(04.02.2012.) Hamburger SV gegen FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (04.02.2012.) Hamburger SV gegen FC Bayern München

PostPostao/la doro » 05 vel 2012, 19:47

anton klasika uvjek nastoji bacit kontru večine to mu je stil pisanja i pravokacija...joč priča stalno kak neki a i ja pišemo u efektu a on fino se javi dan poslje mislim ono naravno da ti nebuš u efektu pisal kad si sve prespaval hehehe budimo realni istina je negdje u sredini a to je da jupp mora stvorit sistem a ne igrat navrat nanos i vratit pod hitno lahma,robbena i mullera u formu jer bez njih nemožemo velike stvari postići..igrači koji se brutalno trude je schweini a u formi su jedino trenutno alaba i olić...olića se ipak treba ostavit....da se mene pita ja bi sad napravio novi sistem i igral bi 4-4-2 sa gomezom i olićem u napadu,riberya bacio desno a lijevo stavio alabu....robbena i mullera pokušao vratit u formu i dok se to ne desi neka malo griju klupu i ulaze po potrebi...neš ovak:

GOMEZ............OLIĆ
ALABA...........RIBERY
.....GUJDA...TYMO.....
LAHM..........RAFIHNA
....TRUBA...BOA......
.........NEUER.........
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 05 vel 2012, 22:06

Robben je i tako upitan zbog bebe
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 05 vel 2012, 23:09

Znaci, nisam nista znacajno propustio. :? Nisam cak ni golove vidio. :oops:

Iznenadjen nisam, pomalo razocaran, ali jos uvijek veliki optimista.

Kada povisite opkladu onda ja nastupam. :lol:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la effe__sa » 05 vel 2012, 23:12

Lizarazu napisao:Znaci, nisam nista znacajno propustio. :? Nisam cak ni golove vidio. :oops:

Iznenadjen nisam, pomalo razocaran, ali jos uvijek veliki optimista.

Kada povisite opkladu onda ja nastupam. :lol:

Jesi i ti uvjeren u isto ko i ja???Jel tako da ne mogu izgubit opkladu??? :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 05 vel 2012, 23:21

effe__sa napisao:Jesi i ti uvjeren u isto ko i ja???Jel tako da ne mogu izgubit opkladu??? :)

Normala druze. :P

Ove izjave su u "efektu" kao sto @doro kaze :D ili su plod mladalackih nestasluka. :hehe:

Nego, da preokrenes predmet opklade na karton mlijeka? Ha sta mislis?? :? :lol:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la effe__sa » 05 vel 2012, 23:25

Lizarazu napisao:
Ove izjave su u "efektu" kao sto @doro kaze :D ili su plod mladalackih nestasluka. :hehe:

Ne znam koje će pivo ponudit...... :lol: :lol: :lol: :lol: Ma neka pivo stoji......Podijelit cu s tobom ak mi slucajno bude previše :lol:
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 06 vel 2012, 00:00

effe__sa napisao:
Lizarazu napisao:

Ne znam koje će pivo ponudit...... :lol: :lol: :lol: :lol: Ma neka pivo stoji......Podijelit cu s tobom ak mi slucajno bude previše :lol:

Računajte tu i dvojicu sprijateljenih Sarajlija sa ovog foruma ;)

Haris i ja :bravo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la effe__sa » 06 vel 2012, 00:02

nele-BHF napisao:Računajte tu i dvojicu sprijateljenih Sarajlija sa ovog foruma ;)

Haris i ja :bravo:

Ma računat ćemo....Ja sam dernek planirao ovde sa svom rajom, s antonom sam o tome pričao, samo se treba sve poklopit.
Znači i mimo ove opklade, samo da znate ovi kritičari će sve da plate ako Bayern dobro sezonu završi... :lol: :lol: :lol: :lol:
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 06 vel 2012, 09:54

nele-BHF napisao:Koji je kotačić jučer falio ? Jedino ako misliš na Bujtena ? Moguće da smo zbog njega izgubili prvo mjesto...

Niko bitan, a opet užasno bitan kada se radi o rošadama u ekipi. Nama fali Buyten mi se primamo za glavu, pa se sada rade ove pizdarije sa kroosom i Schweinijem na šesticama...Da se razmemo, Kroos i Schweini bi to možda i mogli TU i TAMO odigrati ali to treba igrati doma i to protiv slabijeg protivnika. Ipak Tymo i LG razmišljaju na drugačiji način nego Kroos i Schweini, pa će si oni malo više razmišljati o obrani.

A nele da tebi odgovorim. Pogledaj ko sve BvB-u fali i ko će im faliti, a na njihovu IGRU, to neutječe dok je to kod nas drugačije. Tu sam ti ja samo usporedio dva kluba SA SISTEMOM igre i bez SISTEMA. Ja sam se nado da ga mi imamo sve dok nije uslijedio poraz od BvB-a na Allianz Areni i već od onde znam koliko je i zašto naša ekipa limitirana. Laici i neznalice će reći nama fale igrače, dok oni malo pametniji će znat da ekipa koja igra sa Riberyem, Gomezom i Robbenom u formi i koji znaju kak trebaju igrati da ti klupa kao takva "NE TREBA".

Juppa cijenim sve manje i manje...Na njegovom mjestu u ovom trenutku ja bi napravil slijdeće - spario Robbena i Kroosa i Olića i Mullera i te igraće skupa rotirao. Što znači da ako Robben zapoćinje igru, zapoćinje KRoos i to na desetki. Ako započinje Muller onda on ide na krilo , a Olić na polušpicu, tak da se malo stvori konkurencija u ekipi te da protivnici imaju veće probleme sa našim igračima i sustavom igre. Pa svaki normalan trener bi nakon 20 minuta igre protiv HSV-a napravio ono što je Jupp napravio tek u 70-toj minuti a to je promjena mjesta Mullera- Robbena i Ribery! Pa reci im da svakih 5 minuta mjenjaju poziciju jer oni to mogu, a protivničke obrane bi se od zbunjenosti raspadale same od sebe...

Ima toga još, ali ima i vremena za komentirati :lol:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 06 vel 2012, 09:59

LuctL napisao:Hahahaha, dakle sad je Bog došao u pitanje? Sreća i tako te stvari?? :lol:

Ajde ne kenjajte više. Očajna nam je igra bila. I, onda dođe Anton koji je vjrojatno još pijan od rođendana pisat kako smo svi zdravi i u formi ali da fali kotačić. :lol:

Ljudi moji, pa vidjeli ste jučer da na klupi imamo jednog igrača kao jokora kada se lovi rezultat.ž

Nego, effe, jel može u gajbu pive?

nema potrebe biti zbunjen ;) Jedan kotačić kod nas znači da Tymo igra desnog beke i to je nama PROBLEM. Uopće je nebitno koliko je igrač iz prvih 11 važan, kvalitetan, ali ako nije kako je inaće i standardno nama to predstavlja problem kao što si i sam imao prilike vidjeti. Jebiga ako ti u nogometu nevjeruješ u sreću i slučajnost tu ti ja nemrem pomoć. To je ono kaj sam ja u svojih 2 i pol ,ilijarde tekmi koje sam pogledo zaklučjio. Neki vjeruju u "nešto", ja vjerujem u krump! ;)

Pogledaj što sve Nurnberg neda, a što bvB da. Onda pogledaj gol od Sale, pa obranu Drobnya protiv Mullera, te poništeni gol za prelomljenu tekmu. I da poserem se onom u usta koji kaže da je HSV igrao isto protiv nas kao i protiv bvB-a 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 06 vel 2012, 10:45

mi smo premalo igrali sa krilima, Ribery je stalno nekam u sredinu se gural u pm....pogotovo prvo poluvreme...
Treba vise po krilu probijat, pogotovo Hsva...jer kolko sam skuzil na krilu su relativno ranjivi...
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la effe__sa » 06 vel 2012, 10:50

FCB m@niac napisao:mi smo premalo igrali sa krilima, Ribery je stalno nekam u sredinu se gural u pm....pogotovo prvo poluvreme...
Treba vise po krilu probijat, pogotovo Hsva...jer kolko sam skuzil na krilu su relativno ranjivi...

Ma mi moramo znat probit kroz sredinu kad nam krila zatvore..A problem što ne možemo je taj što je Muller van forme, a i Kroos početkom drugog dijela sezone je ispod svog nivoa...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 06 vel 2012, 10:58

LuctL napisao:
Ne znam u što gledaš dok gledaš tekme, ali brate, sad se vadit na opravdano poništeni gol i na "sretne golove", pa to je smješno. Jel i trka naših igrača i zalaganje također spada pod tu sportsku sreću. Jel sportska sreća što nemamo širok kadar?

Samo da se nadovežem malo. Ja sam na primjer puno zadovoljniji bio utakmicom protiv Hsv-a nego na primjer onom protiv Gladbacha. I ne, nije to sad samo zbog rezultata, nego zato što se ekipa borila u Hamburgu. Znači po meni se smije i izgubit ali ne smije se desit da se izgubi , a da ekipa ne pruži ni trunku zalaganja. A zalaganja je u Hamburgu bilo, malo sreće jeste falilo, ali i još malo bolje igre. Ali kad se boriš, sreća će da se vrati u nekim narednim utakmicama. I Bvb zaista jeste imao sreće u Nurnbergu na primjer, ta im je partija bila puno sretnija od prethodne dvije kada su baš razvalili protivnike i oduševili igrom. Znači nije sve do sreće, ali opet i to presuđuje bar malo. A mi moramo malo više tih "prljavi" golova izmamit, jednostavno ugurat loptu u gol, ko sad kod izjednačujučeg gola u Hamburgu. Takvi mi golovi fale, a prije smo to bili navikli od Bayerna.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 06 vel 2012, 16:35

A što tebe muči što sam ja rekao? Kaj ti misliš d aje tekma protiv HSV-a mačji kašalj? kaj ti misliš da bi rezultat bio ovakav kakav je bio da je nama gol priznat? jel ti možda iz mog posta negdje uspijevaš pročitati da mi igramo fenomenalno al da nas gol neće?

ne znam zaš, al ima dojam da neki jako slabo prate BUNDESLIGu pa onda ne znaju što je za Bayern gostovanje u HSV-u...A ovo za kratku klupu ću se samo nasmijati :lol: Kratka klupa dolazi do izražaja kada ti iz pogona ispadne 5 prvotimaca pa ih moraš mjenati sa kvazi igračima, a ne kad igraš ovakvu tekmu pa imaš maltene svoje najbolje igrače te neuspiješ dobiti. Ovaj remi nema nikakve veze sa slabom klupom.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 06 vel 2012, 20:17

Ima sa bezidejnošču,nikavog sistema i taktike te anti-formom pola prvotimaca...al kad ti oni nisu koga buš onda ubacil moju babu?! :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012