(10/03/2012)FC Bayern München gegen TSG Hoffenheim

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (10/03/2012)FC Bayern München gegen TSG Hoffenheim

PostPostao/la nele-BHF » 13 ožu 2012, 09:56

Speedy napisao:
nele-BHF napisao:A ko je rekao da neće još dati?

Moars se nauciti citati između redova! :mrgreen:

Uostalom, mozda bude i zaigrao veceras od pocetka! :bravo:

Speedy napisao:
FCB m@niac napisao:Ipak, ak se sjetimo kaj je sve za Bayern dao i učino, postigao....a za koje je pare on došo?

Ovo je "kljuc" cijele rasprave o Olicu. kaj je sve dao za Bayern, znaci DAO - proslo svrseno vrijeme! End of story!

Nema se ovdje šta čitati između redova. Ti si ga totalno otpisao skoro kao da je čovjek umro jebo te.. :shock: Ola je po meni jedan od najboljih džokera i vjerujem da još može zabijati...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 13 ožu 2012, 10:13

nele-BHF napisao:
Nema se ovdje šta čitati između redova. Ti si ga totalno otpisao skoro kao da je čovjek umro jebo te.. :shock: Ola je po meni jedan od najboljih džokera i vjerujem da još može zabijati...

Otpisao ga je u ovom trenutku koliko ga treba otpisati. Mislim da se svi ovdje možemo složiti kad kažem da bi mi rađe novog napadača nego da Ola produži ugovor. To nam sve govori...

More on sad nas iznenaditi, no onda se situacija mjenja od trenutačne, a tako nešto bi bilo neoćekivano...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 13 ožu 2012, 18:27

anton 1983 napisao:
nele-BHF napisao:

Otpisao ga je u ovom trenutku koliko ga treba otpisati. Mislim da se svi ovdje možemo složiti kad kažem da bi mi rađe novog napadača nego da Ola produži ugovor. To nam sve govori...

More on sad nas iznenaditi, no onda se situacija mjenja od trenutačne, a tako nešto bi bilo neoćekivano...

Koliko licemjera pa to nisu istine smile44 pa čovjek bi trebao iznenađivati bez prilike, trebao bi iznenađivati sa klupe.... :neee: Ja bi Olića ostavio još jednu ili dvije sezonu bar jer znam da može :!:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la doro » 13 ožu 2012, 22:48

Brijem da bi on i ostal ako mi ne nađemo neku dobru opciju a da nije brutalno skupa ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012