(18/02/2012)SC Freiburg - FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (18/02/2012)SC Freiburg - FC Bayern München

PostPostao/la FCB m@niac » 19 vel 2012, 17:09

anton 1983 napisao:
PS i samo bi idiot u ovakvoj tekmi di jedan potez odlučuje utakmicu izvadio Gomeza!!!

Koja slučajnost da je baš idiot trener Bayerna! :cry:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la effe__sa » 19 vel 2012, 20:03

anton 1983 napisao:

U glavi mi cjelo vrijem dok kuvam, dok jedem dok serem sa starcima i sa njom, effeove riječi. neće danas BvB u herthi dobiti, efekt novog trenera. no nešto u meni govori, danas to nebu tak. Ja imam taj gat filing koji me ama baš nikad, ali NIKAD ne vara. Idem ja škicnut malo rezultat i ono 0:0 negde je 60 minuta - Daj Bože da se varam jer danas Bvb NE SMIJE DOBITI. Čekam ja prokletih pola 6 jer sam si reko da neću ići pogledat više rezultat sve dok utakmica ne bude gotova! I dobro se skonentriram prije nego kaj kliknem na Kickerovu stranicu jer znam da će rezultat kakav god bio imati brutalan utjecaj na mene, navijače, slijedećih tjedan dva, cijelu sezonu, da će ljudi dobivati banove ili bumo se napijali, PRESUDAN JE!

Čuj moje riječi???? :lol: :lol: A samo sam ovaj dio citirao, jer na njega želim posebno da se osvrnem , iako si svašta tu nešto napisao.
Samo sinoć sam kratko stigao prokomentarisat utakmicu, tu kratko se osvrnuo na post Luctl.......Al baš moram da ti kažem da su mi se jučer posrali na subotu dobro. Prvo mi se Bvb posrao ili tačnije popišao na glavu, možda bi se moglo reći i da mi se Hertha popišala (jer je izgubila) a Bayern mi se onda definitivno posrao na glavu ko kakvo pseto. Eto to je opis mojih osjećaja i dugo me jedno kolo nije ovako iznerviralo.
Još sve je trebalo biti tako sjajno, onako nekako vedar dan , ja se pripremio na Sky-u da bacim oko na sve utakmice u 15.30, ali naravno najviše sam odlučio da svoje oči uperim prema lijepom Berlinu. I sve je išlo po planu, BVB bezidejan, po neka šansa a Hertha prijeti na momenat....Pogotovo ta šansa Raffaela, uffff.....A taj Hummels još pogriješi, Raffael mu uzima loptu, Rafa šutira a Weidenfeller brani. OOOO jebat ga reko.....Možda reko bude još nešto.....Kad u drugom poluvremenu opet fula Hertha, a onda sam ubrzo poslije morao najdebilniju facu na fudbalskim terenima vidjet, bilo da sam gledao utakmice uživo ili na telki, ovo je nešto najdebilnije što vidjeh. Odurna faca Grosskonja, koji ga zabija ko nekakvim škaricama i on ponosno pravi neki čudni pogled....Ko ono šta hoćete vi, šta ste mislili??? Ja u tom trenutku samo pomislih, pa veliki Bože zar ga moram još ovakvog gledat, dovoljno što su se izmetiljali za ovaj gol i na kraju pobijediše.
Još sam na početku utakmice morao slušat komentatora Marcela Reifa kako svršava na Dortmund. Kaže Reif: "Hertha will sich heute teuer verkaufen. (Hertha se želi danas dobro prodat-prevod za našeg druga Nelleta da se opet ne žali :lol: ) i poslije još spomenu kao u smislu naredne subote je njima protivnik po mjeri: Augsburg. I tad se Tuna ja sjetih tvojih riječi kako su svi za Bvb , a svi protiv nas. Pa to je nevjerovatno, još Reif na njih svršava (navodno nas mnogo voli taj čovjek, pa dobo često nas hvali u komentarima svojim, inače je navijač K'lauterna). Još se sjetih, zar ima i šta gore Antonu obečat da će Hertha dobit, a ona izgubi. Ufff jebote reko.....Ovo je već zajebano....Kad poslije kad poče naša utakmica, morao sam par puta oči protrljat i pitat se u prvom poluvremenu, pa jel to mi igramo možda protiv Brazila, pa odbranu nam promiješaše.....Poslije ko dođosmo do šansi, Muller nakon sjajnog pasa Riberyja. Al odmah skontah ma nešto ne miriše na dobro, ne ulaze nam opet šanse. A kako reko Bvb-u jedna uđe, pa reko valjda će i nama. Tako mi se nešto patismo i u drugom poluvremenu, ali do gola ne dođosmo. I onda kažu kao kako Uli može pričat da su sudije protiv Bayerna, ma to je neozbiljno, pa kako ako jesu za nas, što nam penal ona pizda jučer ne dosudi? Što nam gol ne priznaše u Hamburgu? Poslije skontah, ipak mi se ne smijemo vadit na sudije, ne zalažemo se dovoljno.....Nema te živosti, ali opet nekako i nemamo, nemamo i nemamo ni te sreće. A sreća prati hrabre, a nas je nekako ostavila. Urotilo se dosta toga protiv nas.....I zaista meni subota bi nekako letargična, baš me uništiše, da na kraju nisam imao volje da negdje idem, da negdje zalomim.....Al bit će bolje, moraju se redovi zbiti.....MORAJUUUUU..... :evil: :evil:
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 19 vel 2012, 21:27

Pravi navijač hvali al isto tako i kritizira argumentirano....pravi navijač ne izmišljava toplu vodu kad ne valjamo i ne traži neku dogmu već radikalno napada gdje treba...

@anton ak si ti tu najpametniji jao nama i btw losos,bjeli umak,vino i zeleni rezanci nejdu nikak zajedno :lol: :mrgreen:

Igrači su van forme,nismo tim i nemamo nikakav sistem ...to je posao sad trenera i vreme je da se na njega stavi pritisak da vrati izgubljeno.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 20 vel 2012, 11:38

nele-BHF napisao:
Uz izvinjenje Antone, ali čovjek ti je postavio pitanje u 4 riječi a ti mu nisi dao odgovor u tvojih 10-ak rečenica.

Kako nisam i di ti vidiš pitanje kod njega? jedino kaj ja vidim je provokativno preseravanje.

Ako ti već odavno nisi shvati da ja tvrdim da je naš problem to što smo individualna ekipa a ne sistemska ekipa, ja ti nemrem pomoć. Kod nas tekme odlučuju igrači a ne timski rad i ako se posebno jedan igrač ne iskaže teško da ćemo mi dobiti tekmu. To je oštro generaliziranje koje ne vrijedi svaki puta, no to je je slika koju Bayern ove sezone ostavlja. Ne saao ove sezobne već jako dugo.

I uz dužno poštovanje, sam pogledaj što je sve Jupp u našoj ekipi pretumbao nebi li ubacio Robbena. Nemamo plan niti igrači na terenu znaju što taktički trebaju odraditi. Igra se bez glave jer Jupp nije nametnuo način igre. Jel ti sad jasTnije?

Sjeti se mog komentara poslije tekme sa Stuttgartom, isto tako razmisli o tome zašto ja želim Robbena u prvih 11 uvijek - Ako smo mi individualna ekipa, onda je za nas najbolji igrač egoista, a di ćeš boljeg egoistu nači od Robbena. I onda si razmisli zašto je Olić trebao ući umjesto Mullera a ne umjesto Gomeza...Sve su to stvari koje mi možemo kritizirati i komentirati no nemože se sve na jednu tekmu primjeniti, ako pričamo o našem "Velikom" problemu. U tekmi protiv Freiburga mi smo odigrali loše i nismo zabili naše polušanse, a ovo je tipičan primjer utakmice koja se dobiva na takav način. Da je Muller zabio svoj prvi udarac na gol, freiburg bi napustio stadion pune mreže. TAKVA SMO MI EKIPA i ne možemo u vom trenutku protiv toga, ako smo to gradili 5 godina! kao što sam i reko na primjeru Kloppa i favrea - moraš se skrumpati sa odabirom trenera, a nama se to nije dogodilo...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Mrš » 20 vel 2012, 14:28

Upravo to šta Bayern nema ni sistem, ni način, ni filozofiju igre je dokaz kakav je Heynkes trener. Jer trener je taj koji odlučuje kako će momčad igrat, kojim sistemom... a na igraču je da kroz taj sistem svojom individualnon klasom odradi zadatak na adekvatan način.

ja samo gledan kad će neko svatit da ukoliko se želi napravit igra Bayernu treba jedan ekstra veznjak. Pobogu ne moreš gradit igru na Gustavu i Tymou, Alabi,.... Centralni veznjaci su najvažnija karika a mi smo baš tu najtanji smile44
''what Platini could do with a ball, Maradona could do with an orange''
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la cruz » 20 vel 2012, 15:30

Mrš napisao:ja samo gledan kad će neko svatit da ukoliko se želi napravit igra Bayernu treba jedan ekstra veznjak. Pobogu ne moreš gradit igru na Gustavu i Tymou, Alabi,.... Centralni veznjaci su najvažnija karika a mi smo baš tu najtanji smile44

pa o tome stalno pišemo ja, Murta i LuctL

kreativnost jednostavno fali, netko ko zna i ko ima muda povući loptu, dati ključan pas, a ne samo vratiti je Badstuberu :x

Kroos nije taj igrač, koliko god ja to želio, ali nema jednostavno sile da odigra to.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 20 vel 2012, 15:48

Razumijem te Antone. ;)

Jebiga, ispada da nama ne fali kotačić, nama fali cijeli pogon, sistem. Preciznije, treba ga nekako pokrenut . . .

Po komentarima nakon ovih zadnjih tekmi, očito je da Jupp nosi najveću krivicu.

Hajd' neka neko otvori temu: Jupp - ostanak ili odlazak.
Ja nemam nešto volje.

Tu će da bude svega. :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 20 vel 2012, 15:57

cruz napisao:
pa o tome stalno pišemo ja, Murta i LuctL

kreativnost jednostavno fali, netko ko zna i ko ima muda povući loptu, dati ključan pas, a ne samo vratiti je Badstuberu :x

Kroos nije taj igrač, koliko god ja to želio, ali nema jednostavno sile da odigra to.

Proći će zima doči će rok...

viewtopic.php?f=14&t=548&p=52183#p52183

8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 20 vel 2012, 15:58

nele-BHF napisao:Razumijem te Antone. ;)

Jebiga, ispada da nama ne fali kotačić, nama fali cijeli pogon, sistem. Preciznije, treba ga nekako pokrenut . . .

Po komentarima nakon ovih zadnjih tekmi, očito je da Jupp nosi najveću krivicu.

Hajd' neka neko otvori temu: Jupp - ostanak ili odlazak.
Ja nemam nešto volje.

Tu će da bude svega. :D

Ko veli da nama fali kotačić? Vidim da padaš pod utjecaj drugih koji izvuku riječ grubo iz konteksta a to nema veze sa vezom!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 20 vel 2012, 16:07

anton 1983 napisao:
nele-BHF napisao:Razumijem te Antone. ;)

Ko veli da nama fali kotačić? Vidim da padaš pod utjecaj drugih koji izvuku riječ grubo iz konteksta a to nema veze sa vezom!

Ti veliš !

anton 1983 wrote:Naš problem je što još uvijek nismo razvili sustav igre, već smo ekipa puna pojedinaca koja nefunkcionira ako jednog kotačića nema...Tak smo i jučer popljugali dva boda. Nakon 3 tekme još uvijek nemrem reći da nećemo osvojiti prvenstvo! Ko bi reko a?

Onda sam te pitao koji je to kotačić falio, ti si mi odgovorio:

anton 1983 napisao:Niko bitan, a opet užasno bitan kada se radi o rošadama u ekipi. Nama fali Buyten mi se primamo za glavu, pa se sada rade ove pizdarije sa kroosom i Schweinijem na šesticama...Da se razmemo, Kroos i Schweini bi to možda i mogli TU i TAMO odigrati ali to treba igrati doma i to protiv slabijeg protivnika. Ipak Tymo i LG razmišljaju na drugačiji način nego Kroos i Schweini, pa će si oni malo više razmišljati o obrani.

To je bilo poslije tekme sa HSV-om.

E, nakon tekme protiv Freiburga, tek onda te Luctl pita za kotačić, tako da ja nisam pao pod utjecaj drugih riječi.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 20 vel 2012, 16:12

nele-BHF napisao:
Ti veliš !

Ne ja to ne velim. Ono što sam ja reko odnosilo se na jednu utakmicu. I taj moj komentar nema nikakvog smisla ako izvdaiš jednu jedinu riječ i konstataciju iz njega. ;)

I kako ti u toj konstataciji nevidiš dio di piše sustav igre? kako ti promakne dio di ja napišem da je JUPP išo zmisliti toplu vodu nebi li stavio Robben au igru. Sve su to gluposti koje utječu na konstantu naše ekipe. Moraš znati odvojiti ono što se tiće jedne tekme i onog što se odnosi na cjelokupnu situaciju u našem klubu a ne samo na jednu tekmu!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Titan » 20 vel 2012, 16:24

Bayern je pokazao svoju snagu kada je to najpotrebnije, Toliko o snovima Bundeslige i LP-a. S onakvom igrom osvojiti LP :lol:

Lijepo reče kolega jedan ispred, jašta vrati loptu Holgeru pa neka je on valja. Lijepo je vidjeti kako igrači bježe od lopte i odgovornosti kada su najpotrebniji.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 20 vel 2012, 16:27

In memory of Neutral napisao:
Lijepo reče kolega jedan ispred, jašta vrati loptu Holgeru pa neka je on valja. Lijepo je vidjeti kako igrači bježe od lopte i odgovornosti kada su najpotrebniji.

Arjen Robben - posljednja šansa za spas Bayerna! 8-)

Taj nigdar nije bježo od lopte i odgovornosti! cool0044
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 20 vel 2012, 16:27

Pa ti si tako rekao care, citirao sam te. Ne mogu ja znati da li ti misliš isključivo na jednu tekmu ili više njih. Čitajući ponovo tvoj post, iskreno, opet imam utisak da si govorio opčenito.

A šta je drugo kotačić nego dio sustava? Ti si rekao da fali, a ja te pitao koji. Čisto da vidim šta fali, pa da razvijemo taj sustav igre brate dragi.

To što je Jupp uradio u tekmi protiv Freiburga je stvarno ludost. O tome ne treba da se priča zaista. Ispremeto je kotačiće totalno, tako da se nije znalo koji kotačić kojeg pokreće. :lol:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 20 vel 2012, 16:30

nele-BHF napisao:Pa ti si tako rekao care, citirao sam te. Ne mogu ja znati da li ti misliš isključivo na jednu tekmu ili više njih. Čitajući ponovo tvoj post, iskreno, opet imam utisak da si govorio opčenito.

A šta je drugo kotačić nego dio sustava? Ti si rekao da fali, a ja te pitao koji. Čisto da vidim šta fali, pa da razvijemo taj sustav igre brate dragi.

To što je Jupp uradio u tekmi protiv Freiburga je stvarno ludost. O tome ne treba da se priča zaista. Ispremeto je kotačiće totalno, tako da se nije znalo koji kotačić kojeg pokreće. :lol:

Možeš ak oćeš, jer nevrijedi svaka stvar svaki puta. Ako ti nije jasTan "kotačić" poslije tekme sa Freiburgom objasnil bum ti to ovak:

Alaba lijevi bek, Kroos sredina, Lahm desno . neprirodno za Bayern u ovoj sezoni. Previše rotacija u ekipi koja trenutačno nefunkcionira kako treba. To se nebi radilo da je Buyten spreman jer onda bi jupp samo zamjenio igrača za igrača. U toj tekmi buyten nije niti trebao Bayernu...

E sad ti moraš postaviti pitanje kako treba da bi ja znao što te muči.
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012