Liga Prvaka 2011/12

Arhivirane teme...

Re: Liga Prvaka 2011/12

PostPostao/la The Scarface » 07 ožu 2012, 22:28

Drago mi je što je Messi oborio rekord.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 07 ožu 2012, 22:48

sami su si krivi kad su odlučili biti 2. u skupini. meni je najviše žao što i bvb nije prošao skupinu jer je ova LP napravljena za "salbije" klubove, tipa napoli, Kusen, BvB, Benfica itd...Uz malo sreće mogli su, doć do 1/2 finala..

Bayern, Englezi, svi su ipak pretruli ove godine...jedino Barca i real igraju kak bog zapoveda, ovo ostalo je sve slučajnost i sreća.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 07 ožu 2012, 23:27

APOEL prošao dalje!

Nikad trulija Liga Prvaka! ovo je u onom rangu kad su Monaco i Porto igrali finale!

Fakat se moremo pokopat ak ne izbacimo Basela!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 07 ožu 2012, 23:33

In memory of Neutral napisao:Ovo je realnost, Barca pa Real, pa ostali kasne svjetlosnih godina. Mislio sam da se Bayern može nositi sa Realom, no vidim ne mogu ni sa Mainzom, Gladbachom, BvB-om, Leverkusenom...

Dobro Bayern se dobro ne nosi s njima, a sta je onda s Barcom zasto zaostaju 10bodova za realom... zasto se nemogu nositi s
Getafeom i ostalima. Sad zbog ove utakmice opet su najbolji klub u svemiru. Isto je i Bayern dobio s 12:2 pa je bila pedala. Igra se na dvije utakmice i svaki klub koji pokaze muda Barci moze se nositi s njima.
Al koga boli k, iduce kolo ce dobit APOELA, a polufinale protiv OMa ili Benfike
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 07 ožu 2012, 23:40

ma opčenito mislim da je njemačka liga slaba, vjerojatno je jedino od francuza bolja....

mada....sve ide nekam u kurac.... smile44
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la effe__sa » 08 ožu 2012, 00:37

Leverkusen je ne zaboravimo odigrao odlično grupnu fazu i osmina ko osminafinala nije neuspjeh, nego čak uspjeh....

Ali ovo večeras i cjelokupni dojam protiv Barce je bio jadan, znači Leverkusen se pokazao u te dvije utakmice kao ekipa bez karaktera, morala, strukture......
Leverkusen se predao odmah nakon žrijeba, samo što to nisu htjeli priznat.... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Hantraga » 08 ožu 2012, 01:59

Ne treba bit' puno pametan pa vidjeti da je Barca savrsena ekipa. Al' ne treba ni na cjelokupnu situaciju gledati kao ''Guzen nas dobije, a Barca im uvali sedam komada''. ;)
Sto rece effe, oni su se unaprijed predali, znali su da igraju protiv mozda i najbolje ekipe svih vremena pa se i nema svrhe boriti.

Pod odredjenim okolnostima, Bayern se moze suprotstaviti Barci.
Dakle, Bayern mora biti u TOP formi, kljucni igraci ne smiju biti povrijedjeni, a jos uz to moramo imati i te sportske srece. ;)

A ono sto je mozda i najvaznije je to da se igra samo jedna utakmica. U dvije ih gotovo i ne mozemo dobiti. ;)
Razlog za to je Nou Camp. Jbt koliki je to travnjak, izgleda mi k'o dva Allianza. :o
Njima ta sirina u potpunosti odgovara i zato ih je tamo skoro nemoguce pobijediti.

Zato nam je jedina opcija proci do finala uz logican uslov da se ne susretnemo prije finalne tekme.

Al' ima i Basel... :?
BUNDESLIGA - Fudbalski NBA
Hantraga
JetSet

PostPostao/la The Scarface » 08 ožu 2012, 07:50

Po Wikipediji oba stadiona imaju jednake dimenzije.

U trenutačnoj formi glupo je uopće razmišljati o pobjeđivanju Barce, trebamo se skoncentrirati na Basel i barem njih proć.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 08 ožu 2012, 10:06

treba bit realan i pošten, pa reć da su nam šanse protiv barce mizerne, ako ne i nikakve....

proći barcu znači odigrati savršene obje utakmice.... Ali bez Olića....stvarno nemamo nikakve šanse....

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Speedy » 08 ožu 2012, 10:12

FCB m@niac napisao:treba bit realan i pošten, pa reć da su nam šanse protiv barce mizerne, ako ne i nikakve....

I tebi doslo iz dupeta u glavu! :haha: Svakom protiv Barce su sanse uvelike smanjene. Jel trebam spominjati kako je Real koji ima NAJJACU momcad poslije katalonaca prosao ove sezone kod kuce protiv Barce?

FCB m@niac napisao:proći barcu znači odigrati savršene obje utakmice.... Ali bez Olića....stvarno nemamo nikakve šanse....

:haha: :hehe: :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Effenberg23 » 08 ožu 2012, 11:46

Speedy napisao:
FCB m@niac napisao:
FCB m@niac napisao:proći barcu znači odigrati savršene obje utakmice.... Ali bez Olića....stvarno nemamo nikakve šanse....

zašto se smiješ :?: trenutno mi bolje riješenje u napadu nemamo....ne želim sada reći da bi i sa olićem učinili čudo pa izbacili barcu, ali prije dvije godine su se svi tako oliću smijali pa nas je čovjek skupa sa Robbenom doveo u finale LP...i izbacio Man.Utd. iz 1/4 finala.....ja vjerujem kad bi mu se dala prilika i ove godine minimum bi napravio isti učinak kao Gomez....a siguran sam i bolji...
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Kaiser Franz » 08 ožu 2012, 12:07

The Scarface napisao:U trenutačnoj formi glupo je uopće razmišljati o pobjeđivanju Barce, trebamo se skoncentrirati na Basel i barem njih proć.

Lahm: Bayern auf einer Stufe mit Barça

http://www.merkur-online.de/sport/fc-ba ... 07489.html

:a045:
Kaiser Franz
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la effe__sa » 08 ožu 2012, 12:21

Speedy napisao:
I tebi doslo iz dupeta u glavu! :haha: Svakom protiv Barce su sanse uvelike smanjene. Jel trebam spominjati kako je Real koji ima NAJJACU momcad poslije katalonaca prosao ove sezone kod kuce protiv Barce?

Ma gledaj, svako ima male šanse protiv Barce, samo sječam se kad si nakon prvog susreta rekao isto bi i mi prošli ko Leverkusen, ali sigurno ne bi, jer Leverkusen se predao kad je izvukao Barcu. Pa zamisli ti mentaliteta ekipe oni se otimaju oko Messijevog dresa u poluvremenu. Pametnom dosta. ;)
Osasuna i još neke ekipe u Španiji su pokazali kako se igra protiv Barce i nemoj mislit da je to samo njihovo opuštanje, jer nije njima lijepo gledat Real na plus 10. A i Milan se dobro držao protiv Barce.

Što se nas tiče, mi nemamo protiv Apoela šansi, ako ponovimo neke one najblijedije partije iz Bundeslige, ali ja se zato uzdam da ćemo mi dostići nivo partija kao protiv Cityja, Napolija i sl. E s tim nivoom igre imamo protiv svakog šanse, ali protiv Barce opet minimalne, ali bar bi imali minimalne a neke ekipe nikakve. ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 08 ožu 2012, 13:14

Speedy napisao:

kaj me hebeš bezveze.....

Ko nas je spašavao predprošle sezone sa Man utdom? Ola je majstor za takve tekme!

BAŠ ZATO JER GA SVI PODCJENJUJU! ..... speedy lowaro.... :neee: :haha: :lol:

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Mrš » 08 ožu 2012, 13:46

uf, na Barcelonu ne moreš tek tako gledat. ajmo ovako redom:

Barca je najbolja momčad na svijetu, što individualno što momčadski. Oni imaju tu sreću da in u istoj generaciji igraju tri ponajbolja igrača u povijesti njihova kluba (nešta slično ka mi 70-ih) a to su redom Messi, Xavi i Iniesta. Dalje, imaju svoju filozofiju i stil igranja koji je prejeben, i kojega je vrhunski stručnjak i taktičar perfekcionist Pep Guardiola doveo do savršenstva, mahom izmišljajući nove ideje, izvlačeći iz šešira te puste lažne devetke, desetke, koncept in je jednostavan a to je trokut. ko je god ikad trenira zna koliko puta svaki trener ponavlja ''trokut jeben ti sunce, trokut''. znači, igrač koji je u posjedu je vladar, mora uvik imat dva igrača za loptu odigrat. sve se zasniva na tome. na treningu je ''ševa'', 2 u sridu 4 okolo i jedan dodir i ne daj je. ni za živu glavu. lopta znači život. jer ako ti protivnik nema loptu ne more ti ni zabit. lopta se odigrava po mogućnosti iz prve, nema izbijanja. Golman je libero. imaju tehnički toliko jako potkovane igrače tako da i mogu igrati na taj način. ljudima koji se slabije kuže u nogomet njima to izgleda dosadno na momente, kažu ''dosadni su s tim držanjem lopte, šta je vraćaju opet nazad'' ali prika moj, to ti se zove potpuna kontrola. dalje, oni ne gaje posebne formacije, ilitiga pozicije, nego u njih su uloge u igri. dakle nijedan igrač nije striktno vezan za određeni dio terena, dobijaš dakle fluidan sustav di igrači minjaju pozicije ka na traci, šta je opet teško za čuvat i pokrit. zato se često suparnički igrači nađu u ''niemandslandu'' i puf! dubinska lopta i ćao.

dalje, problem kada igraš protiv njih je to šta non-stop ganjaš loptu, dakle puno više se fizički a i psihički umaraš. i kad uzmeš loptu fali ti i snage i koncentracije da odigraš nešto. a odigrat moraš brzo jer oni imaju najjebeniji presing koji san ja vidija. čin je izgube odma svi izliću i lopta je nazad kod njih dok ne rečeš keks, ili je degažirana u aut.

e sad, kako se suprotstavit njima?? lijek je zapravo vrlo jednostavan, al na papiru samo. puno puno teže je to izvest na terenu. prvi i osnovni preduvjet je da oni nemaju svoj dan.

dalje, najnajvažnija stvar protiv njih su ona prva dva pasa kad im uzmeš loptu. moraju stići na odredište, bit pravovremena i točna, i mora se ekipa odmah instantno otvorit na krila u širinu i lopta prenijeti da se odčepi taj vakuum koji je barca stvorila svojim presingom. a sitite se, kad uzmeš loptu protiv barce ti si u kurcu, magli ti se prid očima od pada koncentracije koji je nastao pustin ganjanjem lopte zadnjih 5 minuta. dakle vrlo, vrlo teško. moraš imat dva strašno dobra i raspoložena veznjaka. Primjer? Arsenal kad ih je dobija 2-1, Wilshere mali je u tandemu s Fabregasom to izvrsno odradija.

dalje, moraš bit jebeno hladnokrvan i efikasan. neš imat puno šansi prika, znači kad dođe moraš ga metnit.

dalje, prekidi. korner ili skraćeni korner moraš koristit jer su tu najranjiviji.

to je to.
''what Platini could do with a ball, Maradona could do with an orange''
Mrš
Školovani fudbaler

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva