Oće li BadGnjili uspjeti?

Arhivirane teme...

Oće li BadGnjili postati pravi bavarsku ŠPEK ili idemo u šoping?

1.) Badstuber će razarati po kvartu
7
47%
2.) PROPALILALELO!!!!
8
53%

Ukupno glasova : 15

Re: Oće li BadGnjili uspjeti?

PostPostao/la anton 1983 » 22 sij 2012, 13:59

In memory of Neutral napisao:Breno je bolji od Holgera i mislim da je napokon došlo vrijeme da ga stavi u prvih 11 i da dokaže sav taj potencijal i talenat.

Holger go to Hertha !

Ja sam to isto MISLIO, a sad da li je trenutna takva situacije, e to sad nemrem reći nakon toliko neigranja Brene i toliko sranja oko njega....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Titan » 22 sij 2012, 14:03

I mene baš zanima šta se sada desiti. Mislim da će igrati Lahm, Holger, Boateng, desno Rafinha . Nadam se samo da umjesto Holgera ubace Brena, no upravo kao što kažeš nakon svega :?
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 22 sij 2012, 14:04

In memory of Neutral napisao:I mene baš zanima šta se sada desiti. Mislim da će igrati Lahm, Holger, Boateng, desno Rafinha . Nadam se samo da umjesto Holgera ubace Brena, no upravo kao što kažeš nakon svega :?

Plus, nacionalnost je ovdje jako bitna, s tim da Breno ima potrganu reputaciju!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Titan » 22 sij 2012, 15:00

Uvijek sam govorio da igra beka radi Elf-a , a bolji je 10x na štoperu. Jest da je pun energije nakav i spreman da napravi penal svake sekunde, ali bolje on nego Buyten.

Breno i Boateng štoperi bili bi ubitačni, no ovo furanje Holgera me podsjeća samo na našu jadnu premijer ligu BiH gdje igraju oni koji imaju veze, a ne oni koji znaju. Svi stručnjaci govore Holger sjajan, on najbolji, blabla. To je glupost, pa dijete od 10 godina vidi da on ne bi uspio u Herthi, a ne u Bayernu. ovo me podsjeća na Lella i furanje.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 24 sij 2012, 23:36

LuctL napisao:Inače pojavila se informacija odnekuda da je Boa na beku samo radi Elfa.

dobro jutro.
In memory of Neutral napisao: no ovo furanje Holgera me podsjeća samo na našu jadnu premijer ligu BiH

i tebi isto, guten morgen. :D
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Lizarazu » 04 vel 2012, 01:09

Vidim da je ova tema aktuelna, jer inace ne bih imao nista na nju novo reci. :?

Badstuber je vec uspjeo, eh sad, do kojeg ce nivoa doci, vrijeme ce pokazati.
Za nesto veliko nema potencijal (moje misljenje) ali ne treba zaboraviti ni jednog Buchwalda, Babbela, Helmera...koji su takodjer bili u neku ruku limitirani (pa napravili nesto).
Dakle, velika klasa nikad nece biti, ali mozda bude dovoljno dobar za Bayern i njemacku repku.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Titan » 04 vel 2012, 14:37

Zar Bayernu i Njemačkoj repki ne trebaju samo vrhunski igrači.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 04 vel 2012, 23:08

Lizarazu napisao:Vidim da je ova tema aktuelna, jer inace ne bih imao nista na nju novo reci. :?

Badstuber je vec uspjeo, eh sad, do kojeg ce nivoa doci, vrijeme ce pokazati.
Za nesto veliko nema potencijal (moje misljenje) ali ne treba zaboraviti ni jednog Buchwalda, Babbela, Helmera...koji su takodjer bili u neku ruku limitirani (pa napravili nesto).
Dakle, velika klasa nikad nece biti, ali mozda bude dovoljno dobar za Bayern i njemacku repku.

A di si buchwalda i helmera stavio uz trubu :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 05 vel 2012, 22:59

In memory of Neutral napisao:Zar Bayernu i Njemačkoj repki ne trebaju samo vrhunski igrači.

Ocigledno da ne trebaju.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Lizarazu » 05 vel 2012, 23:05

doro napisao:A di si buchwalda i helmera stavio uz trubu :lol:

Sto? :?
Mislis da ce Truba biti gori od Helmera? Ili od Gvide, cuvenog flastera jos cuvenijeg malog zelenog. :lol:

Steta sto se Kuffour nije mogao "prisvojiti", pravo bi mu leg´o bijeli dres sa orlom. :D
Bayern i njegovi stoperi.....
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la anton 1983 » 06 vel 2012, 10:25

Da vi znate na kaj je on ličio kad sam ga ja prvi puta vidio. Debilna kapica i neke curice od 15 godina oko njega skaću. Dobro da ga nisam napljusko kad sam ga vidio. reko nemre tak igrač Bayerna izgledati, ali jebiga kad bi mi bodyguard strgo nogu. Nisam se ni štel sa njim slikat! :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 06 vel 2012, 20:55

Lizarazu napisao:
doro napisao:A di si buchwalda i helmera stavio uz trubu :lol:

Sto? :?
Mislis da ce Truba biti gori od Helmera? Ili od Gvide, cuvenog flastera jos cuvenijeg malog zelenog. :lol:

Steta sto se Kuffour nije mogao "prisvojiti", pravo bi mu leg´o bijeli dres sa orlom. :D
Bayern i njegovi stoperi.....

Da malog zelenog su svi čuvali s uspjehom u pm...helmer je galaksija za trubu zauvjek ...da dodal bi još kohlera stvarno smeče od stopera :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 07 vel 2012, 00:20

doro napisao:
Da malog zelenog su svi čuvali s uspjehom u pm...helmer je galaksija za trubu zauvjek ...da dodal bi još kohlera stvarno smeče od stopera :mrgreen:

Utipkaj Helmerove nastupe sa 22 jahre i onda uporedis sa Trubinim. Rijec zauvijek ces tesko kad prozboriti. :D
Ah da, Jürgen se bas naigrao u Bayernu. Tako mi njegovih brcina. :hehe:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la doro » 07 vel 2012, 14:07

Samo da ti dodam da nije bilo gaala nebi nikad ni čul za trubu stoga to se dešava kao i dobitak na lotu stvarno rijetko+forsiran je igrač...helemer je imao svoj proces i radi se o jednom od boljih stopera nogometa....kohler je nastal u Bayernu i tu potvrdio klasu te ušao u elf..poslje normalno otišo u tada bogate talijane ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 07 vel 2012, 14:25

doro napisao:Samo da ti dodam da nije bilo gaala nebi nikad ni čul za trubu stoga to se dešava kao i dobitak na lotu stvarno rijetko+forsiran je igrač...helemer je imao svoj proces i radi se o jednom od boljih stopera nogometa....kohler je nastal u Bayernu i tu potvrdio klasu te ušao u elf..poslje normalno otišo u tada bogate talijane ;)

Ah, cuj tebe. Da nije bilo Beckenbauera juniora, ne bi nikad culi za Hummelsa. Slicnih primjera imas na desetine.
Helmer se tebi mozda svidjao kao igrac, ja ga pamtim kao limitiranog i kao jako sporog igraca. Recimo da mi se vise svidja kao novinar nego kao fusbaler. ;)
Brko je nastao u tada jakom Kölnu, u Bayernu je igrao samo 2 godine i ja ga zbog toga ne mogu smatrati "Bayernovim igracem". Cim mi naumpadne, odmah pred ocima zuti dres ili onaj od Zebre. :D
Inace, jako dobar igrac, beton u Elfu.
Lizarazu
Bixente

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva