(11/02/2012)FC Bayern München-FC Kaiserslautern

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

(11/02/2012)FC Bayern München-FC Kaiserslautern

PostPostao/la effe__sa » 09 vel 2012, 11:26

Slika

Anstoß: Sa. 11.02.2012 15:30, 21. Spieltag - 1. Bundesliga
Stadion: Allianz-Arena
Schiedsrichter: Schmidt (Stuttgart)
Assistenten: Walz (Pfedelbach), Voss (Großhansdorf)
Vierter Schiedsrichter: Kempter (Sauldorf)

FC BAYERN:
Neuer - Rafinha, Boateng, Badstuber, Lahm - Luiz Gustavo, Kroos - Robben, T. Müller, Ribery - Gomez
Trainer: Heynckes

FC KAISERSLAUTERN:
Trapp - Dick, Yahia, Rodnei, Jessen - Sahan, Tiffert, Kirch, Jörgensen - Shechter, Wagner
Trainer: Kurz

Nakon pobjede u Kupu , sada svoj pozitvni niz trebamo nastavit u prvenstvu. Pobjeda protiv FCK je obavezna i jasno je da smo favoriti i da sve osim pobjede bi bilo ravno katastrofi. Schweinsteiger izostaje pa je moguće da se Kroos vrati na šesticu, iako je moguće da Heynckes posegne i za drugim rješenjima.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Re: (11/02/2012)FC Bayern München-FC Kaiserslautern

PostPostao/la nele-BHF » 09 vel 2012, 12:07

Odakle si izvuko sastave ? To nije sigurno jel' da ?

Postava kao sinoć! Nijedna druga ne dolazi u obzir.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la effe__sa » 09 vel 2012, 12:09

nele-BHF napisao:Odakle si izvuko sastave ? To nije sigurno jel' da ?

Ovi sastavi su sa kicker.de. Ma ja bi volio uz Gustava vidjet Alabu u početnom sastavu, jer on je pokretljiviji od Tyme, a i ne bi volio da se Kroos pomjera sa desetke gdje odlično odigrao sinoć.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 09 vel 2012, 12:18

effe__sa napisao:
nele-BHF napisao:Odakle si izvuko sastave ? To nije sigurno jel' da ?

Ovi sastavi su sa kicker.de. Ma ja bi volio uz Gustava vidjet Alabu u početnom sastavu, jer on je pokretljiviji od Tyme, a i ne bi volio da se Kroos pomjera sa desetke gdje odlično odigrao sinoć.

Čekaj ba, zbunio si se ti. :D

Kao prvo, po kickeru, Tymo i ne igra u početnoj.

Kao drugo Kroos ti nije na AMC nego je tu stavljen na MC. Vjerovatno si htio reći isto što i ja, da postava bude kao i sinoć :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la effe__sa » 09 vel 2012, 12:37

nele-BHF napisao:Čekaj ba, zbunio si se ti. :D

Kao drugo Kroos ti nije na AMC nego je tu stavljen na MC. Vjerovatno si htio reći isto što i ja, da postava bude kao i sinoć :D

Ma vidiš gore u sastavu da je Kroos na MC, a ne na AMC, a ja želim da na AMC ostane. To sam napisao , zar ne?? A Tymo nije gore u sastavu, ali spominjem tu varijantu i za njom bi mogao posegnut Jupp, ako bi npr. ostavio Kroosa na AMC, pa sam spomenuo da bi najviše volio Alabu, a da Kroos ostane ko sinoć na AMC. Tamo je i najjači.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 09 vel 2012, 12:42

effe__sa napisao:
nele-BHF napisao:Čekaj ba, zbunio si se ti. :D

Ma vidiš gore u sastavu da je Kroos na MC, a ne na AMC, a ja želim da na AMC ostane. To sam napisao , zar ne?? A Tymo nije gore u sastavu, ali spominjem tu varijantu i za njom bi mogao posegnut Jupp, ako bi npr. ostavio Kroosa na AMC, pa sam spomenuo da bi najviše volio Alabu, a da Kroos ostane ko sinoć na AMC. Tamo je i najjači.

Ma mislio sam da govoriš za kickerovu postavu da nebi volio da se Kroos pomjera ;)

U svakom slučaju Robben mora ostat na klupi a Krelac na AMC. Nije loše i da budu LG-Tymo na MC pozicijama. Ionako smo naprijed preofanzivni, taman da imamo 2 back-up-a, a vidili smo i sinoć kako LG zna dodati loptu. :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lahm » 09 vel 2012, 12:43

effe__sa napisao:Ovi sastavi su sa kicker.de. Ma ja bi volio uz Gustava vidjet Alabu u početnom sastavu, jer on je pokretljiviji od Tyme, a i ne bi volio da se Kroos pomjera sa desetke gdje odlično odigrao sinoć.

A koga bi vidio vani ?
Arjena ili Tomicu ?
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la effe__sa » 09 vel 2012, 12:53

Lahm napisao:A koga bi vidio vani ?
Arjena ili Tomicu ?

Opet Arjena, Muller je dobar sinoć bio, dosta se kreće, asistirao je i treba dalje da igra. A Arjen mora sad čekat svoju šansu....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 09 vel 2012, 14:06

vidiš ovo je sad malo "glupa" situacija... :roll:

taman je robben trebao nanizati par tekmi na klupi, i evo ga sad opet u prvom sastavu.. ali time bi Müller i Kroos opet trebali mijenjati poziciju (a time nažalost ode onakva igra ko sinoć.........)

sad, jeli Jupp dovoljno troll da prednost da Alabi ili Tymi umjesto Robbena :roll:
mislim da nije... ;)

IPAK se igra doma protiv K'lauterna...

a kako će sastav izgledati bez Sexsteigera to ćemo vidit... baš je sexualna situacija :lol:

jedino da Robben počne igrati kako Boga zapovida (napad i obrana, više dobacivati i riskirati) i nemamo problema
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 09 vel 2012, 14:29

malo ste vi meni poletjeli nakon jučer jelda? :lol:

Mi smo jučer odigrali dobro, no treb aimati na umu s kim smo igrali. Svaka momčad koja ne želi sa nama igrati bunker najebat će. To se jučer dogodilo Stuttgartu, a i isto tako u ovom trenutku Stuttgart je drugorazrdena ekipa kada je u pitanju BUNDESLIGA. Imali smo jako puno prostora, pogotovo za kontre te se Stuttgart raspo. Kaiser bu protiv nas igrao bunker no to će biti zato kaj mora a ne zato kaj oće i takvih se ja nebojim. O postavi neću puno jer Jupp bu me razočaro sa zamjenama tak da mi je svejeno.

Ak Robbenu nije preveć zima del bu ga otpočetka..Ova ozlijeda je JUPP došla ko budali šamar tak da nemora niti Mullera niti Robbena ostaviti na klupi, no ja nebi da to radi, nego oću Alabu otpčetka i Mullera na klupu...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 09 vel 2012, 14:33

anton 1983 napisao:malo ste vi meni poletjeli nakon jučer jelda? :lol:

kako i ne bi?! na stranu lošeg stuttgarta, onakvom igrom smo u hinrunde napravili rekordnu seriju ;) zato ovoliko uzbuđenje
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 09 vel 2012, 14:36

Ništa ti HSV nije bolji od Stuttgarta ;)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 09 vel 2012, 14:40

nele-BHF napisao:Ništa ti HSV nije bolji od Stuttgarta ;)

7 - 8 puta ako se upotrijebi izraz u OVOM TRENUTKU ;) HSV za razliku od STUTTGARTA nije sa nama htio igrati nogomet nit nam nije ostavio prostora da napravimo bilo šta. To su dvije totalno različite ekipe pogotovo kada se igra protiv nas.

cruz napisao:kako i ne bi?! na stranu lošeg stuttgarta, onakvom igrom smo u hinrunde napravili rekordnu seriju ;) zato ovoliko uzbuđenje

Niko niš neveli, al to nije još uvijek ono kaj ti ćekaš, a Bogami niti ja!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 09 vel 2012, 14:44

na dobrom smo putu, znaš, to se osjeti.. naravno da je prerano pričati "da smo opet oni stari", međutim mene veseli jer ovo je pravi put
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 09 vel 2012, 15:17

anton 1983 napisao:
nele-BHF napisao:Ništa ti HSV nije bolji od Stuttgarta ;)

7 - 8 puta ako se upotrijebi izraz u OVOM TRENUTKU ;) HSV za razliku od STUTTGARTA nije sa nama htio igrati nogomet nit nam nije ostavio prostora da napravimo bilo šta. To su dvije totalno različite ekipe pogotovo kada se igra protiv nas.

Kakav ba izraz ? Pa ti kažeš da je HSV 7 - 8 puta bolji od Stuttgarta a oba tima imaju, pazi sad, IDENTIČAN broj bodova u BL !

Kakva je to ofanzivna igra bila Stuttgarta ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Razlika u igrama HSV-a i Stugartta protiv nas jeste vidljiva, ali da kažeš nešto što si maloprije je smiješno. Ofanzivnu igru protiv nas ćeš da vidiš negdje u 1/4 finalu LP.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

Sljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012