Momčad , sve vezano uz ekipu

Arhivirane teme...

Re: Momčad , sve vezano uz ekipu

PostPostao/la katsche » 30 svi 2009, 16:55

Moj osječaj je da će Gomez opravdati sve te novce što je Bayern uložio u njega. Mislim da će jednako ako ne i bolje igrati u Bayernu. Imam taj feeling....sviđa me se kao osoba i ima nešto u glavi.

Šta je tu je....sad je naš i držat ćemo palčeve da uspije !

:yes:
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Rekord » 01 lip 2009, 18:40

Može on davati golove Bochumima,Arminiama,Kelnima ali na evropskoj sceni će zakazati jer nema kvaliteta za nešto veće a ekipa koja ima ime i budžet kao Bayern ne smije da se zadovoljava sa osvajanjem Bundeslige.
Rekord

PostPostao/la katsche » 01 lip 2009, 19:40

Rekord napisao:Može on davati golove Bochumima,Arminiama,Kelnima ali na evropskoj sceni će zakazati jer nema kvaliteta za nešto veće a ekipa koja ima ime i budžet kao Bayern ne smije da se zadovoljava sa osvajanjem Bundeslige.

Bayern nema neki budžet kao Real, Barcelona, Chelsea, Milan, Inter.....koji troše pare i do grla su u dugovima....
Hoeness je stvorio najmočnijeg njemačkog kluba, koji svoje pare troše realno....i onda se na tržištu kupuje ono što se može izfinancirati. E lako je reć kupit ćemo Messia za 150mil Eura....a šta onda?
Treba složiti cijelu momčad.....onda se može i osvojiti CL kao što smo je osvojili sa Zicklerom, Janckerom, Effenbergom, Schollom....
Momčad pobjeđuje a ne napadač....
A i imam nekako osječaj da će Gomez potvrditi te uložene novce
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Rekord » 01 lip 2009, 20:36

Ma ne kažem sad da treba pretjerivati ali ovako škrt ne treba biti nikako ! Mora se nešto uložiti da bi sutra dobio nešto,a ne svake godine nekakve igrače sumnjive kvalitete dovoditi.Neko u Bundesligi bljesne jednu sezonu odmah se zalete i kupe njega,ne ide to tako.Ne sviđa mi se to i ako ovako nastavimo,dugo još nećemo biti uz Chelsea,Barcu,Manchester,Inter...
Rekord

PostPostao/la jozotg » 01 lip 2009, 21:09

slušaj MU i Chelsa i Barca jesu bolji od nas , ali niko drugi nije .Kakvi prokleti Inter ???
Da bi bio vrhunski klub moraš u svakoj liniji imati jednog svjetskog igrača.A mi imamo Lahma,Francka i odlične napadače,da se vrati Kahn di bi nam bio kraj.

PS. nemoj na ovom forumu spominjati talijane u pozitivnom smislu jer su svi do jednog cigani.Točka.
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 01 lip 2009, 21:23

Rekord napisao:Može on davati golove Bochumima,Arminiama,Kelnima ali na evropskoj sceni će zakazati jer nema kvaliteta za nešto veće

Pojasni mi molim te malo ovaj dio? Kazes da Gomez nema kvaliteta da zabija na Europskoj sceni a zelja ti je da dovedemo Dzeku! :bravo:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Rekord » 01 lip 2009, 21:51

Speedy napisao:
Rekord napisao:Može on davati golove Bochumima,Arminiama,Kelnima ali na evropskoj sceni će zakazati jer nema kvaliteta za nešto veće

Pojasni mi molim te malo ovaj dio? Kazes da Gomez nema kvaliteta da zabija na Europskoj sceni a zelja ti je da dovedemo Dzeku! :bravo:

Džeku pola Evrope traži a Gomeza ne.Možda sam samo ja lud pa vidim razliku između ove dvojice ? Džeko se dokazao i u Kup Uefa.Milana je sam razvalio,zato ga Ancelotti i hoće u Chelsea sa sobom.
Rekord

PostPostao/la Speedy » 01 lip 2009, 22:02

Rekord napisao:Džeku pola Evrope traži a Gomeza ne.Možda sam samo ja lud pa vidim razliku između ove dvojice ? Džeko se dokazao i u Kup Uefa.Milana je sam razvalio,zato ga Ancelotti i hoće u Chelsea sa sobom.

Mislim da ti ne trebam ponavljati nesto sto ti je anton vec napisao! Ne vidim u tome nikakvog smisla! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la mladjo_dj » 01 lip 2009, 22:14

jel bi imo mozda neko volje napisat koliku nasi igraci dobivaju godisnju placu ili tjednu?
Aj molim vas bar za prvih 11.
To me oduvijek zanimalo a nisam imao priliku nigdje procitat :smil42:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 02 lip 2009, 07:53

Bum se ja pokušo raspitat ;) Al niš neobečajem - delikatni su to podaci i ljudi puno puta nisu ziher kolko brutto plača iznosi kad je netto zbog tog poreza - s tim da ti podaci nikad nisu službeni ali je to tak :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 02 lip 2009, 20:58

Napušta nas Ze Roberto. Nismo se uspili dogovorit oko novog ugovora. Ze traži produženje za dvije godine mi nudimo samo jednu godinu jer je takva politika kluba kod starijih igrača(van Bommel).

Ima ponude od dva Bundelsigaška kluba, Man.City ga također želi, neki Ameri i klub iz Emirata.

http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 32271.html

Slika
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 02 lip 2009, 22:41

Ja sam još uvijek mislio da postoje šanse za produženje, ali pročitavši ovaj intervjuu...sve je jasno, nažalost. Ne mogu opisat koliko mi je krivo što ovaj igrač odlazi, pogotovo kad čitam ovo kako se čovjek pošteno i osjećajno zahvalio Bayernu i Minhenu. :cry:
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 03 lip 2009, 07:23

Također mi je zao sto odlazi jer je odigrao zadnje dvije sezone na vrhunskom nivou jos uz to treba uzeti u obzir godine koje su ga pritisle. Uistinu impresivno! :good:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la bavarac » 03 lip 2009, 11:52

Kmica je zaslužio otić iz Bayerna u lijepšem okruženju...kao prvak....ali svejedno....Care svaka ti čast na svemu što si odigrao u Bayernovom dresu.....ostavio si sce na terenu ,a Brazilac si po nacionalnosti.... :legendo: ....sretno u nastavku karijere.... :good:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Murta » 04 lip 2009, 14:03

I dok mi našeg vrlog Schweinija seljakamo iz Munchena on postaje kapetan Elfa i meta novinara u Deutschlandu
Schweini-Panne! Binde am falschen Arm
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva