I sam sebi ne vjerujem da za njih navijam, ali fakat su mi najdraži, posebno ovakvi zlatno-crni.
Ali dok su osvajali titule, mrzio sam ih iz dna duše.
Kad bi se vratio BMW, navijao bih za njih. I pored Audija i VW-a.

CroCHEF napisao:kad krece formula
Murta napisao:Do dolaska samostalnog BMW-a navijao sam za Jarna Trullija, onda za BMW pri čemu mi je najdraži vozač postao Kubica, pa nakon što su se rasformirali, a on prešao u Renault, navijam za Francuze. Od kad od ne vozi, favorit mi Petrov, a i dalje najdraža momčad Renault.
I sam sebi ne vjerujem da za njih navijam, ali fakat su mi najdraži, posebno ovakvi zlatno-crni.![]()
Ali dok su osvajali titule, mrzio sam ih iz dna duše.
Kad bi se vratio BMW, navijao bih za njih. I pored Audija i VW-a.

dogurati do svog prvog naslova
, nego što je nešto previše stiskao) Imao je samo jedno odustajanje te sezone, i to se ne bi desilo, da se somina Montoya nje zaletio u njega.

In memory of Neutral napisao:Mika Hakkinen , mislim Monza . Mclaren je bio odličan tada. Prvo je imao neke probleme , ne sjećam se koje pa je sve stizao redom i taman pokazuje mislim 297km\h kad mu ode guma i on odleti u šumu i čučnu, možda je koja suza pala (možda i u mene kod kuće). Kako sam plakao jedne sezone kada je Hakkinen izgubio titulu lol, a tek žena mu
![]()
Mika je vozačina samo takva bio, David je bio ono što je Eddie u Ferrariju.
A tek start 3 i 4 Mclareni , a prva dva su Ferrari, Mclarenovci idu unakrsno 4 lijevo, treci desno i prestižu mislim oba Ferrarija.
ALIIIIIIIIII CREME DE LA CREME![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim Španija, Barcelona , Katalunija kako god. 2-3 kruga do kraja , Mika vodi. Kad nestade struje u čitavom naselju. Dolazi struju , Mika na bolidu Davida i maše publici, kad tamo nestalo mu goriva u posljednjoj krivini , ili je ipak točak otpao, mislim da je gorivo u pitanju.
Kakve sam ja sve šokove doživljavao sa ovom F1, dosta više nego u fudbalu , košarci itd. Posebno jer su svi prijatelji navijali za Ferrari a ja za Mclaren.
Još jedna friška vest. Luis Hamilton i njegova utrka. 3-4 kruga do kraja ja ne mogu gledati, srce mi lupa 300 na sat. Izlazim iz kuće , šetam, sekunda kao godina, kad poziv od frenda koji naravno navija za Ferrari, dere se on MASSSSSSA, FERRARIIIIIIIIIIIIII. Ja trčim u kuću opet, kad tamo je li to GLOCK![]()
znate ostalo.
![]()
Nikada se ne treba unaprijed radovati i "hakati" ljude, zato to nisam ja radio kad je Bayern dobio Intera na strani 1:0 kao da sam znao da će zijaniti doma.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost