nele-BHF napisao:Ne muči me sad care ništa. Uredu je. Nesporazum je bio samo kada nisam znao da li misliš na jednu tekmu ili opčenito . . .
Jebe mene samo kako smo sa istom ovom ekipom nanizali 12 tekmi bez primljenog gola i nekih 10-ak pobjeda, a sada se mučimo da ne može gore.

E to ti je zato što su pojedinci bili u formi, more se reći čak i cijela ekipa, no teško je bilo za vidjeti da sistema kod nas nema. ja sam to shvatio poslije domaćeg poraza protiv BvB-a. taj poraz me dotukao jer za mene je to bio ispit dal smo ŠPEK ili zasada još "puka sreča da smo u formi". nažalost pokazalo se da je ovo drugo u pitanju i da Jupp nije to što će nas odvesti na slijedeći nivo. Da se razmemo i na ovaj način se može doći do uspjeha kao što smo to napravili sa van gaalom, no to nije ono ćemu ja težim...Ako se sjećate puno nas je pričalo kad je van gaal došao u klub nakon što je katastrofalno poćeo da mi od njega tražimo da unatoč tome što su nam neki igrači ozlijeđeni i ekipa nije najjača po pitanju imena da mi moramo pobjeđivati tekme..znate onu sa Riberyem i Robbenom je lakše, ali i bez njih mi moramo....