Postao/la effe__sa » 10 vel 2012, 20:41
Ja npr. sam uvijek branio Robbena i ovde i na drugom forumu i gdje sam god diskutovao o fudbalu. Radi se o super igraču, velike zasluge ima u klubu za naše uspjehe, posebno prvu sezonu kada je došao i kada je on sam rješavao utakmice i ne treba to zaboravit i nisam za to isto da se pljuje po igračima sa zaslugama, ali....Znači sad dolazi ono ali...Ja sam za to da sutra igramo s Kroosom iza špiceva i s Alabom u def. dijelu veznog reda iz prostog razloga što smo vidjeli da Muller na krilu bolje funkcioniše i čovjek je nakon duže vremena tu pokazao odlično izdanje, u utakmici sa Stuttgartom. Možemo mi sad govorit Švabe bile slabe, ali naša je igra bila dobra i vidi se da taj sistem funkcioniše, kada je Kroos desetka a Muller na krilu. I Muller i Robben su bili u zadnje vrijeme u lošoj formi, ali Robben mora poraditi na tome da dođe opet do one lakoće i da dođe do svoje brzine. Mora raditi na treninzima, a Muller je jednostavno korisniji jer više trči, pa se sad u Kupu na krilu još pokazao kad dobro rješenje, dobro odigrao, dok u zadnje 2-3 utakmice od Robbena nije bilo nikakve skoro koristi i to odmah dovodi do toga da sutra u odnosu na Stuttgart ne treba ništa mijenjat. Zašto sad mijenjat pa da nam igra bude sranje??? A Robben će u nekoj utakmici ući s klupe ili će npr silom prilika i poklapanjem situacije zaigrat, pružit dobru partiju i opet će se moći razmišljat o tome da igra standardno. A lako je sutra Mullera tokom utakmice zamijenit , ako ne bude bio dobar. A mora malo Holanđanin spustit nos, njemu se dao takav status da sad ispade ne smiješ ga stavit na klupu....Znamo svi koliko je on dobar i koliko vrijedi, al samo polako. Pa ne smije ni Heynckes ni klub uopšte dozvolit da bilo ko provodi svoje hirove. Mora biti nekog reda.