Bayern u narednoj sezoni

Arhivirane teme...

Re: Bayern u narednoj sezoni

PostPostao/la anton 1983 » 06 lip 2009, 10:33

I_Love_Bayern napisao:Ako ima imalo istine u ovome, moram reci da je Hoeness totalno poludio.........Poceo se razbacivati sa parama.... bas kao da hoce da ode u velikom stilu....

Mislim da zbog ogromnog rasta prihoda bayerna u proteklih par sezona mi sad imamo puno više novaca na raspolaganju i nemožemo reč da se to ne vidi i da se ta lova ne troši - ako uzmemo u činjenicu 3 prošla prijelazna roka uočit ćete da smo PK trošili iako prošlo ljeto nismo preveč, te kad se uzme činjenica da su nam plače porasle za otprilike 40-50% možemo zaključiti da je više para u opticaju te da se puno više troši, tako da nas nemora čuditi što možemo sada i što nudimo Riberyu duplo veći ugovor - sam da velim ja za to još nisam čuo.

U hrvatskim novinama sam pročito da mi za pranjića nismo dali 10 već 7 miljona eura, valjda 10 miljona eura je cifra sa lovom na ruke za Pranjića.

Još bi htio reč za "problem" kada bi uzeli Robbena i Sneijdera - nebi se čudil da obojica imaju veću plaču od Riberya te kad bi ih uzimali to bi mogao predstavljati jako veliki problem....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 06 lip 2009, 10:47

za sada smo potrosili 55 mil ja mislim.... i nadam se da tjemo josh ovoliko potrositi :D 25 zirkov i 30 sneider :D hihiihiih
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Rekord » 06 lip 2009, 11:27

Ako bi Real M. ponudio Sneijdera i Robbena,odmah bi prihvatio pa i bez tih 10 miliona koje spominjete.Pa ne čini jedan igrač tim.Kolektiv je ipak ključ uspjeha !
Rekord

PostPostao/la mladjo_dj » 06 lip 2009, 11:30

I_Love_Bayern napisao:Ja cuh jutros na TV da Bayern priprema novi ugovor za Riberyja i spekulira se da ce mu ponuditi uduplanu mjesecnu platu u odnosu na sadasnju

A kolika mu je sadasnja godisnja, tjedna ako iko zna?
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 06 lip 2009, 11:31

Ribery ima plaču netto malo manje od 4 milje te nas brutto košta oko 8 milja godišnje...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 06 lip 2009, 11:33

Rekord napisao:Ako bi Real M. ponudio Sneijdera i Robbena,odmah bi prihvatio pa i bez tih 10 miliona koje spominjete.Pa ne čini jedan igrač tim.Kolektiv je ipak ključ uspjeha !

zašto bi to prihvatio - pojasni!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Rekord » 06 lip 2009, 11:39

anton 1983 napisao:
Rekord napisao:Ako bi Real M. ponudio Sneijdera i Robbena,odmah bi prihvatio pa i bez tih 10 miliona koje spominjete.Pa ne čini jedan igrač tim.Kolektiv je ipak ključ uspjeha !

zašto bi to prihvatio - pojasni!

Ribery je svjetska klasa i spada među 5 najboljih igrača svijeta u ovom trenutku ali i ova dvojica su znalci samo tak'i.Obojica su igrači velikih mogućnost,kad eksplodiraju rijetko koja odbrana može da ih zaustavi i mislim da im ovaj stil fudbala koji Bayern igra odgovara.

Ribery,pa Ribery kao što rekoh svjetska klasa ali ne može cijeli tim da se oslanja na jednog igrača.Ne može on sam odvesti Bayern do titule prvaka Njemačke.Igrači koji trenutno igraju za Bayern i nisu neki veliki igrači osim možda Lahma koji je prevazišao njemačku ligu davno tako da on nema previše pomoći od strane drugih igrača.

Ali najradije bih da ovu dvojicu dovedemo bez uključivanja Riberya u taj transfer ali ako budu htjeli Riberya,prihvatio bih a to 10 miliona bi bilo kao šlag na tortu.
Rekord

PostPostao/la anton 1983 » 06 lip 2009, 11:43

Robben i Sneijder sigurno nisu loši igrači, samo kaj je Ribery nekaj više do njih - na papiru Sneijder i Robben izgledaju strašno dobro, ali što ti to znači kad se zna unaprijed da će oni pola sezone biti ozlijeđeni. To je nešto šta se mora uzeti u obzir.

Rekord napisao:Ali najradije bih da ovu dvojicu dovedemo bez uključivanja Riberya u taj transfer

Ti mora da jako puno gledaš filnova znanstvene fantastike! :hehe:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Rekord » 06 lip 2009, 11:49

Gledao ili ne gledao,svi bi mi voljeli to.Jedno je reći dovest ćemo ih a drugo volio bih da dovedemo.

Ne kažem ja da je Ribery slabiji od njih,on je za njih profesor ali ne može ni on sve sam.
Rekord

PostPostao/la bavarac » 06 lip 2009, 12:34

evo ga na ....Bild prenosi ono što se piše na našem forumu.....Robben i Sneijder za Franka....

