Ja ne znam kako ovoliko članova aktivno i to za mnoge sam samo čuo ili vidio ih u popisu, a sad svi ti aktivni....Odjednom mnogo više aktivni......
Evo malo prije se još čudom načudi da su se Luctl i anton oko nečeg bili složili.....Zato anton sad ratuje sa Neutralom
Inače s mnogim tim stavovima antona se slažem, ima stvari kad smo se znali mimoilazit pa isto dosta diskutovali, iako su mimoilaženja bila više oko nekih drugi tema a ne Bayerna....Al mi to malo zalomimo onako, više bude zdrava diskusija.....
A Neutral mi je super lik ovako s njim mogu ovako popričat o mnogim stvarima i lik ovako prva liga, ali po pitanju Bayerna se mimoilazimo u brojnim stvarima.....On prečesto kritikuje upravu i kad treba i kad ne treba, previše je kritičan prema našem kadru, našim igračima......Nekako je tu jako blizu Mikija, s tim da je Miki najveći pesimista definitivno i ona posebna vrsta kritičara.....
Kritičari na ovom forumu vide naš kadar kao slab, misle da imamo dosta smeća tu, dok ja vidim na primjer kadar jakim, ali jednostavno ti igrači koji su tu ne izvlače iz sebe sve što bi po svom potencijalu mogli i naravno niz drugi stvari još ne štima ali o tome sam pisao na temama na kojima je mjesto.......
Na forumu je živo i zanimljivo, svačije mišljenje naravno treba uvažavat i svaka osoba ovde doprinosi na svoj način da bude zanimljivije
Samo osjeti se sad više varnica, mnogima su živci pri kraju , što je razumljivo, jer omiljeni klub nam počeo živce čupat, a prije nam radost donosioo.....

Toliko je eskaliralo da nam se uvaženi i uvijek pribrani kolega Lahm ljutnuo.....
Ali ljudi glavu gore, bolja vremena za Bayern dolaze prije nego što očekujete.....