Lige 5 - La Liga / Premier League / Serie A / Ligue 1

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Serie A

PostPostao/la The Scarface » 05 vel 2012, 19:00

In memory of Neutral napisao:Miralem ne igra LP, nije izborila Roma koja je promjenila dosta igrača, a prije svega i sistem igre . Roma je bila i ostala velika ekipa.

Joj, navijamo za isti tim, ali nije isto imati Robbena i Ribery-a i vamo anonimuse.

Mirke vođa svog tima, Kroos u Bayernu to nije.

Zato sam i napisao da čekam trenutak kad počne pružati dobre partije za veliki klub da mi ljudi ne bi dolazili sa tim argumentima.

@ Nele
Koji to cijeli svijet ? Slobodno me prosvijetli.

Pjanić nije bolji igrač od Kroosa i čisto sumnjam da će ikada biti, tko zna možda me i iznenadi ali sumnjam.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Titan » 05 vel 2012, 19:18

Roma je velik klub, ali eto nećemo više o tome. Nije vrhunski, ali nije ni loš.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 05 vel 2012, 19:22

Cijeli nogometni svijet brate. Cijeli ga svijet smatra talentom i za njegove godine odličnim igračem. Francuska reprezentacija mu je nudila njihovo državljanstvo i da igra za njihov državni tim. Nije sigurno davala zato što nevalja :?: Šta misliš zašto su skauti Arsenala, Rome, Lyona, Bayerna, Juventusa pratili Mireta i željeli ga u svom timu ?

Sinko, prosvijetljen si :mudrac: Mir stobom.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la The Scarface » 05 vel 2012, 19:47

In memory of Neutral napisao:Roma je velik klub, ali eto nećemo više o tome. Nije vrhunski, ali nije ni loš.

Ako je Roma tako veliki klub čemu onda ono da je razlika igrati sa Robberyjem i sa anonimusima, mislim da je prilično jasno na što se ono odnosilo.

nele-BHF napisao:Cijeli nogometni svijet brate. Cijeli ga svijet smatra talentom i za njegove godine odličnim igračem. Francuska reprezentacija mu je nudila njihovo državljanstvo i da igra za njihov državni tim. Nije sigurno davala zato što nevalja :?: Šta misliš zašto su skauti Arsenala, Rome, Lyona, Bayerna, Juventusa pratili Mireta i željeli ga u svom timu ?

Sinko, prosvijetljen si :mudrac: Mir stobom.

Aha a Kroosa smatraju najvećom šlapom ? Svi skauti ga željeli u svom klubu i on na kraju završio u Romi koja je počela sa umbruchom. Neka se prvo dokaže pa možemo pričati o njemu kao velikom igraču i majstoru za Kroosa.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 05 vel 2012, 19:52

Ma kakav crni pjanić jebo te :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 05 vel 2012, 19:54

LuctL napisao:Brale, raspravljaš sa ljudima kojima je i Senad Lulić igrač za Bayern.

Dosadno mi je, sve je bolje od učenja. :D
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Titan » 05 vel 2012, 21:01

E neka je onda Lell , Ottla, Rau, Sosa, Dos Santos, Luis Gustavo , Pranjić i takvi slični tipovi dovoljno dobri a ne kako naglašava kolega Lulić ili Pjanić.

Mirke je igračina, možda i najbolji igrač BiH trenutno, čak bolji i od Džeke koji je doslovno harao Bundesligom sa jadnim Wolfsburgom.

Lulić 21 utakmicu mislim u nizu igra svih 90 minuta u Laziu, a koliko je to jedan Rafinha igrao u Genou minuta ?

Koje je to mjerilo da li je neko dovoljno dobar za Bayern. Evo kada je Olić dolazio ja sam se hvatao za glavu, no sada mi je neizmjerno drago da imamo takvoga igrača kao što je Ivica koji se trudi najviše u Bayernu, nema za njega izgubljene lopte, dok se to ne može tvrditi za pič... igru Kroosa koji u posljednim utakmica liči curici kome su ukrali lizalicu pa on cmizdri i hoda terenom. Taj isti Kroos koga fura Yupp jer ga je kao otkrio u Bayeru. (mislim kao talenat je veliki bio, Bayern kao je posudio i ne bi igro da nije Yupp trener, to je čist realnost)

Miralem Pjanić nema mjesta u Bayernu, a neka ga ima jedan Luis Gustavo koji je čisti promašaj da ne može biti veći. Nije ama baš ništa pokazao niti se dokazao.

Zašto pojedinci dižu svoje kao najbolje, a drugo predstavljaju kao najgore. Nevjerovatna objektivnost , kao što rekoše neki HKK Široki je Baskija u košarci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puna mi je kapa više slušati svakakvih znalaca na forumu koji upravo izbjegavaju kao što i sami kažu učenje, a nama ukazuju ovdje na naše greške tokom nekim komentara, te nam šire horizont.

Fala, ne treba mi to od vas. ;)

Edit:

Ciao fellows. 8-)
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 05 vel 2012, 23:28

Ovdje je @Neutralni u pravu, ma kako god vi gledali.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la effe__sa » 06 vel 2012, 00:13

Ovde želim nešto pojasnit. I Pjanić i Lulić su jako dobri fudbaleri. Prvi je jako talentovan i dobre partije pruža u Romi, samo mislim da mu Italija više odgovara, zbog ritma, ne vjerujem da bi sad nešto veliko napravio kod nas. Ali u budućnosti moguće, potencijal je momak. Lulić je sjajan u Laziju, on je varijabilan igrač i mislim da bi nam čak dobro došao, jer tip malo podsjeća na Salihamidžića. Obojica bi nekad mogli u budućnosti mogli biti opcija, samo je pitanje dal će naša uprava ikad na njih obratit pažnju, za sad bar nisam vidio da ih nešto prate i znamo da smo više okrenuti prema drugim igračima.
Znači pokušavama biti realan, bez obzira što se radi o bh. reprezentativcima, jer u reprezentaciji su mi 100 % dragi, ali kad gledam Bayern, gledam šta je najbolje za Bayern.
Džeko je isto spomenut. Znam da ga Neutral potencira, ali ja ne vjerujem da bi on i šta bio efektivniji od Gomeza. Džeko je super veliko ime, priznat igrač u Evropi, zvučniji je na primjer od Lulića, ali kad naš sistem funkcioniše onda je Mario tu idealan. Isključite sad ovaj pogled na našu igru sad, jer sad druge stvari ne štimaju. I generalno nisam za to da kritikujemo toliko igrače kad nam mnogo toga ne ide. Ali o tome više na pdf Općenito o Bayernu.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 06 vel 2012, 01:02

effe__sa napisao:Ovde želim nešto pojasnit. I Pjanić i Lulić su jako dobri fudbaleri. Prvi je jako talentovan i dobre partije pruža u Romi, samo mislim da mu Italija više odgovara, zbog ritma, ne vjerujem da bi sad nešto veliko napravio kod nas. Ali u budućnosti moguće, potencijal je momak. Lulić je sjajan u Laziju, on je varijabilan igrač i mislim da bi nam čak dobro došao, jer tip malo podsjeća na Salihamidžića. Obojica bi nekad mogli u budućnosti mogli biti opcija, samo je pitanje dal će naša uprava ikad na njih obratit pažnju, za sad bar nisam vidio da ih nešto prate i znamo da smo više okrenuti prema drugim igračima.
Znači pokušavama biti realan, bez obzira što se radi o bh. reprezentativcima, jer u reprezentaciji su mi 100 % dragi, ali kad gledam Bayern, gledam šta je najbolje za Bayern.
Džeko je isto spomenut. Znam da ga Neutral potencira, ali ja ne vjerujem da bi on i šta bio efektivniji od Gomeza. Džeko je super veliko ime, priznat igrač u Evropi, zvučniji je na primjer od Lulića, ali kad naš sistem funkcioniše onda je Mario tu idealan. Isključite sad ovaj pogled na našu igru sad, jer sad druge stvari ne štimaju. I generalno nisam za to da kritikujemo toliko igrače kad nam mnogo toga ne ide. Ali o tome više na pdf Općenito o Bayernu.

Ti si još najrealniji.

Nisam ja uopće govorio da je Pjanić katastrofalan nogometaš ili išta slično samo mi je malo na živce išlo podcjenjivanje Kroosa i veličanje Pjanića u vrijeme kad Bayernu i Kroosu ne ide. Nisam vidio u prvom dijelu sezone kad je Kroos igrao odlično u prvenstvu i LP-a da je iko spominjao Pjanića i omalovažavao Kroosa.

Naravno da Džeko ne bi bio ništa efektivniji od Gomeza u našem sistemu, ono što Gomez ima a Džeko ne je puno potrebnije Bayernu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 06 vel 2012, 08:34

Ekipa, stanite malo na loptu, tema nije o BiH igracima i Kroosu! Niste samo ovu temu zaspamali vec i jos neke. Da malo povucete rucnu, ne bi vam skodilo!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Titan » 06 vel 2012, 17:45

@Geronimo

Danke.

Vidite kolege i uvaženi moderatoru. Nije ovo spamanje i trolovanje teme. Priča je o liga Seria A, ligi u kojoj igraju igrači koji su svakako interesantni i samom Bayernu. Upravo radi toga i ide te usporedbe između Kroosa i ostalih jer je upravo meni Kroos jedna od najslabijih tački Bayerna ove sezone. Nije onaj isti s početka sezone i basta :)

Evo jedan podatak iz Seria A. Miralem Pjanić imao nevjerovatnih 96% tačnih dodavanje protiv jednoga Intera koji je Bayerna dobio i u finalu LP , i prošle sezone usred Munchena. Inače Vučica je dobila tu utakmicu sa 4:0.

I evo jedan klip upravo o dosadašnjem djelu Miralema u Romi .

http://www.youtube.com/watch?v=0OHfzB-SRII&feature=player_embedded#!

Što to stavljam i doslovno furam Miralema Pjanića.

Evo moga nekog obrazloženja.

Uspoređujem Luis Gustava koji nije ništa pokazao a koji je prema transfermarktu došao za nevjerovatnih 17 miliona eura. Čovjek koji je čisti promašaj.

Miralem Pjanić prešao u Romu za 11 miliona eura.

Uštedili bi 6 miliona, a Miralem može igrati od amc, mc i dm, pa biraj gdje ćeš ga staviti. Da ne pričam o njegovom trčanju gdje doslovnop svaku utakmicu Rome "nabije" najveću kilometražu.

Neću sada i o Luliću, ali svakako tip igrača kao što je bio Hasan je svakako dobitak za bilo koju ekipu. I Lazio se tome raduje. Statistike ne lažu.

Ovo je post vezan za ovu temu.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Re: Španjolska Primera

PostPostao/la doro » 06 vel 2012, 21:18

Ova liga je po meni propalelo...ima 2 kluba ostalo provincija....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 07 vel 2012, 11:04

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=72720

Čini se da je Montolivo dogovorio prelazak u Milan na kraju sezone, uopće me to ne čudi điberi uvik pokupe ove igrače kojima ističe ugovor. :mrgreen:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 09 vel 2012, 00:39

Juve dobio Milana u prvoj utakmici polufinala Coppa Italije...Rezultat: 2:1 za Juve, oba gola Caseres, drugi je bio evrogol. ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja