E neka je onda Lell , Ottla, Rau, Sosa, Dos Santos, Luis Gustavo , Pranjić i takvi slični tipovi dovoljno dobri a ne kako naglašava kolega Lulić ili Pjanić.
Mirke je igračina, možda i najbolji igrač BiH trenutno, čak bolji i od Džeke koji je doslovno harao Bundesligom sa jadnim Wolfsburgom.
Lulić 21 utakmicu mislim u nizu igra svih 90 minuta u Laziu, a koliko je to jedan Rafinha igrao u Genou minuta ?
Koje je to mjerilo da li je neko dovoljno dobar za Bayern. Evo kada je Olić dolazio ja sam se hvatao za glavu, no sada mi je neizmjerno drago da imamo takvoga igrača kao što je Ivica koji se trudi najviše u Bayernu, nema za njega izgubljene lopte, dok se to ne može tvrditi za pič... igru Kroosa koji u posljednim utakmica liči curici kome su ukrali lizalicu pa on cmizdri i hoda terenom. Taj isti Kroos koga fura Yupp jer ga je kao otkrio u Bayeru. (mislim kao talenat je veliki bio, Bayern kao je posudio i ne bi igro da nije Yupp trener, to je čist realnost)
Miralem Pjanić nema mjesta u Bayernu, a neka ga ima jedan Luis Gustavo koji je čisti promašaj da ne može biti veći. Nije ama baš ništa pokazao niti se dokazao.
Zašto pojedinci dižu svoje kao najbolje, a drugo predstavljaju kao najgore. Nevjerovatna objektivnost , kao što rekoše neki HKK Široki je Baskija u košarci
Puna mi je kapa više slušati svakakvih znalaca na forumu koji upravo izbjegavaju kao što i sami kažu učenje, a nama ukazuju ovdje na naše greške tokom nekim komentara, te nam šire horizont.
Fala, ne treba mi to od vas.

Edit:
Ciao fellows.