Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

PostPostao/la The Scarface » 19 sij 2012, 15:50

Nek se goni u 3pm !

Nakon ovoga Brene i zadnjih trasnfera iz Južne Amerike mislim da slijedećih 10 godina nećemo nikoga dovest od tamo. Držm'o se mi Švaba i Francuza koji su uvijek opravdali svoje dovođenje.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 19 sij 2012, 18:46

Robben izjavio za SZ da ga jos samo formalnosti dijele od produzenja ugovora.

oni pisu da je vec produzen
http://www.sueddeutsche.de/sport/fc-bay ... -1.1262325
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 20 sij 2012, 00:24

FCB_general napisao:Don Jupp izgleda jako strpljiv s njime. Po onome što sam pročitao na tz-u, on traži za njega razumijevanja, a ne kritike i udaranje novčanih kazni.

Naš trener možda ne odustaje od njega, no Breno bi trebao u glavi imati neke stvari kristalno jasne. Još je ono, oženjen i otac 2-3 djece a ne zna se ponašati. :roll: :neee:

Zbilja ne vidim kako mu pomoći više. Toliko se toga učinilo za njega od strane kluba, a za uzvrat se traži samo volja, motivacija te veliki trud i rad.

Zar je to toliki problem??? :roll:

Ovaj post će biti kritiziran, no moram ga napisati.
IMAMO NAJBOLJU UPRAVU NA SVIJETU I NAJJAČEG TRENERA NA SVIJETU !!!!

Koliko strpljenja,živaca, volje, jednostavno-N-E-V-J-E-R-O-V-A-T-N-O.
:logo:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Red passion » 20 sij 2012, 14:04

Hladne glave gledajući, imamo. Dok ga Jupp brani, onda će uprava isto ovako se ponašati. Da je kojim slučajem neki drugi lik trener, koji ne tolerira ovo i nije prijatelj s Ulijem... Ne bi to ovako izgledalo. :no:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 20 sij 2012, 14:58

ma Breno ima sad da gine bogamu!

plaćamo ga bijesno, platili smo bijesnu odštetu za 17-ogodišnjaka, dobio je sve što mu treba, pomoć, edukaciju, vrhunske uvjete, ugovor, sigurnost, medicinsku njegu, strpljenje, ohrabrenje, okruženje koje ga prihvaća i ohrabruje, poslali ga na posudbu u 1.ligaški klub sa zagarantiranim mjestom, sve sve sve

netko će reći "džaba sve kad ga ozljede prcaju"

ali ja pričam o njegovoj sadašnjoj situaciji

zdrav si, odradio si pripreme, van gnjojten ti konkurencija, imaš backup od trenera, PA AJDE POKAŽI ŠTA ZNAŠ, izbori mjesto u 1. postavi, trudi se malo više na treninzima

prestani paliti po Münchenu, okani se twittera, smršaj, šta si spustio te guzice koji kurac, trzni se sada, sad ili nikad!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 20 sij 2012, 15:03

cruz napisao:ma Breno ima sad da gine bogamu!

plaćamo ga bijesno, platili smo bijesnu odštetu za 17-ogodišnjaka, dobio je sve što mu treba, pomoć, edukaciju, vrhunske uvjete, ugovor, sigurnost, medicinsku njegu, strpljenje, ohrabrenje, okruženje koje ga prihvaća i ohrabruje, poslali ga na posudbu u 1.ligaški klub sa zagarantiranim mjestom, sve sve sve

netko će reći "džaba sve kad ga ozljede prcaju"

ali ja pričam o njegovoj sadašnjoj situaciji

zdrav si, odradio si pripreme, van gnjojten ti konkurencija, imaš backup od trenera, PA AJDE POKAŽI ŠTA ZNAŠ, izbori mjesto u 1. postavi, trudi se malo više na treninzima

prestani paliti po Münchenu, okani se twittera, smršaj, šta si spustio te guzice koji kurac, trzni se sada, sad ili nikad!

Pa kad ima to sve, a nije postigao ništa, očito da ne zna :lol: Čisto sumnjam da ne želi... Dječko jednostavno ne zna igrati lopte :bravo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la cruz » 20 sij 2012, 16:00

pa dobro, nije baš da ne zna, pokazao je u nekoliko navrata da ima nešto u njemu, plus fizički je super dobar (snaga i brzina)

njemu jednostavno fali nešto u glavi

na stranu peh, sad mu je vrijeme da odraste
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 20 sij 2012, 23:26

Treba ga dobro išamarat da dođe sebi :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 21 sij 2012, 20:06

Slika
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Murta » 23 sij 2012, 12:44

Langfristige Zusammenarbeit: Imtech neuer EnergieEffizienz-Partner des FCB
Bayern ima novog partnera, tvrtku Imtech koja se bavi energetskom efikasnošću. Bayern želi imati energetski najefikasniji stadion na kojem se igralo finale LP.
A i sigurno će koji euro uletiti u klupsku blagajnu. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 23 sij 2012, 16:41

Bayern lijepo poskupio
Neuer 30milja
Truba 17
Alaba 8.5
Franjo 42
Gomez 42 :shock: :shock: :shock:

Robben pojeftinio na 32
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 23 sij 2012, 18:16

Truba 17,5 milja? :haha:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la nele-BHF » 23 sij 2012, 19:02

Speedy napisao:Truba 17,5 milja? :haha:

:hehe: :hehe: :hehe:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la effe__sa » 23 sij 2012, 22:05

http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... lan-b.html

U ovom tekstu je jako dosta stvari dobro objašnjeno i ja bi se mogao na njega još dovezat....

