FCB m@niac napisao:daj general ne kenjaj, samo sereš tu po forumu gluposti...![]()
![]()
![]()
Love u 2.
FCB m@niac napisao:daj general ne kenjaj, samo sereš tu po forumu gluposti...![]()
![]()
![]()

FCB_general napisao:FCB m@niac napisao:daj general ne kenjaj, samo sereš tu po forumu gluposti...![]()
![]()
![]()
Love u 2.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

FCB_general napisao:Bitno da je na forumu jako dobro ovih dana biti.

Lucimar napisao:pa hocel i meni biti opravdano ako tebe sad nazovem cetnikom ? jbg to je moj nacin pisanja ?

FCB m@niac napisao:zaključavanjem teme dali je Gomez svjetska klasa ili samo sretnik ste mozda i smanjili samu aktivnost na forumu.....
a mislim čak da se speedy zajebavao da se zaključa.....

In memory of Neutral napisao:mladjo_dj napisao:Ajd ljudi pogadajte o cemu su me profesori ucili danas na faksu pod predmetom koji se zove zgradarstvo?
O tome kako Bayer izgubi 7:1 i svi žele dres od Messija

In memory of Neutral napisao:mladjo_dj napisao:Ajd ljudi pogadajte o cemu su me profesori ucili danas na faksu pod predmetom koji se zove zgradarstvo?
O tome kako Bayer izgubi 7:1 i svi žele dres od Messija

effe__sa napisao:FCB m@niac napisao:zaključavanjem teme dali je Gomez svjetska klasa ili samo sretnik ste mozda i smanjili samu aktivnost na forumu.....
a mislim čak da se speedy zajebavao da se zaključa.....
Jel to ti opet hoćeš neku zabunu da stvoriš![]()
Samo se ti zajebaji, pa će tema Mainza završit u arhivi

FCB m@niac napisao:pa ne, samo velim, mozda bi neki ljudi nest hteli napisat za Gomija, a nemaju di...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost