anton 1983 napisao:Lucimar napisao:za nas koji ne govorimo njemacki ?
Ma niš posebno. takve komentare di se nama kriza nabija na nos non stop moraš čitati u medijima. oni frosiraju nešto što nije tako i preuveličavaju stvari da mi počinjemo drugačije razmišljati...
Pazite sad kakvi smo mi svi skupa konji! Mi sad cjelo vrijeme pljujemo po upravi, treneru, igračima, a niko ne sagledava stvari realno. Sad mi možda igramo malo ispodprosječno ili pušimo previše il smo drugi itd. no niko neželi u tu svoju koncepciju razmišljanja ubaciti činjenicu da je Dortmund nije izgubio 18 utakmica zaredo, da su postavili novi rekord neakav od 8 pobjeda zaredom.
Svi Ronaldi ovog svijeta skupa sa Messijem ne mogu utjecati na to kako bvb igrati! bvB igra iznad svojih mogučnosti uz minimalno peha i previše sreće i to nema nikakve veze sa tim da mi trebamo još 200 miljona eura u ekipi jer BvB nije 200 miljona eura uložio da bi složio to kaj ima.
Shvataš?
Naravno da netrebamo....vratit čelu u real a pokupit ozila....također sve mi e više čini koju smo grešku(jupp) napravili sa rafihna umjesto da smo uzeli kako je uprava(pratila,htjela) tracsha koji igra sa srcem i ostavlja dušu na terenu.
width="960"