Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

PostPostao/la CroCHEF » 27 vel 2012, 10:36

Lahm je malo ozljedjen pa nece ici na prijateljsku s Francuskom.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 27 vel 2012, 10:41

Sretan 112. rođendan našem FC BAYERN MÜNCHEN!

Slika
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 27 vel 2012, 16:29

Idem ja malo ovak po kvartu i svratim do Tm de. tražim desnog beka i "10" jer u neku ruku možda su nam to i najpotrebnije pozici. bar u "jenoj od mojih ideja"...I sad ja malo to gledam i desnog beka ni za lijek...idem ja vidjet te desetke i upišem ja neke podatke, kad ono izleti mi Kroos vrijednost 23 miljona eura! :hehe: Puko sam od smijeh! ovo jedna od najdebilnijih cijena kaj sam pročito! :lol:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 27 vel 2012, 16:45

anton 1983 napisao:Idem ja malo ovak po kvartu i svratim do Tm de. tražim desnog beka i "10" jer u neku ruku možda su nam to i najpotrebnije pozici. bar u "jenoj od mojih ideja"...I sad ja malo to gledam i desnog beka ni za lijek...idem ja vidjet te desetke i upišem ja neke podatke, kad ono izleti mi Kroos vrijednost 23 miljona eura! :hehe: Puko sam od smijeh! ovo jedna od najdebilnijih cijena kaj sam pročito! :lol:

:lol:

A vidi brate, ipak smo mi Bayern... Samo ime kluba mu diže cijenu polijepo. ;)

Osim toga, mali je smotani gad, ali to je sića kakve će on pare vrijedit...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la FCB m@niac » 27 vel 2012, 20:00

pa kad vi opće ne vidite kakvu Kroos igra nezahvalnu poziciju ...
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la effe__sa » 27 vel 2012, 20:26

FCB m@niac napisao:pa kad vi opće ne vidite kakvu Kroos igra nezahvalnu poziciju ...

Igrao je na omiljenoj poziciji nekoliko puta već...Tako da....Iako tog momka ne treba sad ni činit slabijim nego što jest, jer ima on ogroman potencijal, ali je pao u zadnje vrijeme, valjda će mu klupa pomoć da se trzne i da vidimo Kroosa kakav bi trebao biti.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 27 vel 2012, 20:49

cruz napisao:Sretan 112. rođendan našem FC BAYERN MÜNCHEN!

Slika

I meni naravno :SR:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 27 vel 2012, 21:40

Kaze Robben da jos igra pod bolovima i da nije 100%fit, ali mu injekcije adrenalina pomazu

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 28 vel 2012, 13:53

anton 1983 napisao:Idem ja malo ovak po kvartu i svratim do Tm de. tražim desnog beka i "10" jer u neku ruku možda su nam to i najpotrebnije pozici. bar u "jenoj od mojih ideja"...I sad ja malo to gledam i desnog beka ni za lijek...idem ja vidjet te desetke i upišem ja neke podatke, kad ono izleti mi Kroos vrijednost 23 miljona eura! :hehe: Puko sam od smijeh! ovo jedna od najdebilnijih cijena kaj sam pročito! :lol:

Lahm desno, Cissokho lijevo ? Šta misliš na to drug. Čuj nezahvalnu poziciju, pa zarađuje li milione, volio bih ja igrati tu nezahvalnu poziciju.

Slažem se s tobom da Rafinha nije ta megazvjezda koja može odgovoriti Bayernovim interesima , posebno u Evropi.

Ne igram se menedžera, ali Aly je odličan, sve utakmice koje sam gledao kad je on igrao bio je jedan od najboljih na terenu. A "cenera", izumire ta pozicije i takci igrači. Sada je "in" defenzivno-ofenzivno kreativni igrači :lol:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lucimar » 28 vel 2012, 14:44

nama desni bek ne treba, imamo boatenga koji je na toj poziciji odlican igrac
glupost bi bila lahma prebacit desno i na taj nacin izgubiti najboljeg lijevog beka na svijetu, desno on nije tako dobar

nama treba dobar half (po mogucnosti dva) tako da boateng moze desno, novo krilo umjesto robena (reus je trebao biti taj)
i naravno centarfor umjesto one daske gomeza
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 28 vel 2012, 16:50

Danteov transfer treba samo još oficijelno da se potvrdi, piše tz.

Ekipa će dan ranije već putovat za Leverkusen, tako da će u hotelu u Leverkusenu već biti u četvrtak, na taj način se želi prekinut lošija serija na gostujućim terenima. Igrači koji su u kadru njemačke reprezentacije koja sutra igra protiv Francuske u Bremenu će direktno doći u Leverkusen. Maksimalna koncentracija znači za Leverkusen.

A sada par slika iz bara O’Shahiz, koji se nalazi u Riberyjevom rodnom gradu Boulogne-sur-Me, u Francuskoj i kojeg je Franck otvorio zajedno sa svojom suprogom Wahibom. Bar je karakterističan po nargili i u njemu nema alkohola.
Slika
Ovde Franckov brat Francoisa puši nargilu ili ti šišu :) .
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 28 vel 2012, 19:52

Eto, recimo Jeroeme neka igra desnog beka, lijevog Lahm. Onda nam trebaju 2 štopera. Mislim da je to naučna-fantastika . Nikada neće kupiti dva jako dobra štopera, počet će priču kako je Holger dostojan da bude u prvih 11, a Dante ako dođe već onaj jedan koji nam je "trebao", tako da na kraju dobijemo Dante-a i to je to. :D
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 29 vel 2012, 10:28

"Schweini" vor Rückkehr ins Teamtraining

Bastian Schweinsteiger steht beim FC Bayern vor der Rückkehr ins Mannschaftstraining.

Am Dienstag habe der 27-Jährige nach seiner Sprunggelenksverletzung erstmals die Beinmuskulatur belasten dürfen, berichtet die "Sport Bild".

"In einer Woche wollen wir ihn dem Trainerteam übergeben", erklärte FCB-Arzt Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt.

Und weiter: "Er ist dann auch medizinischer Sicht wieder gesund. Alles läuft bei ihm nach Plan."

Schweini bi trebao iduci tjedan poceti s laganim trcanjem

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 01 ožu 2012, 00:35

Njemački Bild izvijestio je kako je istraga okolnosti u kojima je u rujnu prošle godine izgorjela vila Bayernovog 22-godišnjeg brazilskog nogometaša Brena Borgesa pokazala kako je uzrok požara bio palež...
Podsjećamo, Breno je u istražnom zatvoru bio zadržan čak 12 dana nakon što mu je izgorio minhenski dom u Grünwaldu, jer je bio optužen za palež vlastite vile. Tužitelj je smatrao da postoji realna opasnost od njegova bijega i prikrivanja dokaza.
U trenutku nastanka požara Breno je u kući bio sam. Susjedi su kasnije policijskim istražiteljima kazali da se ponašao čudno danima ranije. Kako se pri požaru naudisao dima, po njega je došla hitna pomoć, čijem je djelatniku, pisao je Bild, Breno u ruke predao tri upaljača.
Iz Ureda Državnog odvjetnika izvijestili su da je Brazilcu nakon 12 provedenih dana u istražnom zatvoru bio dopušten izlazak na slobodu pod vrlo rigoroznim uvjetima i nakon uplate cjelokupnog iznosa jamčevine, a koja je, kako je tada izvijestio Bild, iznosila pola milijuna eura.
Bild sada javlja kako je istragom jasno utvrđeno da je uzrok požara bio namjerni čin paljenja, a Breno je, podvucimo još jednom, u trenutku izbijanja požara bio sam u kući.
Bild izvještava kako bi Brazilac mogao biti optužen krajem ožujka ili početkom travnja, da bi mogao biti osuđen i do 10 godina zatvora ako bude proglašen krivim. Ipak, ukoliko se dokaže da Breno pati od psihičkih problema, a o tome je Bild pisao još nakon incidenta, to bi ga moglo spasiti prema točki 20. kaznenog zakona (''krivnja zbog ludila'').
Breno se Bayernu pridružio 2008. godine. Ove sezone nije upisao još niti jedan nastup za Bavarce, a trenutno je u procesu rehabilitacije nakon operacije koljena 10. veljače.
''Sada je to njegov najmanji problem'', zaključuje Bild...

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 01 ožu 2012, 10:03

Navodno se radi na tome da Gomez potpise novi trogodišnji ugovor.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva