CroCHEF napisao:Tek sam sad skuzio da je gol hoffe autogol Gustava
Kako tek sada?
CroCHEF napisao:Tek sam sad skuzio da je gol hoffe autogol Gustava

nele-BHF napisao:Werder udara Hanovera...Bod u Dortmundu će biti dovoljan...

Lucimar napisao:nele-BHF napisao:Werder udara Hanovera...Bod u Dortmundu će biti dovoljan...
na bod sam i ja mislio, i to je kiks za BVB

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
anton 1983 napisao:Ja kod Olića više baš ne vidim neku volju, pa onda nije niti čudo što ne gajim preveliku želju da ga vidim na terenu. Nikakve ja stvari što se tiće njeg anisam zaboravio, no već sam 100 puta rekao da mene te stvari ne zanimaju. AKo jedan Robben, Ribery i Gomez,nemaju pravo na loše igra i nemaju pravo da žive na staroj slavi onda to pravo nema niti jedan Olica Ivić. To što je on Hrvat zaboli me kita jer ja nikad na igrače nisam preveč drko samo zato što su "naši"...
ne želim nasjest na ovakve provokatorske postove ali ne mogu jače je od mene Effenberg23 napisao:
a volju kod Gomeza vidišne želim nasjest na ovakve provokatorske postove ali ne mogu jače je od mene
![]()
Možda i njemu Jupp naredio da mora biti bezvoljan, čekat loptu ne otvarati se, biti nevidljiv, drugim riječima biti trpač![]()
ja također nikada, ama baš nikada ne gledam na to koje je igrač nacionalnosti kada je u bayernu, npr.Pranjića bi davno natrao lopatom da mogu...ali isti kurac samo sjedi na klupi, ne smetato mi i nije tako crno

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:Ipak, ak se sjetimo kaj je sve za Bayern dao i učino, postigao....a za koje je pare on došo?

Speedy napisao:FCB m@niac napisao:Ipak, ak se sjetimo kaj je sve za Bayern dao i učino, postigao....a za koje je pare on došo?
Ovo je "kljuc" cijele rasprave o Olicu. kaj je sve dao za Bayern, znaci DAO - proslo svrseno vrijeme! End of story!
nele-BHF napisao:A ko je rekao da neće još dati?

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju