Lizarazu napisao:Znaci, nisam nista znacajno propustio.Nisam cak ni golove vidio.
![]()
Iznenadjen nisam, pomalo razocaran, ali jos uvijek veliki optimista.
Kada povisite opkladu onda ja nastupam.

effe__sa napisao:Jesi i ti uvjeren u isto ko i ja???Jel tako da ne mogu izgubit opkladu???
Lizarazu napisao:
Ove izjave su u "efektu" kao sto @doro kazeili su plod mladalackih nestasluka.
![]()
Nego, da preokrenes predmet opklade na karton mlijeka? Ha sta mislis??![]()

effe__sa napisao:Lizarazu napisao:
Ove izjave su u "efektu" kao sto @doro kazeili su plod mladalackih nestasluka.
![]()
Nego, da preokrenes predmet opklade na karton mlijeka? Ha sta mislis??![]()
Ne znam koje će pivo ponudit......![]()
![]()
![]()
Ma neka pivo stoji......Podijelit cu s tobom ak mi slucajno bude previše
nele-BHF napisao:Računajte tu i dvojicu sprijateljenih Sarajlija sa ovog foruma
Haris i ja

nele-BHF napisao:Koji je kotačić jučer falio ? Jedino ako misliš na Bujtena ? Moguće da smo zbog njega izgubili prvo mjesto...
LuctL napisao:Hahahaha, dakle sad je Bog došao u pitanje? Sreća i tako te stvari??![]()
Ajde ne kenjajte više. Očajna nam je igra bila. I, onda dođe Anton koji je vjrojatno još pijan od rođendana pisat kako smo svi zdravi i u formi ali da fali kotačić.![]()
Ljudi moji, pa vidjeli ste jučer da na klupi imamo jednog igrača kao jokora kada se lovi rezultat.ž
Nego, effe, jel može u gajbu pive?
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:mi smo premalo igrali sa krilima, Ribery je stalno nekam u sredinu se gural u pm....pogotovo prvo poluvreme...
Treba vise po krilu probijat, pogotovo Hsva...jer kolko sam skuzil na krilu su relativno ranjivi...

LuctL napisao:
Ne znam u što gledaš dok gledaš tekme, ali brate, sad se vadit na opravdano poništeni gol i na "sretne golove", pa to je smješno. Jel i trka naših igrača i zalaganje također spada pod tu sportsku sreću. Jel sportska sreća što nemamo širok kadar?

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju