupost jel tako? ja sam se striktno nadovezao na ono što je lik izjavio i iz toga što je on izjavio dolazak konkretnog igrača se nemože naslutiti. **** Bvb je klub koji ovisi o uspjesima. Ako nerlinger kaže da će Bayern dovesti ŠPEK igrača onda je to već nešto jer se zna da Bayern to može i da se para ima, dok kad to kaže NEKI lik iz BvB-a onda je to više nego upitno jer BvB to neće napraviti ako ne uđe u LP. A s druge strane imaš Watzkea i Zorca iz čijih se komentara da zaključiti da će se oni prije ubiti nego dati velike noFce za igrača, jel tako?
Na kraju krajeva ja sam uvjeren u to da će te kupiti malo boljeg i ako treba malo skupljeg igrača u slijedećem prelaznom roku , zimskom ili letnom, ako vas napusti koji vaš skuplji igrač ili ako uđete u LP. Bilo koji od ta dva uvjeta ako se ispuni i na tržištu bude igrač koji recimo košta 10-15 miljona eura a BvB ga oće i može dopeljati/financirati, BvB će to napraviti.
Da li je baš glupost? Ko je ovde glup?
anton 1983 napisao:I šta si ti sad meni pokazao? ovo govori samo da su se odlučili kupiti skupljeg igrača i to je to, a ne da su blizu završetka posla. Čuj blizu, 4 miljona kilometra su daleko jer Bvb ti se neće baciti u takve vode sve dok neće biti sigurni da su se kvalificirali za LP. Tek onda buju poćeli razmatrati ko kako i kada jer kao što i sam znaš to je kod BvB-a jako bitno niko ne garantira da će biti među prva 3...anton 1983 napisao:Pa neka se okladi sa tobom. Jedva čekam dan kada će BvB dati 17,5 miljona eura za igrača!
Nisu dugo čekao!anton 1983 napisao:E dečki ste se uzjebali...ja vam oću reči da vi nemate para niti reputaciju da bi doveli jednog Poldija I Reusa...možda se nekako uspije jedan dovesti, ali i to je n ajedvite jade nategnuto. ja vam sam oču reč, daj Bože da ste toliko jaki da ste u stanju dovesti tu dvojicu igrača.
A s druge strane na dovođenje obadvojice ćete se odlučiti samo ako Gotze pređe u Bayern, jer ako ne pređe nećete imati para za Reusa ili bolje rečeno Bayern će se požuriti sa njegovom kupnjom ili još bolje Bayern će kupiti igrača kojije olji od Reusa. nemre klub koji ima Umsatz ispod 200 miljona eura davati 20 miljona eura za igrača...
možda je to dublja matematika, a sad neam vremena da vam ju objasnim!
Pisao si da si najbolji poznavalac lige, ali sad vidiš da si trebao biti oprezniji kad si svašta pisao...
Sad ti se smijemo![]()
![]()
![]()
![]()
Da si pokušao da objasniš dublju matematiku, možda bi ti se još više smijali
anton 1983 napisao:Semir bvb napisao:Nije htio otkriti ime igrača, a po njegovoj priči moglo se zaključit da je posao završen.
Moram pitat kak se to da zaključiti?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NUR DER BVB
LuctL napisao:Jel onaj post da čitava Njemačka stoji iza Ulija i da kad bi došli rusi i arapi u ligu da bi Bayern propao
Ja sam to čitao fino dok sam kenjao, tako da mi je odlično došlo!
In memory of Neutral napisao:Previše djece tamo, okani se na vrijeme toga foruma . Nekad bio dobar forum no ostalo je maksimalno 20-tak dobrih članova i to većinom raja u vezi košarke i rukometa, rijetki su za fudbala.

FCB_general napisao:
No koja euforija je to zavladala u Dortmundu(kod tih na forumu), pa to ispada da cijeli Premiership i Primera ima da se pripremi za trganje od schwarzgelba.
anton 1983 napisao:Se sječaš onog trenutka kad je Robben došao u Bayern. E tak kak si se onda ti osječao, tak se osječaju sada oni...

LuctL napisao:Evo čitam na sportsport.-u kako su antona išprdali.Milina za čitat.
Sada pitanje za članove ovog foruma. Zašto su neki "navijači" prijateljski raspoloženi i čestitaju BvB-u na transferu i šta ja znam šta sve već ne.
Nemojte mi samo počet priče o boljoj Bundesligi.

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:pa o kojem vi to forumu pričate....neki sportsport.-u...ja ga nebrem nać...

Lizarazu napisao:effe, znas li ko je ovaj Nelson (onaj ko je otvorio temu o Bayernu)?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju