The Scarface napisao:In memory of Neutral napisao:@The Scarface
Naravno da nisam najpametniji, ali svakako pametniji od tebe (hvala Bogu)![]()
Ohoho još si i arogantna, kakve sve gluposti pišeš ne bih te baš svrstao u pametne.
Hej Dr.House nisam te prepoznao. Najgore je kada neko pokušaje biti sarkastičan ali jednostavno to ne može .
@Effenberg23
Kao prvo, zaboli me briga šta je bilo u prošlosti, mene zanima sadašnjost.
Koga briga sada za Barcelonu ?, mene briga boli što su oni imali krizu od 6 godina, ta je kriza nastala čisto njihovom krivnjom.
Mene zanima Bayern, taj isti Bayern koji evo 2 sezonu šepa u Bundesligi. Ta mora postojati neki krivac zar ne ?. Ne može se tek tako zaboraviti igrati fudbal. Negdje nešto ne štima , a svakako nisam ja kriv za to zar ne ?.
Investicija je tako širok pojma. Samo Bog zna kakva bi bila "investicija" Owen Hargreavs da je ostao zdrav . Nije United mogao uticati na zdravlje svojih igrača.
@Antun
S tobom nikada nije dosadno.
Barca ne može bankrotirati isto kao što to ne može i Real Madrid, to dobro zapamti.
Kad je to bilo zlatno doba Bayerna 70-tih ?. Kad će to opet onda ....
Eh, tu sam te i čekao. Naveo si da Bayern i u krizi može da priuštiti igrača od 10 miliona , a što to ?. To pametnom popularnom Njemačkom štednjom. Znamo Ulijevu izjavu za par godina moći ću kupiti za par eura najbolje igrače u Engleskoj, ali mi to ne vidimo. Sada možemo da pričamo o Tv pravima, sponzorima itd, ali što to da radimo, koga briga za to.
Postavlja se pitanja, da li se igra fudbal za novac ili za titule ?. Mi navijamo za novac ili titule ?. Uprava Bayerna navija za novac ili titule ? .
width="960"

Inter je imao više šansi, ali je Mandanda bio fenomenalan. Asistirao je kod izjednačujućeg gola, i u sudijskoj nadoknadi napravio penal i dobio drugi žuti.