The Scarface napisao:Malo pretjeruješ što se tiče Mullera, on uopće nije toliko jak na krilu. Mulac trenutačno uopće nije u formi i njegovo mjesto je na klupi, nema šanse da je Robben jedini krivac ovako loše igre. Tu puno više toga smrdi.
Tako je, sam si me ispravio
ne tvrdim ja da je Robben glavni krivac, jer "tu puno više toga smrdi""
Robben je upao u ekipu kada nam je ama baš sve išlo, posebno je Gomez harao
imali smo balans, svi smo tada pričali kako je Bayern i bez Robbena sexualno jak.. sjećaš se
ja sam prvi govorio : "nemojte protiv Robbena, s njim ćemo biti još jači, neće nam on ubiti ovaj ritam, sjetite se njegovih igara, itd. itd."
i bio sam potpuno u krivu! ...i još se srce igre (schweini) ozljedi..
to što ste spominjali da su nam bekovi u kurcu, ima tu istine... bekovi će na se privući pozornost kada igra cijela ekipa
TADA SMO PROČITANA KNJIGA, to smo viđali prečesto...
zašto nas niko nije mogao zaustaviti u 1.djelu sezone???
Ekipa je igrala i napad i obranu, bekovi su bili puno korisTniji, Gomez je bivao stalno u šansama, a u obrani smo primali minimalan broj golova...
ne izmišljam ja toplu vodu ovdje, ovo su samo činjenice koje viđamo u svim ovim partijama kada nas "ne ide"
svi žugamo kada nam ekipa igra kao pod van Gaal-om...
što se tiče Müllera, sad je u lošijoj formi, to je činjenica, ali on će se kad tad vratiti u formu i svi će od toga profitirati
PK stvari danas nije štimalo, ali već smo navikli na takve stvari!
onda se čovjek pita dal ta osoba uopće gleda utakmice Bayerna ili zaista ne razumije mnogo o nogometu
width="960"