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/bayern/2009/06/06/real-madrid-will-franck-ribery/holen-die-bayern-robben-und-sneijder.html

Slažem se sa @ Rekordom da igrač ne čini ekipu...ali isto sam svjestan činjenice d obojica imaju pun. ku. problema sa ozljedama ...i to bi mogao bit mačak u vreći...ili prosuta lova na ništa...ako već ide ća...želim nešto sigurno za njega dakle....nepoderivo ako se čuva od djece....Euro,Funtu...

u svakom ostalom slučaju njih dvojica su premalo za nas ako bi bili ozljeđeni pola sezone...a opet previše ako bi igrali kao što su igrali u najboljim danima....i kako znaju i mogu.....ja bih ga dao za tri niskozemca...Vaart,Robben i Sneijder....jedan će ziher bit uvijek zdrav ,a ako budu sva tri....ludilo brale.... :haha: :haha: :haha:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Rekord » 06 lip 2009, 13:11

A te povrede,pa svako se može povrijediti.Jest da oni malo češće,ali njemačka liga nije toliko gruba koliko ostale.Barem je to moje mišljenje.Od svih liga jedino je njemačka sačuvala neki duh pravog fudbala,gdje svaka ekipa može dobiti svaku a ne ko u ostalim da se ne može prismrditi određenim ekipama.
Rekord

PostPostao/la anton 1983 » 06 lip 2009, 13:12

Kada bi uzimali njih dvojicu, još bi nam Real MORO dat para - bez toga nikako i ja bi na to na jedvite jade pristo samo ako bi još isposlovali transfer Zhirkowa!

Onda bi dobili potpuno novu vezu koja na papiru izgleda kompatibilno i nimalo loše - dapače prvih 11 bi nam izgledalo zastrašujuće dobro - recimo prije 3-4 godine uopće si nebi mogo zamisliti da bi takve zvijezde mogle igrati u Bayernu i to da su kupljene a ne stvorene!

Ako treba ja bi i pod cijenu toga išo na to da NEUZIMAMO golmana nego da se pokrpaju ti nedostaci na terenu...

-----------------Butt

SRNA!!!------Lucio-----Micho-----Lahm

----Sneijder-----Tymotschuk---Zhirkow

-----------------Robben

--------Klose-------------Gomez
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Bayern08 » 06 lip 2009, 13:14

Ne mogu da shvatim da neko od nas i pomislja da Ribery ode...paa jel vidite sta rade navijaci Milana za Kaku a mi tu kao dali bi ga za dva prosjecna igraca koji od 30 tekmi odigraju 9 i to kad odigraju nigdje ih...aa Ribery strasan paa zamislite kako bi navijaci reagovali da Barci traze Messia ili Liverpoolu Gerarda... Takvi igraci se ne daju i za 11 igraca...ja da mi daju prvih 11 Reala ne bih dao Riberya..a koliko vrijede i koliko su dobri pokazuju rezultati Reala i njih...
Bayern08

PostPostao/la anton 1983 » 06 lip 2009, 13:16

Rekord napisao:A te povrede,pa svako se može povrijediti.Jest da oni malo češće,ali njemačka liga nije toliko gruba koliko ostale.Barem je to moje mišljenje.Od svih liga jedino je njemačka sačuvala neki duh pravog fudbala,gdje svaka ekipa može dobiti svaku a ne ko u ostalim da se ne može prismrditi određenim ekipama.

Ti imaš krivi aspekt - sorry :mig:

Nije problem u tome da bi se svako mogo ozlijedit nego je problem tome da su Sneijder i Robben podložni ozlijedama i kod njih nije pitanje da li će se ozlijedit, nego je pitanje kolko će tekmi bit ozlijeđeni. Kod njih doslovce moraš uzet u obzir da će određeni dio sezone bit ozlijeđeni!

Bayern08 napisao:Ne mogu da shvatim da neko od nas i pomislja da Ribery ode...paa jel vidite sta rade navijaci Milana za Kaku a mi tu kao dali bi ga za dva prosjecna igraca koji od 30 tekmi odigraju 9 i to kad odigraju nigdje ih...aa Ribery strasan paa zamislite kako bi navijaci reagovali da Barci traze Messia ili Liverpoolu Gerarda... Takvi igraci se ne daju i za 11 igraca...ja da mi daju prvih 11 Reala ne bih dao Riberya..a koliko vrijede i koliko su dobri pokazuju rezultati Reala i njih...

Slažem se u potpunisti, ali ja sad već ŠPEKuliram, šta ako! A i mislim da to i večina radi - moj prvi stav je JA ga NEDAM!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Rekord » 06 lip 2009, 13:22

To je moje mišljenje brato.Ipak Bayern je važniji od Ribery i interesi Bayerna su nam ispred interesa za Riberya.Voljeli bi svi da ostane,možda će i ostati ali ako ćemo dobiti dva igrača s velikim mogućnostima i još para nešto onda svakako da bih pristao na tu ponudu.

Upravu si to što da su često povrijeđeni ali mora i njih jednom krenuti.

Volio bih ja da se dovede Štilić iz Lecha,e tad onda ne bi potrebe bilo da Ribery ide i još nešto para da se uloži u odbranu jer meni je dosadilo više gledati Lucia pozadi i brojati njegove greške.

http://www.youtube.com/watch?v=GnrIurXAEDQ

http://www.youtube.com/watch?v=wekBacIo ... re=related
Rekord

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva