cruz napisao:ne volim talijane, ali kad je chelsea u pitanju "navijao" bi za bilo koju ekipu!
čelzij čao čao!! gamad!
Ma gle znam da je to smrdljivi engleski klub a i ja ne volim bučere engleze al cigane volim još manje jbg.
cruz napisao:ne volim talijane, ali kad je chelsea u pitanju "navijao" bi za bilo koju ekipu!
čelzij čao čao!! gamad!

In memory of Neutral napisao:Arsenal da će zakuha malo morgen. Dobro će biti ako i večeras ne zijane.

In memory of Neutral napisao:1\2 ili 2\2

Effenberg23 napisao:Imam neki čudan osjiećaj da će večeras Arsenal učiniti bar malo zanimljivu utakmicu...kako ne znam, ali navalit će od prve minute, možda i uspiju nešto zabit na početku...

effe__sa napisao:Arsenal bio blizu čuda ali na kraju nedostajalo snage. Bili su ko furija u prvom poluvremenu, sjajnim tempom su lomili Milan pritiskali, a taj Van Persie koji je uz Rosickog bio najbolji igrač, je imao tu šansu ogromnu i za 4:0.
Večeras se pokazalo da Arsenal nije tako slab ko što se činilo u prvom susretu, a s druge strane da je Milan toliko izvikan.
Jednostavno ona ubjedljiva pobjeda Milana je bila splet okolnosti i uhvatili su Arsenala na krivoj nozi, a i ovde su ih već neki bili proglasili kao super moćnu ekipu kojoj mi nismo ni do koljena
Miki napisao:Nas ovakve kakvi smo i Bazel dobija, a kamoli Arsenal i Milan. To sto je Arsenal ispusio 4:0 od Milana, a Milan 3:0 od Arsenala ne znaci kako bi mi imali sanse protiv Milana. Mi necemo ni Bazel proci koliko smo jadni, tako da o Milanu ne vrijedi razmisljati. Oni su uz Real za nas uvijek bili klasa i ja ih postujem kao takve.
pa opet

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju