(03/03/2012)Bayer Leverkusen - FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (03/03/2012)Bayer Leverkusen - FC Bayern München

PostPostao/la effe__sa » 05 ožu 2012, 12:23

doro napisao:Antun bi htio biti plava ležaljka :hehe:

Dečki mi imamo progres naspram prošle sezone jer smo sigurno osvojili mjesto za ulazak u LP a i bezeve je to osvojit kod kuće...veća fora je na tuđem terenu :mrgreen:

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :lol: :lol:

A mene sad ovi komentari gore nerviraju kad se počne pričat da je sezona propala.....I opet onda sebi postavim pitanje jesmo li mi Bayern ili nismo??? Navijači otpisali titulu ili čak titule...Znači ispade da ništa osvojit ne možemo....
U Kupu i Lp sve moguće, a ni prvenstvo ja nisam otpisao...Pa nek odmah ime kluba promjene ako su ozbiljno otpisali titulu, ja znam da nisu, a igrači kod kojih se vidi da su odustali odmah otpustit. A navijači koji su otpisali titulu ili ove ostale moguće titule nek odmah prestanu navijat :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 05 ožu 2012, 12:36

Ma ne vršimo pritisak na bvb da je apsolutni favorit i onda ih kriomice bubnemo u dortmundu 1:0(gomez) te nahuškamo vukove i rudare na njih i 1. Smo ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 05 ožu 2012, 12:40

doro napisao:Ma ne vršimo pritisak na bvb da je apsolutni favorit i onda ih kriomice bubnemo u dortmundu 1:0(gomez) te nahuškamo vukove i rudare na njih i 1. Smo ;)

E tome se i ja nadam..... :bravo: :bravo:
Ma jesu se šanse za titulu smanjile drastično , ali opet mi se ta priča nekih ne sviđa kada brzo odustaju...Još kad krene priča sezona izgubljena, nije ništa izgubljeno dok ne vidimo na kraju ishod u sva 3 takmičenja, jer Bayern je u fudbalu najviše čuda napravio pa zašto ne bi još koje? ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 05 ožu 2012, 12:49

valjalo bi da Uli krene u napad na bvb :roll: mourinho style hahaha
kako bi se sjebali u dortmundu kad bi nam mourinho bio trener i svaki dan pucao prema gore :lol:
možda bi mi na kraju imali 7 bodova viška :lol:
tipa:
"sve sada ovisi o dortmundu, da li će ostati hladne glave, da li će nastaviti čudestan niz, ovakvom igrom će sigurno postati prvaci, bez problema će dobiti i Bayerna i šalkea i gladbacha, itd." :yeee: ima da im se jaja zbiju ko u hladnoj vodi
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 05 ožu 2012, 12:54

cruz napisao:"sve sada ovisi o dortmundu,

Donekle tačno , jer mi kad bi sve do kraja dobili, pa et da kažemo da možda bude još samo jedan remi bili bi prvaci, ali, ali.........To ali je ovde ključno :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 05 ožu 2012, 13:07

Klaus Augenthaler napisao: "Das wirklich Entscheidende ist aber, dass sich die Bayern keinen Ausrutscher mehr erlauben. Sie müssen nicht schön spielen, nicht hoch gewinnen, sondern wie Dortmund in Berlin auch mal mit einem 1:0. Es kommt jetzt ein Heimspiel und dann Basel, wobei ich davon ausgehe, dass sie weiterkommen. Dann ist die Moral wieder da.

Odlučujuće će biti da si Bayern više ne dozvoli kikseve.
Ne moraju igrati lijepo, niti dobiti s velikom gol razlikom, nego kao dortmund u berlinu sa šugavim 1:0.
Slijedi domaća tekma pa basel, gdje računam na prolaz.
Tada će se i moral vratiti.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 05 ožu 2012, 21:39

:navijac: :navijac: :navijac:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 06 ožu 2012, 12:18

cruz napisao:
Klaus Augenthaler napisao: "Das wirklich Entscheidende ist aber, dass sich die Bayern keinen Ausrutscher mehr erlauben. Sie müssen nicht schön spielen, nicht hoch gewinnen, sondern wie Dortmund in Berlin auch mal mit einem 1:0. Es kommt jetzt ein Heimspiel und dann Basel, wobei ich davon ausgehe, dass sie weiterkommen. Dann ist die Moral wieder da.

Odlučujuće će biti da si Bayern više ne dozvoli kikseve.
Ne moraju igrati lijepo, niti dobiti s velikom gol razlikom, nego kao dortmund u berlinu sa šugavim 1:0.
Slijedi domaća tekma pa basel, gdje računam na prolaz.
Tada će se i moral vratiti.

:bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Paja Patak » 06 ožu 2012, 17:26

Koliko se sećam, a sećam se priločno dobro, 2004/2005 u prvoj Magatovoj sezoni Šalke nas je u derbiju dobio iz slobodnjaka sa 1:0 i poveo sa 3 boda prednosti devet kola pre kraja. Do kraja je Bajern dobio svih 9 utakmica, a Šalke je na kraju zaostajao 14 bodova. E sad, da li su ovi iz Dortmunda dovoljno ludi da prokockaju 7 bodova...

U svakom slučaju ne treba pričati glasno o tituli (možda stvarno treba pila naopako), ali se svaka utakmica mora igrati maksimalno do kraja i ne treba se predavati dokle god ima šanse za titulu. Setite se sezone 2000 i Unterhahinga ili 2001 i golova u zadnjim minutama Ciklera u 33. kolu i Patrika Andersona u 34. kolu u Hamburgu kad nas je Barbarez skoro sahranio pred Milano.
Paja Patak

PostPostao/la cruz » 06 ožu 2012, 18:27

pa to je to, ima dosta primjera gdje su se stizale velike razlike, najviše što se vodeća ekipa nije mogla nositi s pritiskom.

ne pričati o tituli, ali joj težiti, neka se pažnja usmjeri malo na bvb-a

valjalo bi temu za hoffenheim načeti, bolje da ja to ne radim, nekima se nije svidilo, a i zbog krivovjerja :roll:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012