Činjenica je stvarno da smo previše protekli dana slušali priču o finalu Lige prvaka, o tome kako je san da se osvoji to takmičenje. To jeste san kako igrača, tako i svih nas koji navijamo za Bayern, ali ne smije se pri tome zapostaviti Bundesliga. U pojedinim utakmicama nam toliko kretanje nedostaje, igrači su toliko pasivni, toliko se malo kreču da je to jedan od glavni uzroka poraza protiv Gladbacha. U ovom tekstu sa spox.com se prave te usporedbe nas i Barce i dobro je autor tog teksta rekao da naša ekipa igrom liči na Barcu kada posmatramo posjed lopte. Isto tako smo u stanju razvalit mnoge protivnike kada nam krene. Međutim u teškim situacijama Barca pronalazi izlaz, pobjeđuje i najvećeg rivala Reala, a mi u tim težim situacijama nemamo rješenja. Kada nas stane, onda prosto nam svi igrači stoje, kao da svako bježi od lopte i kao da će pasti sve s neba.
Mi ovde često čujemo različite diskusije kada izgubimo utakmicu. Nekad je kriva odbrana, nekad je kriv nekima Gomez, a većina sve kritike sruči na obranu. Ali činjenica je da mi slabim kretanjem u vezi dozvolimo onakve kontre i onakve golove kao protiv Gladbacha. U gornjem tekstu su napravili određene usporedbe sa erom Van Gaala i Hitzfelda. Dosta puta nam kroz glavu prođe Van Gaal i to vrijeme pod njim, kada doživimo ove utakmice kao protiv Gladbacha. Znamo svi koliko je dobrog donio Holanđanin, a znamo i u čemu je pretjerivao i zakazao. Tu filozofiju visokog posjeda lopte , Heynckes je preuzeo, a ključnim igračima je dao samopouzdanje i onda smo u početku par utakmica baš razvalili. Jupp je naravno stabilizovao i odbranu, više je tu pažnje posvetio. Međutim , odbranu je učinio nesigurnim eskperimentisanjima, poput onog toliko spomenutog sa Boatengom. Mislim da je trebao ostat kod stoperskog para Boateng-Badstuber, te s bekom Rafinhom. Belgijanac ok što je dobivao priliku u određenim utakmicama, ali on kad se u pojedinim pokazao kao dobar , Heynckes ga je počeo forsirat u prvoj postavi. Lijepo je to svakako i što je igračima poput Riberyja, Jupp digao samopouzdanje, vodio je i pojedinačne razgovore s drugim igračima, često ih mazio, ali imam osjećaj da još ni jednom nije pravo lupio šakom od sto. Nije Heynckes trener koji ih neće nikako kritikovat, ali mora ih dobro pritisnut kada uvidi da se onako nonšalantno ponašaju kao protiv Gladbacha, jer to nije prvi put. Mi znamo kako smo izgubili utakmicu i protiv Mainza. U našoj ekipi ima potencijala, to svi znamo, ova ekipa kakva jeste treba još malo biti dorađena na ljeto, ali ona i ovakva može puno. Samo da bi se postigli ciljevi, mora se pružit maksimalno zalaganje. U nekim utakmicama smo imali visok postotak dobivenih duela, a u nekim je taj postotak bio prenizak i nedostojan Bayerna.Od svih velikana evropskog fudbala, nas je najviše borbenost i duel igra krasila, to je uvijek bilo naše najjače oružje. Sami čarobnjaci u timu poput Robbena, Riberyja i još neki, nisu dovoljni. Tako da Jupp mora na tome poradit. Na sistemu se naravno još mora dugo radit da bi bio perfektan, poput onog Barcinog na primjer. Igračima se mora to usadit u glavu da brže dodaju prema naprijed, da imaju slobodu i sposobnost da upute ubitačni pas koji će izbacit protivničku odbranu. Mora im se izbacit ono peglativno dodavanje lopte do beskonačnosti. To dodavanje ima prednosti, ali mora ići brže. Neke elemente van Gaalovske treba izbacit, jer njegov sistem se gradio na toj strpljivosti građenja igre, gdje se često vraća lopta prema golmanu. Visoki posjed je pozitivna stvar, ko što sam rekao, ali igrači se moraju još više oslobodit tih šablona iz prošlosti i vremna pod Holanđaninom.Slobode su dobili pod Juppom, ali se moraju još više oslobodit, jer previše im se to ukorijenilo u glavama. Kada ovo postignemo i kada uvijek nam trka, zalaganje i borbenost budu na nivou, onda nam se ovi porazi u gostima, koji nas sviju tjeraju do očaja neće dešavat. Tada ćemo u napadu biti još opasniji, a boljim kretanjem ćemo zatvorit rupe koje se stvore, opterete odbranu i dovedu do jeftinih golova.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 24 sij 2012, 13:47

Ja ne znam cemu vode ovakve izjave???
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 65071.html
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 63720.html
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 63414.html
Umjesto da se fokusiraju na to da poprave svoju ocajnu formu i da ne puse lagano protiv svake bar malo jace ekipe iz BL, ovi nasi samo baljezgaju po novinama. Ovoliko samopouzdanje bez pokrica nije nimalo dobro. Nas je BvB tukao, Gladbah nas obe dobio, a Lam mlati kako nemaju sanse da to izdrze. A, mi kao imamo sa onako 'sirokom' klupom? Pojedinci mi se stvarno penju na kurac, iako ih gotivim. Iz svakog njihovog intervjua se moze vidjeti kako im je zao sto je Rojs presao u Dortmund, a ne kod nas, a sada kao pokusavaju da omalovaze njega govoreci kako je to zato sto se uplasio navodno neke konkurencije u Bajernu. Samo ne znam kakve konkurencije, kad mi imamo samo dobrih prvih 9, bez dobrog stopera i desnog krila (pacijenta Robena ne racunam tu)? Rojs nam se popisao u facu, a bas to volim zbog ovakvih izjava pojedinaca.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva