di bi se moglo skinuti dobre wallpapere za mobitel, tako da malo osvježim svoj mob.
danke

Vedo napisao:Koji mobitel je u pitanju? Bitna informacija zbog rezolucije ekrana, a samim time i wallpapera.

nele-BHF napisao:Sellam i dobar dan
jel mi mozete reci koja je oficijelna himna bayerna,jer ja kad odem na youtube bude kamara himni bayerna... eo ja sam skino "Stern des Südens"link sam nasho na ovoj temi i zahvaljujem vam se... et...
likma napisao:A da je rekao mir s vama (sto je znacenje rijeci sellam) i dobar dan, da li bi to bio problem?
Mada se slazem da ukoliko je ovime htio isprovocirati (sto je također moguće, s obzirom na mentalne sklopove na Balkanu), onda to nije trebao stavljati.
Sorry svima za off topic.

nele-BHF napisao:mir s vama !! sve najbolje vam zelim, al hotjel meni neko odgovoriti na pitanje,,hehe
ja ni slucajno nisam htio isprovocirati ali tako se vazda pozdravljam,i siguran sam da na ovom site-u ima momaka svih vijera sa svih prostorapa sam htio da pozdravim sve!!
hehe..i mozel mi neko prevesti pjesmu stern des sudens

katsche napisao:nele-BHF napisao:mir s vama !! sve najbolje vam zelim, al hotjel meni neko odgovoriti na pitanje,,hehe
ja ni slucajno nisam htio isprovocirati ali tako se vazda pozdravljam,i siguran sam da na ovom site-u ima momaka svih vijera sa svih prostorapa sam htio da pozdravim sve!!
hehe..i mozel mi neko prevesti pjesmu stern des sudens
pronađi tekst na njemačkom pa ga u googlu stavi na translate....
donekle ti izbaci točan prijevod
Vrati se na: Općenito o Bayernu
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju