effe__sa napisao:The Scarface napisao:Nemoj spamat, ti si ipak moderator.
Tako nekako je bila moja reakcija kad si napisao da će Gomez zarađivat 6-7 milja neto godišnje.

Pa vidim ja da je tvoj problem to što sam ja moderator. Samo od sad ću se dosta strožije držat te funkcije. Kada budeš ulazio u sukobe s drugim forumašima i budeš ih nazivao budalama i slično, takvi će se postovi brisat. To je samo početak. A vidim ja da ti imaš kompleksa i pokušavaš se ovde ostvarit kao ličnost, jer ti u realnom svijetu to ide teže. Neki dan si spomenuo kako se na forumima vode diskusije, to je istina, ali tu se poštuje i mišljenje drugog. Tvoj post je svaki usmjeren da se stvori konflikt s nekim, a koliko sam upratio jako si malo analitični i konstruktivni postova po pitanju utakmica napisao, što znači da ih baš i ne pratiš, ali pratiš neke svoje druge ciljeve. Jednom sam s tobom završio diskusiju i sad ću je završti ali ću ti samo pojasnit zašto sam se smijao. Pa smijao sam se tvom "čupanju". Prvo si pokazao da nisi upućen o platama u Bayernu, jer si rekao niko ne prima 7 miliona. Poslije te dvojica u tome demantuju, a ti se počneš čupat i iznosit svoje neke druge tvrdnje. Ja sam za Gomeza naveo izvor Sport1.de, koji je objavio da će po novom ugovoru, Gomez ukupno zaradit 45 miliona eura Bruto. A to kad se preračuna ispadne cifra netto, od prilike ona koju sam ja naveo. Do sad je Gomez zarađivao 4,5 miliona eura i logično da će sada ta primanja se povćat. U čemu je onda problem? Ti si primijetio da sam ja jako informisan i upućen u neke stvari i ti sad stalno tražiš neki dvoboj. Ja rado diskutujem, ali pošto za tebe treba mnogo vremena da bi ti se nešto objasnilo, toliko ga nemam. Međutim, ti nisi voljan da čuješ t.j. pročitaš mišljenje drugog, tebi je bitno da se samo ti dokažeš i pokažeš kao najpametniji. I ne mogu se neke stvari sažvakat samo na osnovu linkova i par stranica, moraš biti upućen u neka dešavanja da bi znao koji su relevantni mediji a koji nisu. O svemu tome sam ti davao objašnjenja i bio strpljiv. Drugi su forumaši nakon krakte diskusije te stavljali na ignore. I ja sam to uradio već prošli put i tako će i sad biti. Samo što ću sad na drugi način reagovat, kada se zato ukaže potreba. Svima nam je u interesu, ili bar mnogima ovde da se vodi konstruktivna diskusija, a ne neko prepucavanje i dokazavinje neki ličnih sposobnosti.

Nije moj problem to što si ti moderator već što ponekad pišeš nebuloze.
Ja ti ne ulazim u sukobe sa ljudima, samo se volim raspravljat sa onima za koje smatram da nisu u pravu kad mi je dosadno.
Sad sam još i kompleksaš zato što se zajebajem na forumu, što se tiče te teme samo ću ti reć da se samo budala može pokušavat isticat na internetu. No lijepo je vidjeti da je i Freud navijač Bayerna.
Oho sad smo prešli na nogometno znanje, znači da bi imao pravo raspravljat moraš se iskazat sa dugim postovima o analizi utakmice.
Ne znam jesi li pročitao one linkove ali tamo piše da Ribery prima oko 10 milja bruto tako da ne znam kako me itko onda demantirao. Čak sam ti sad dao njem. link da ne bi bilo da drugi lažu.
Sport1 nije ništa objavio, preuzeli su link sa bilda koji špekulira o iznosu ugovora. Nigdje nije navedeno da će toliko zarađivati već je bild izbaci bombastičnu cifu uspoređujući Schweinijevu i Lahmovu plaću. Vidi se to po tome što sami sebi proturječe, prvo navedu da bi trebao upast u isti grupu sa njima koji dobivaju oko 9 milja bruto godišnje, i onda izbace cifru od 45 milje za 4 godine što bi bilo 11.25 milja bruto. U istom linku piše da je do sada primao 7 milja bruto što je 3.88 neto a ne 4.5.
Meni je bilo smiješno i sad je što si stvarno mislio da bi Gomez moga zarađivati 7 milijuna neto godišnje, da si malo bolje upućen u plaće igrača shvatio bi zašto sam se nasmijao na to i reagirao.
Ja volim čuti mišljenje drugih, ne volim samo kad se taj drugi smatra pametnijim iako to nije ničim dokazao. To upravo činiš, uvijek po istome trubiš, da treba imati iskustva i znati procijeniti tko govori istinu a tko ne, sebe smatrajući utjelovljenjem mudrosti a ostale naivcima. Ono što meni prebacuješ sam radiš. Misliš da si uvijek u pravu i ne želiš prihvatiti činjenicu da i sam nekad možeš pogriješiti, to ti je inače velika karakterna mana u životu.
Moj prika ja se nema tu šta dokazivat, nisam na forumu da bi mi rastao e-penis. Forum je tu za razonodu i zajebanciju, večinu informacija svakako kupim sa tm-a.
Meni samo nije jasno zašto si ti ono shvatio kao neko prepucavanje i dokazivanje osobnih sposobnosti? Ja sam s tobom vodio najnormalniju raspravu, ti si od toga napravio sapunicu. Ovo sa Gomezom nema nikakve veze sa onom raspravom i navodnim sukobom između mene i tebe, jednako bih reagirao da je XY forumaš to napisao. Slobodno nastavi živjeti u uvjerenju da ja vodim e-war sa tobom.
Ignore je za pi$$$, nisam znao da se ljudi na ovom forumu time služe nije da nas ima previše.
Do slijedećeg puta.

edit :
Tek sam sad primjetio ovaj dio :
effe__sa napisao:Ti si primijetio da sam ja jako informisan i upućen u neke stvari i ti sad stalno tražiš neki dvoboj. Ja rado diskutujem, ali pošto za tebe treba mnogo vremena da bi ti se nešto objasnilo, toliko ga nemam.
Jel ti sebe čuješ, ponašaš se kao da si Knin oslobodio.