I_Love_Bayern napisao:Ako ima imalo istine u ovome, moram reci da je Hoeness totalno poludio.........Poceo se razbacivati sa parama.... bas kao da hoce da ode u velikom stilu....
Mislim da zbog ogromnog rasta prihoda bayerna u proteklih par sezona mi sad imamo puno više novaca na raspolaganju i nemožemo reč da se to ne vidi i da se ta lova ne troši - ako uzmemo u činjenicu 3 prošla prijelazna roka uočit ćete da smo PK trošili iako prošlo ljeto nismo preveč, te kad se uzme činjenica da su nam plače porasle za otprilike 40-50% možemo zaključiti da je više para u opticaju te da se puno više troši, tako da nas nemora čuditi što možemo sada i što nudimo Riberyu duplo veći ugovor - sam da velim ja za to još nisam čuo.
U hrvatskim novinama sam pročito da mi za pranjića nismo dali 10 već 7 miljona eura, valjda 10 miljona eura je cifra sa lovom na ruke za Pranjića.
Još bi htio reč za "problem" kada bi uzeli Robbena i Sneijdera - nebi se čudil da obojica imaju veću plaču od Riberya te kad bi ih uzimali to bi mogao predstavljati jako veliki problem....
width="960"