gegen 
Petak, 20:30. Pored poznatih kanala, ova tekma ce biti i na javnom servisu ( ARD
, Fußball Moderation: Reinhold Beckmann, Experte: Mehmet Scholl).Posto je do tekme ostalo par dana, rano mi je lupati kojekakve formacije.
Sezonu, sa (pre)velikim ocekivanjima, smo poceli protiv starog rivala iz ´70-ih. Nije se posrecilo, primili smo nesretan gol (De Cemargo) polovinom drugog poluvremena, tako da smo sa minimalnim porazom startali u sezonu.
Nakon toga je uslijedilo "gnojenje" protiv Vukova i onda slijedi niz dobrih rezultata (bez primljenog gola).
Taj isti Gladbach se pokazao kao tvrd orah (biljka cudnovata
Duel ce, donekle, biti brizantan radi Reusa, kojeg su mnogi vec vidjeli u Bayernu. Posto je Marco (ponovo) obukao zuti dres, nastale su razne price (mahalanje) oko toga sto se on bas odlucio za BvB, a ne za Bayern.
Nekima je laknulo, dok su drugi pricali kako se prepao konkurencije i sl. stvari.
Taj isti igrac ce pokusati (bice nabrijan
Nasa ekipa je kompletna, izuzev kaznjenog Riberyja.
Josef nesto ne mirise Rafinhu (ma makar on porastao jos 20cm
Ako, Jupi, ako...dokle ide kapa ide ka podu. Ako zabrljas, nece te ni Isar isprati, koliko MI ocekujemo od ove sezone.
Najvaznije od svega, vraca se VELIKI Schweini, Basti, produzena trenerova ruka, gazda na terenu, sef svih komandi (uff, koliko ga nahvali, jadan ja ako zabrlja
Idemo, sezona moze krenuti. Mi smo spremni!

width="960"