cruz napisao:pogledaš na teren, igrači obiju reprezentacija se grle, podižu nakon padova, respektiraju, bodre i nije bilo zle krvi ni prije ni tijekom ni nakon tekme... zar to nije navijačima dovoljno dobar primjer!? ipak je ovo šport, treba izbaciti politiku i mržnju iz njega!

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:treba bit iskren i reći kaj je na stvari i kako stvari trenutno stoje.....tj kako će uvjek stajati....ja sam samo čovjeku nekaj objasnil....a kaj je najbitnije, samo sam bil iskren....i znam da svi tak osjećamo.
CroCHEF napisao:cruz napisao:pogledaš na teren, igrači obiju reprezentacija se grle, podižu nakon padova, respektiraju, bodre i nije bilo zle krvi ni prije ni tijekom ni nakon tekme... zar to nije navijačima dovoljno dobar primjer!? ipak je ovo šport, treba izbaciti politiku i mržnju iz njega!
Bili su uredu 59. minuta, a na kraju pjevaju s navijacima zasto cutite zasto cutite, pi.... ...
Miki napisao:FCB m@niac napisao:treba bit iskren i reći kaj je na stvari i kako stvari trenutno stoje.....tj kako će uvjek stajati....ja sam samo čovjeku nekaj objasnil....a kaj je najbitnije, samo sam bil iskren....i znam da svi tak osjećamo.
Pazi, ja ne podrzavam te prozivke sa tribina, da se odmah razumijemo. Kao sto su vasi huligani vrijedjali nase igrace u Zadru, tako su i ovi nasi vrijedjali vase. Ipak, tome nije mjesto na sportskim terenima, jer sport i politika ne smiju da imaju nikakve veze, ali ti vidim mislis suprotno, cim kazes da se suvise toga dogodilo i da MORATE navijati za Dance. E, zbog takvih kao ti, nema pomirenja izmedju nasih naroda. I sam si vidio pozdrav izmedju igraca obe reprezentacije. E, nek' ta slika ode u svijet, tako treba biti, a ne da se medjusobno tucemo itd. To nije za prave navijace, vec za huligane. Kao drugo, sada da se vratimo na sportske teme. Po cemu ste bolji u bilo cemu od nas? Ne znam koji argument imas za to sto si rekao? Ja se uopste ne kurcim, samo vas malo peckam posle poraza, kao sto bi i vi mene da je Hrvatska dobila. Izvini ako sam malo pretjerao. Nije bilo zle namjere, samo me ponijela euforija. Ali, po cemu ste bolji, samo mi to kazi? U medjusobnim duelima ste, kada gledamo sve sportove, realno mnogo losiji od nas. O medaljama u svim sportovima da i ne pricam. Zato mi pojasni na osnovu cega si zakljucio da ste bolji, ili je ta izjava samo posljedica nerviranja zbog izgubljene tekme???

FCB m@niac napisao:i da još jednu stvar velim.....navijat za Dance necemo samo zbog odnosa Hrvatske i srbije.....
Jednostavno niste bolji od nas i smatramo da nam naši rukometaši duguju pobjedu nad srbima jer smo realno bolji! Nemogu ja sad reći da je suđenje bilo loše, da su nas suci zajebali...e nisu, nego je Hrvatska reprezentacija igrala preslabo...i jednostavno vi srbi ste odnjeli pobjedu bez prave borbe i na neki način nezasluzeno....sa našeg navijačkog gledišta....i zato cu trazit utjehu u dvoboju srbija vs danska.....jer realno...nemate šanse!
Miki napisao: Jednostavno kazi - igrali smo onoliko koliko nam je Srbija dozvolila. Vi ste bili isti kao u 1. poluvremenu, samo sto smo mi ti koji su digli kvalitet igre, tako da vam dosta stvari koje su polazile za rukom u 1. poluvremenu, u drugom nisu prolazile.
Mada, s druge strane te i shvatam. Tesko je u ovakvim utakmicama priznati da je protivnik bio bolji, jer je poraz ovdje mnogo tezi, nego poraz od bilo koje druge reprezentacije.
FCB m@niac napisao: I ne samo to.....pobjeda protiv francuza uopce nije tako velika...jer kolko god da smo mi slabi ovo prvenstvo bili....francuzi su katastrofalni...i brijem da oni imaju nekih problema za koje mi neznamo...jer jednostavno nemoze tako dobra ekipa igrat ovako slabo.....kod utakmice sa francuzima ja mogu rec da mi nismo nadigrali france, nego oni jednostavno su slabije igrali...to je činjenica i istina.

effe__sa napisao:FCB m@niac napisao: I ne samo to.....pobjeda protiv francuza uopce nije tako velika...jer kolko god da smo mi slabi ovo prvenstvo bili....francuzi su katastrofalni...i brijem da oni imaju nekih problema za koje mi neznamo...jer jednostavno nemoze tako dobra ekipa igrat ovako slabo.....kod utakmice sa francuzima ja mogu rec da mi nismo nadigrali france, nego oni jednostavno su slabije igrali...to je činjenica i istina.
Ma Francuzi nisu bili na nivou, manjak je bio motivacije, malo se čuvaju i za OI, a i Karabatić im je bio izvan forme....Javnost u Hrvatskoj je ta pobjeda zavarala, jer svi su digli tu pobjedu u nebo, ali u suštini Francuzi su bili slabi na ovom prvenstvu. Isto tako u Hrvatskoj nije Balić bio na nivou....Smatram da je ova hrvatska repka ipak nešto slabija od onih sa ranijih veliki takmičenja, ali opet je ostvarila dobar rezultat...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost