Drago mi je još jednom što je Neutral iznio ovako opširno mišljenje i što je aktivan. S nekim njegovim stvarima se mogu složit s nekima ne mogu.
Što se Robbena tiče on nek tu ostane do kraja sezone (svakako hoće

) a što se produženja ugovora tiče vidjet ćemo na kraju sezone. On je igrač koji nam ipak puno znaći i može biti prelomni faktor u našu korist u mnogim utakmicama. Izuzetno je efektivan i za manji broj utakmica pruži mnogo veći učinak nego neko u većem broju utakmica. Tako da sam prije za produženje njegovog ugovora, ali treba vidjet kako će se odvijat sezona, stvari sa transferima, koliko će Arjen biti za nas koristan do kraja ove sezone.
A ovo za Basel je šuplja priča, pa Blater je švicarac neće ih diskvalifikovat. U suštini ne znam šta tu zapravo FIFA i traži, traže nešto od švicarskog saveza po pitanju Siona a ne znaju ni oni šta traže.
Ovo oko osvajanja Lige prvaka u velikoj bi se mjeri složio sa Scareom, naš cilj jeste prije svega osvojit domaću titulu ili titule, prvenstvo i kup, a u Ligi prvaka pokušat napravit nešto značajno. Naravno da i uprava i igrači žele ući u finale na vlastitom stadionu, tu nema sumnje. Mi večinu ekipa možemo i dobit, a probleme bi svakako imali sa Barcom, jer Barca je trenutno super jaka i veliki favorit. Ali nade ima malo za nas i protiv Barce iz prostog razloga što mi imamo velik posjed lopte , znaći imamo mogučnost da Barcu pobijedimo njenim oružjem. Lakše rečeno , nego urađeno, ali vidjet ćemo. U ligi prvaka treba ići korak po korak pa dokle dođemo, ja se nadam najboljem, ali sam i realan da je Barca svakako po kvalitetu ispred nas, moguće i Real, ali mi smo Bayern i nema skrivanja ni pred kim