Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

PostPostao/la effe__sa » 19 vel 2012, 20:44

Murta odličan post :bravo: :bravo: :bravo:
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 19 vel 2012, 20:48

:hehe: :hehe:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la doro » 19 vel 2012, 21:41

A da mi počnemo igrat kao Bayern...ta igra je ukratko bila nikad puno posjeda osim kad igramo stvarno sa kuruzom a blitzkrieg akcije i gol....kad se sjetim samo tekme davno sa psg kad smo ih nametali mislim 5:1 a oni imali veći posjed lopte...to je pravi Bayern...ovih zadnjih godina smo ovisil previše o froncku pa se igra počela temeljit na samo par pojedinaca i na kraju s nekim gaalovskim glupim predugim dodavanjima,visokom obranom gdje smo ispadali ko budale...sad trenutno igramo mješavinu gaalovskog i sistema pojedinaca te to ne funkcinira nikako ,izgubili svoj stil koji je njegovan 10-lječima!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 19 vel 2012, 21:50

Ja sam ljubitelj Fergijevog I Hitzfeldovog nogometa, ali ne vjerujem da bi se takva radikalna promjena mogla izvesti brzo i bez žrtvovanja nekoliko utakmica. A i Jupp očigledno ne želi tako igrati.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la FCB m@niac » 19 vel 2012, 22:31

izgleda da je učenik nadmašio učitelja! :mrgreen:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la cruz » 20 vel 2012, 15:47

Murta je se dotakao dosta važnih točaka i slažem se s većinom!

Međutim, ostaje onaj dojam iz prve polusezone kada smo baš IGRALI..

Ja sam uvjeren da ova ekipa može i može i mora igrati bolje!

Ovo što Doro kaže je također on-spot! Mi takvu igru igramo uglavnom kada u gostima zabijemo prvi gol, tada protivnik više riskira, a naše kontre sa Riberyem, Robbenom i Mullerom su klasa!

Ali to je rijetkost. U prvoj polusezoni smo pola utakmica dobili u prvih pola sata ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Titan » 20 vel 2012, 16:26

anton 1983 napisao:Jedva čekam temu o heynckessovom otkazu! :yeee:

:mrgreen:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 20 vel 2012, 18:09

Antone želiš li ti Juppovu smjenu? To me sad baš zanima.... :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 20 vel 2012, 18:11

effe__sa napisao:Antone želiš li ti Juppovu smjenu? To me sad baš zanima.... :)

Cigansko i odvratno pitanje u tri pičke mile materine!

Ne mogu htjet njegovu smjenu sada jer to ne bi za Bayern sada bilo bolje zbog toga što su se konji na njega sada navikli i ne znam koji bi to trener mogao probati trenirati Bayern. Mi smo sa njim pogriješili u tom je poanta i ja želim njegovu smjenu na ljeto. On može Bayern dovesti u Ligu Prvaka, a za više od toga Bože pomozi!

To je na brzaka odgovoreno...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 20 vel 2012, 18:18

koga bi onda na ljeto... Jurcica... svi smo vidjeli da lik zna rusit rekorde lige prvaka
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 20 vel 2012, 18:25

CroCHEF napisao:koga bi onda na ljeto... Jurcica... svi smo vidjeli da lik zna rusit rekorde lige prvaka

Jedini trener kojeg "bi" ljeto je favre...Znači razmišljo sam si otvoriti temu o tome da li bi favre mogao preuzeti Bayern. što oču reći, pitanje je dal bi on u Bayernu mogao biti tako koristan kao što je u Gladbachu, zbog njegove mizerne reputacije. Imajte na umu da je on kao trener bio pičkin dim do ove sezone i da bi svaki od nas skinuo skalp Uliu da je njega doveo...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 20 vel 2012, 18:27

anton 1983 napisao:
Cigansko i odvratno pitanje u tri pičke mile materine!

Ne mogu htjet njegovu smjenu sada jer to ne bi za Bayern sada bilo bolje zbog toga što su se konji na njega sada navikli i ne znam koji bi to trener mogao probati trenirati Bayern. Mi smo sa njim pogriješili u tom je poanta i ja želim njegovu smjenu na ljeto. On može Bayern dovesti u Ligu Prvaka, a za više od toga Bože pomozi!

To je na brzaka odgovoreno...

Ja se još dvoumim dal je baš bila greška. I ja bi sad mogao na ovo dug odgovor dati.....Mislim da Jupp svakako nije dugoročno rješenje, a možda mišljenje i promijenim. Međutim, još uvijek sam uvjeren da nas on može dovest do titula ove sezone. Koliko sad titula i kako bi to sve trebalo teći, to bi sad morao dugo pisat. Znači samo ću reći da nas tanka nit dijeli od totalnog neuspjeha, a isto tako i od totalnog uspjeha. Znači sad treba naći šalter, Juppova smirenost u ovakvim situacijama može biti prednost, znači njegovo iskustvo, ali na određene probleme sporo reaguje i nije sklon nekim promjenama, promjenama u sistemu igre koje je Murta naveo na primjer.
Effenberg je par stvari dobrih sinoć naveo u emisiji Sky90, on kaže kako fali pravi lider (mislim da to jesmo već skužili) i kako bi pošto je Schweini povrijeđen, Lahm ili Neuer trebali skupit igrače, lupit šakom od sto, pobrinut se da se redovi zbiju, to je nekako u grubo preneseno šta je rekao po pitanju tog odnosa ekipe prema igri, što se psihološkog aspekta tiče.
Rekao je isto tako da igrači definitivno moraju više se zalagat, da mora ekipa pokazat više zalaganja i da čak ako ne bude 100 % uloženo od svakog igrača protiv Basela, da onda i tu možemo opet loše proći. On jednostavno misli (a i Rost koji je isto bio gost u studiju) da ekipa ne daje maksimum i da je to ogroman problem, da jednostavno utakmice igramo sa 80 % od prilike.
Za Robbena kaže da i treba da bude egoista, jer Effe sam kaže da je bio takav, jer svaki veliki igrač mora na neki način biti egoista da bi došao do uspjeha i da je Robben jednostavno potreban Bayernu.....Znači po ovom pitanju je kontrirao i Kaiseru. U svakom slučaju smatra da naša ekipa kada pruži maksimum onda je u stanju svakog pobijedit.
E sad mnogi se oko ovog slažu što je Effenberg rekao, ali na to veće zalaganje ekipe mora opet Jupp uticat, on ih mora pritisnut. A ovaj problem s liderima je malo teža stvar, meni to kod nas nedostaje. Mislim da jedan Lahm nikako nije taj tip koji može lupit pravo šakom od sto, nama fali jednostavno po pitanju liderstva Effenberg ili Kahn, znači takvi lideri, a ti ne možeš sad od igrača koje imaš tu napravit lidere, kada oni nisu takvi karakteri. Teško je i Neueru preuzet tu ulogu, a jedan Schweini to donekle može, ali opet ne može skroz. Opet kad ga nema onda to totalno fali, zato naš problem jeste kada gubimo, jer kad vodimo mi meljemo sve. Međutim, kad gubimo onda nam fale takvi tipovi Kerle mit Eiern. Što bi Kahn prije rekao: Wir brauchen Eier. Znači aspekt zalaganja , liderstva, psihe je polazna osnova gdje sad škripi. A o sistemu igre i promjenama bi se sad mogle stranice i stranice pisat.
A Antone ovo oko Robbena ćeš se ti prvi složit s Effenbergom. :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 20 vel 2012, 18:30

anton 1983 napisao:
CroCHEF napisao:koga bi onda na ljeto... Jurcica... svi smo vidjeli da lik zna rusit rekorde lige prvaka

Jedini trener kojeg "bi" ljeto je favre...Znači razmišljo sam si otvoriti temu o tome da li bi favre mogao preuzeti Bayern. što oču reći, pitanje je dal bi on u Bayernu mogao biti tako koristan kao što je u Gladbachu, zbog njegove mizerne reputacije. Imajte na umu da je on kao trener bio pičkin dim do ove sezone i da bi svaki od nas skinuo skalp Uliu da je njega doveo...

Osvojio:
Kup UEFA
Ligu prvaka
Seria A
Premier league
Primeira Liga
Liga BBVA

Ostaje mu još Bundesliga, zašto te nebi uradio sa Bayernom ?

:mrgreen:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la CroCHEF » 20 vel 2012, 18:30

Zanimljiv izbor, ali mislim da bi ga prvo trebalo vidjet u europi, pa onda dovesti...

Da kazem, moja zelja je bila AVB (prije neg je otisao u Celski), sad bas i neznam... nema bas velikog izbora.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 20 vel 2012, 18:44

CroCHEF napisao:Zanimljiv izbor, ali mislim da bi ga prvo trebalo vidjet u europi, pa onda dovesti...

:bravo:

To je taj strah koji u meni tinja jer nisam baš siguran da takav ČOVJEK može voditi Bayern. Nekako sam mišljenja da bi Bayern prije mogao voditi jedna ličnost poput Effenberga bez nikakvog iskustva nego jedan favre koji u biti nije ličnost već samo dobar trener....
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva