Effenberg23 napisao:tipično....igrač za golove u utakmicama gdje ne padaju odlučujući golovi već kada svakog ide pa mora i njega, jedini je napadač na terenu...mora zabit i on ponešto...ali ok, protiv hoffe se raspucao, čekam ga u utorak, tu mi se mora pokazat

anton 1983 napisao:Jučer je Gomez bio player of the game i ak vam jučer nije pokazo da on može razigravati i biti timski igrač kad mu se to dopusti onda nek sve ide u kurac!

FCB_general napisao:Torero je opet na dobrom putu da ponovi svoj učinak iz prošle sezone.
anton 1983 napisao:Kolko je zabil u prošloj?

Speedy napisao:
28 u BL, sveukupno u svim natjecanjima cini mi se 39!

The Scarface napisao:Effenberg23 napisao:tipično....igrač za golove u utakmicama gdje ne padaju odlučujući golovi već kada svakog ide pa mora i njega, jedini je napadač na terenu...mora zabit i on ponešto...ali ok, protiv hoffe se raspucao, čekam ga u utorak, tu mi se mora pokazat
Osim što je zabio prvi i najvažniji gol.
Ove godine 21 gol od toga 10 za vodstvo od 1:0. Nevažni golovi poput onih Cityju,Napoliju ili Interu.
Effenberg23 napisao:
ne želim umanjit njegov uspjeh, ali postići prvi gol u pobjedi od 7-1 i nije baš nešto super važno, no ok...ponavljam ne želim umanjiti uspjeh....čekam ga u utorak
anton 1983 napisao:Effenberg23 napisao:
ne želim umanjit njegov uspjeh, ali postići prvi gol u pobjedi od 7-1 i nije baš nešto super važno, no ok...ponavljam ne želim umanjiti uspjeh....čekam ga u utorak
A šta ak u utorak ne zabije? nemoj nam mazat oči, itekako želiš omalovažavat! Ti prvi golovi kod nas su najbitnija stvar u ovoj sezoni...
PS. nemoraš ćekat utorak, ja ti velim da bu ga zabil...

Effenberg23 napisao:
ok nitko sretniji od mene da me pobije, da mi se popiša u facu i kaže indirektno evo ti sadsamo čisto sumnjam da se nešto tako može desiti

Effenberg23 napisao:The Scarface napisao:Effenberg23 napisao:tipično....igrač za golove u utakmicama gdje ne padaju odlučujući golovi već kada svakog ide pa mora i njega, jedini je napadač na terenu...mora zabit i on ponešto...ali ok, protiv hoffe se raspucao, čekam ga u utorak, tu mi se mora pokazat
Osim što je zabio prvi i najvažniji gol.
Ove godine 21 gol od toga 10 za vodstvo od 1:0. Nevažni golovi poput onih Cityju,Napoliju ili Interu.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju