(03/03/2012)Bayer Leverkusen - FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (03/03/2012)Bayer Leverkusen - FC Bayern München

PostPostao/la I_Love_Bayern » 04 ožu 2012, 00:55

Ne znam narode, vec dugo nemam interneta kuci i forum pratim preko mobitela, te se ne mogu javljati bas tako cesto kao nekad, al veceras sam jednostavno morao.

Nama trebaju dvije stvari: odlucna i surova uprava, i GENERAL!

Uprava mora biti surova i brzo reagovati. Ne stediti nikoga. Otpustiti Juppa kolko god mi ga zao bilo, pokaznjavati igrace, ukinuti plate, jednostavno moraju reagovati! Jer je nemoguce da ovako jak tim ovako lose igra. Pa ne mogu vjerovati da i moja baba od 90 godina kuzi da nam treba 442, da su Kroos, Muller, Robben, Ribery, Gomez, u ku*cu, samo Jupp, Uli i Christina to ne vide.

Jupp kojeg sam smatrao trenerskim gigantom me je totalno razocarao, vise nego LVG. Pogubljen totalno, bez hrabrosti, bez ideja. Nevjerovatno. Takav trener, a tako glup i slijep.

Dovedite glupani Generala, nek nam on postavi 442 romb s kojim smo rasturali dok jos imamo kakve takve sanse da spasimo sezonu, nemojte cekati 5 kola prije kraja pa da opet spasavamo mjesto u LP.

A na ljeto dovesti Mourinha, Lewa, Kloppa ili Jonckera na klupu po svaku cijenu. Jbo vas vise ispusene mustikle od trenera, treba nam mladost, svjeza krv.

Il ako bas hocete nekog starog, dajte Generalu dozivotni ugovor, jedini on zna kako Bayern dise. Jedini je on trener za kojim su svi navijaci pustili suzu kad je odlazio iz voljenog nam Bayerna.

Samo ucinite nesto brzo!
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Titan » 04 ožu 2012, 01:04

cruz napisao:preletih sada sve izjave i komentare

svi su otpisali prvenstvo

heynckes neprepoznatljiv, opušten, boli ga kurac

a navijači nisu odavno bili ovako frustrirani, jedan komentar brutalniji od drugog

Pomirio se valjda s nečim što bi većina Bayernovih navijača poželjela.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 04 ožu 2012, 10:55

Miki napisao: jebenog Gomeza koji nije u stanju zicer da da, Riberija koji igra kao pi*cka, Robena koji odigra samo kad mu se ku*rac digne itd. Nemaju nasi igraci srce, koje zuti iz Dormunda imaju i zato im od srca cestitam na tituli.
Kako smo samo jadni. Tuge ove. Mutava uprava, mutav trener, mutavi igraci (izuzev Svajnija, Lama i Nojera). Ostalo nije ni za kurac.

Vidim vrijedjas sve, a Neuera si zaboravio...
je jucer je obranio par zicera ali je zato glavni krivac za prvi gol.
Jucer nije znao ni jednu loptu ulovit u petercu...
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 04 ožu 2012, 11:08

CroCHEF napisao:
Vidim vrijedjas sve, a Neuera si zaboravio...
je jucer je obranio par zicera ali je zato glavni krivac za prvi gol.
Jucer nije znao ni jednu loptu ulovit u petercu...

A nemoj tako, ipak je Neuer opravdao ovih 25 milijuna što smo platili za njega. Jedan kiks, šta je to...... ; ništa. ;) :roll:

Pogledao sam golove sa utakmice, i muka mi je kada vidim da smo ovog uzeli, muka.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Murta » 04 ožu 2012, 11:13

EINFACH UNGLABLICH!

Al ne naša igra. Na to sam se (nažalost) odavno naviknuo. smile44 Nego to koliko nama fali DvB! :shock: I kolika je rupetina Rafinha. Na ljeto treba kupiti pravog štopera bez obzira na cijenu i Boatenga prebaciti na desni bok.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 04 ožu 2012, 11:22

Nema se tu sta pametnog za reci, nismo iskoristili svoje prilike i to nam se kasnije osvetilo. Mene najvise zivcira sto mi kompliciramo u napadu da je to za izluditi. Kada imas priliku s 20-tak metara, sutiraj to a ne dodavati u 16-terac i onda drkati po lopti koja se na kraju uvijek izgubi! :neee:

Ocigledno je da treba nesto mjenjati, kad nesto ne ide pokusaj nesto drukcije a ne stalno se drzati jednog te istog ko pijan plota! Treba bolje takticki postaviti igru i promjeniti formaciju pa vidjeti da li ce biti pomaka u nasoj igri na bolje. Mi smo ko Barca ove sezone u gostima i tako se ne moze osvojiti prvenstvo!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la doro » 04 ožu 2012, 12:30

Pa o tome i pričam već 2mjeseca al deda ne jebe živu silu....još bu ispal veći kreten od gaala jer od kraja 1 djela sezone radi iste glupe greške kao i nizozemski konj!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 04 ožu 2012, 12:50

sad sam gledo sport1 (Doppelpass) i bilo je da je Jupp od 8 u SStrasseu, te da su odma dosli i Lahm i Schweinsteiger....
Inace Klopp je gost, pa je cak i zanimljivo.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 04 ožu 2012, 14:03

Prosvjetli me molim te, tko je kriv za poraz protiv Gladbacha kod kuće? Možda je moja baba kriva.
Tko je kriv za prvi gol Gladbacha kad smo igrali s njima u gostima? - Tko?
Tko je kriv za prvi gol Leverkusena ? - Možda opet moja baba?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j58p231htq8[/youtube]

Bitno da ti nazivaš ljude mentalno zaostalima.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Titan » 04 ožu 2012, 14:29

Sjećam se dok je u Šalkea branio kad su igrali na strani protiv Čelzija gol kroz noge. Bio je epic :)

Voli pogriješiti ali niko nije osim Boga Savršen, tako da :)

I Kahn je griješio pri kraju karijere, dešava se. Čeh je griješio, Valdez, nemoj sada da tražim Kaziljasa i golove sa 40 metara od Albertinija, Sar u Juventusu bio rupa rupa na rupama. Golman koji je uz Kahna najmanje griješio je Buffon.

Možemo i mi sada ko je kriv poraza protiv Basela, napadači nisu dali gola, ko je kriv poraza od Leverkusena napadači nisu dali gol itd.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Anto » 04 ožu 2012, 14:34

SVAKI golman pravi pogreške. Neuer je obranio par fantastičnih prilika jučer. Gledam skor svako utakmico od početka do kraja, i ponekad mi nije jasno kako neki komentire utakmicu, a gledali su samo sažetke. Po mom, Neuer nije glavni krivac, ovdje je cjela ekipa, koja nemože da iskoristi prilike. U obrani je najslabiji Rafinha. Nema ga nigdje tamo, gdje bi morao biti, zato mora Boateng igrat još i za njega. Po mom mnenju najslabiji igrači su Rafinha, Muller i Kroos... i možda i Gomez, jer ne iskoristi ono malo šansa šta ima...A ovdje je i Jupp, jer ne vidi da nešto ne štima u ekipi...Imamo posest lopte, imamo puno dodavanja, al nemamo puno pravih šansi...
Problem su Rafinha, koji igra vrlo loše u obrani.
Kroos koji nema neke ideje, ne razigrava igrača kako bi to mogao radit...
i Muller, koji nije više u formi i nema nekih ideja u napadu a i u obranu se ponekad ne vrača dobro.
Anto

PostPostao/la cruz » 04 ožu 2012, 14:37

In memory of Neutral napisao:Sjećam se dok je u Šalkea branio kad su igrali na strani protiv Čelzija gol kroz noge. Bio je epic :)

Voli pogriješiti ali niko nije osim Boga Savršen, tako da :)

I Kahn je griješio pri kraju karijere, dešava se. Čeh je griješio, Valdez, nemoj sada da tražim Kaziljasa i golove sa 40 metara od Albertinija, Sar u Juventusu bio rupa rupa na rupama. Golman koji je uz Kahna najmanje griješio je Buffon.

Možemo i mi sada ko je kriv poraza protiv Basela, napadači nisu dali gola, ko je kriv poraza od Leverkusena napadači nisu dali gol itd.

točno!

a moj LuctL, ne moraš ljude nazivati onako kako si ih nazvao :roll: dovoljno je reć pametnjaković ili mozak, ili znalac itd. nije ni tebi niko reko da si mentalan bolesTnik ;)

btw. slažem se s tobom, o Neueru nema riječi! nije on superman, iako je nekad jako blizu tome.. ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 04 ožu 2012, 14:39

Anto napisao:SVAKI golman pravi pogreške. Neuer je obranio par fantastičnih prilika jučer. Gledam skor svako utakmico od početka do kraja, i ponekad mi nije jasno kako neki komentire utakmicu, a gledali su samo sažetke. Po mom, Neuer nije glavni krivac, ovdje je cjela ekipa, koja nemože da iskoristi prilike. U obrani je najslabiji Rafinha. Nema ga nigdje tamo, gdje bi morao biti, zato mora Boateng igrat još i za njega. Po mom mnenju najslabiji igrači su Rafinha, Muller i Kroos... i možda i Gomez, jer ne iskoristi ono malo šansa šta ima...A ovdje je i Jupp, jer ne vidi da nešto ne štima u ekipi...Imamo posest lopte, imamo puno dodavanja, al nemamo puno pravih šansi...
Problem su Rafinha, koji igra vrlo loše u obrani.
Kroos koji nema neke ideje, ne razigrava igrača kako bi to mogao radit...
i Muller, koji nije više u formi i nema nekih ideja u napadu a i u obranu se ponekad ne vrača dobro.

pošteno! Anto, češće se pojavi na forum, treba nam realnih razmišljanja :zivio:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 04 ožu 2012, 14:47

Hvala Bogu pa meni ne trebaju niti Buffon niti SAF da imam mišljenje o dotičnom. Hvala i doviđenja.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la cruz » 04 ožu 2012, 14:51

ma glupo je uopće voditi raspravu o Neueru

LuctL napisao:jel Neuer kriv za poraze? Jel golman treba zabijat golove, asistirat? Jel Neuer kriv za jučerašnji poraz? Ti to stvarno misliš??
to je argument, ali eto ... nećemo o tome ;)

ima u ekipi podosta bauštela, posebno u sredini..

jedva čekam kad će se SEXsteiger vratiti, pa ćemo valjda i u gostima uzeti pokoji bod
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012