(13.03.2012.) FC Bayern München - FC Basel

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (13.03.2012.) FC Bayern München - FC Basel

PostPostao/la effe__sa » 13 ožu 2012, 01:05

Ovako to za sutra vide Švicarci i njihov poznati list Blick.

Slika

http://www.blick.ch/sport/heute-sind-si ... 04533.html

Inače u tekstu se govori o njihovoj opuštenosti pred utakmicu, kako su u dobroj seriji, Frei izjavljuje da mogu uvijek zabit gol i inače smatraju da nemaju šta izgubit u ovoj utakmici.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 13 ožu 2012, 08:59

Dugo ovako nervozan nisam bio zbog neke tekme, imam neki los predosjecaj u PM! :neee:

Opet ce kljucnu ulogu igrati rani gol, ukoliko uspijemo zabiti u prvih 15-tak minuta ne treba se bojati za prolaz.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Murta » 13 ožu 2012, 09:02

Vidim da je Alaba na lijevom beku protiv Hoffenheima bio jako dobar. Ja sam govorio da je on krilo, a ne središnji vezni. Nadam se da će i ovu utakmicu započeti na lijevom beku pa da Lahm ide desno. Nekako mi Rafinha djeluje izgubljen kad treba taktički pokrivati veći prostor, a to bi u ovoj utakmici prilikom kontri moglo igrati veliku ulogu. ;)

Danas opet neću moći gledati utakmicu. smile44

Speedy napisao:Dugo ovako nervozan nisam bio zbog neke tekme, imam neki los predosjecaj u PM! :neee:

Opet ce kljucnu ulogu igrati rani gol, ukoliko uspijemo zabiti u prvih 15-tak minuta ne treba se bojati za prolaz.

Ja imam osjećaj kao prije Intera prošle godine. Mislim da će nam oni prvi zabiti, ali da ćemo ih na kraju razbiti. :D
Vjerujem da je Jupp puno pametniji od van Gaala i da se neće ići braniti zadnjih pola sata. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 13 ožu 2012, 09:33

Speedy napisao:Dugo ovako nervozan nisam bio zbog neke tekme, imam neki los predosjecaj u PM! :neee:

Naravno da imaš, teško da neko nema. Ja nekako ne mogu prihvatiti činjenicu da mi igramo protiv "slabog Basela", nego mi kroz glavu prolazi ona jedan naspram milion. No kad sam žifčan i ajmo reč bojim se to je dobar znak, najgore je kad niš ne osječam prije tekme, onda je to znak da će se neš loše dogoditi. Tak je to bilo prije prve tekme...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 13 ožu 2012, 11:12

najgore je ovo kurčenje prje tekme....

Mediji nas dižu u nebesa nakon Hoffenheima....jel to dobro ili loše? Kak nato igrači gledaju i Jupp? Ja bi im zabranio bilo kakav kontakt sa medijima!
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la nele-BHF » 13 ožu 2012, 11:21

E jebeš brate takve igrače ako na njih može utjecati jedan obični tekst na netu, novinama, TV-u... :)

Profesionalci su jebeš ih :D Ako znaju igrat i ako žele igrat, i dobit ćemo tekmu ;) Usrat se ne smiju...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 13 ožu 2012, 11:51

anton 1983 napisao:

Naravno da imaš, teško da neko nema. Ja nekako ne mogu prihvatiti činjenicu da mi igramo protiv "slabog Basela", nego mi kroz glavu prolazi ona jedan naspram milion. No kad sam žifčan i ajmo reč bojim se to je dobar znak, najgore je kad niš ne osječam prije tekme, onda je to znak da će se neš loše dogoditi. Tak je to bilo prije prve tekme...

Po dosadašnjem što smo radili u 2. dijelu sezone, ova utakmica bi trebala biti repriza Hoffenheima ili pravo mučenje što smo pokazivali u 2012. Ne pamtim nekakve drame ove sezone na svim utakmicama, pa očekujem nekakvu ono crno-bijelo, a ništa između. Ili ćemo ovo uzeti uvjerljivo, sa sigurnošću ili ćemo biti taoci Basela i još ispasti(ne daj Bože :roll: ).
Basel po nekoj logici uopće nije pod pritiskom, gledajući iz koje zemlje dolaze i njihove uspjehe u ovom natjecanju u zadnjih 15 godina. Oni nemaju imperativ, već idu hrabro pa kako god da prođu protiv svojih suparnika. Tako su i prošli grupu, tako su igrali i 1. utakmicu, a za očekivati je istu priču u Münchenu. Kod nas je drugačija situacija, prošla sezona već u osmini finala završili natjecanje, ove sezone CL igra se u Münchenu i nekakav pritisak se mora osjetiti u igračima od strane svojih mještana i regije, a gledajući situaciju u K.O. fazi, Bayern si baš nikako ne može dopustiti da klubovi poput APOEL-a, Benfice, Marseillea i sl. idu dalje, a da mi do kraja sezone gledamo i čekamo nekoga od njih na vlastitoj Allianz Areni.

Motivacije neće nimalo nedostajati, a nakon zadnje utakmice i onog demonstiranog na terenu, igrači bi trebali vjerovati da takvu igru i raspoloženje mogu prenijeti i ponoviti večeras. :|

Od Robbena očekujem velike stvari večeras s obzirom da ga je išlo zadnju utakmicu. Ribery valjda neće zakazati kao u 1. utakmici s onim sramotnim promašajima.

Jedino ostaje taj upitnik u zadnjoj liniji... Hoće li Alaba ostati na beku ili se vraća u sredinu terena? Shaqiri bi mogao tu raditi dosta problema njemu. S Kroosom bi opet trebali početi na 6-ici ili 8-ici. On to može igrati, treba ga samo NATJERATI! ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 13 ožu 2012, 11:58

Ja upravo suprotno siguran sam u prolaz 100%...sad dal bu napeto il siguran nije ni bitno tolko važno da se prođe ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 13 ožu 2012, 14:10

Slika
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la effe__sa » 13 ožu 2012, 14:12

Postava s Alabom je dosta ofanzivna. Sinoć je spominjan malo u medijima i Rafinha, ali evo danas se čini kao da nije u kombinaciji i da će Alaba dobit prednost. Ja nešto kontam da nas Jupp tu ipak Rafinhom ne iznenadi, iz razloga što baš ne želi krenut grlom u jagode.....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la normala » 13 ožu 2012, 15:29

Ovaj sastav što sam vidio na Bildu mi se sviđa. Rafinha je u prvoj utakmici imao dosta problema. Naša desna strana u toj utakmici je bila očajna. S Lahmom će to mnogo bolje izgledati. Alaba i Ribery po lijevoj strani - nadam se da će dobro funkcionirati. Schweinsteiger - vidili smo protiv Hoffenheima koliko on znači za ekipu i kad je na klupi. S njim je naš tim mnogo sigurniji i u veznom redu i u odbrani i u napadu. Vrlo je bitno što je Gomez opet proradio - ako zabije večeras 3 gola mijenjam avatar i stavljam njegovu sliku. :mrgreen: Ribery i Robben su isto igrali odlično protiv Hoffenheima i večeras će to izgledati puno bolje nego u prvoj utakmici. Nikad nisam bio sigurniji u našu pobjedu. Idemo ih razvaliti! Samo jako.
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Axe » 13 ožu 2012, 15:57

Ma kod nas je evidentno da smo kuci nevjerovatno sigurni, rekao bih da je svaka domaca tekma skoro pa obezbijedjena pobjeda. :bravo:
Tako ce i veceras biti, barem ocekujem da bude, a ono na sto svi pozivaju pa tako i ja je rani gol koji bi sigurno odlucio daljni tok razvoja dogadjaja.
Ako isti postignemo u prvih 10 ili 15 minuta mozemo ocekivati pravu rapsodiju.

I ja bih malo da se dotaknem ove teme oko Alabe i Rafinhe, jer kako vidim to nam je glavna rasprava. :D
Alaba je protiv Hoffe odigrao maestralno, bas me podsjetio na onu partiju sa Violama od prije dvije sezone i ako nastavi u ovom ritmu sve ce vecu i vecu sansu dobijati. Ja sam za da on i veceras krene, jer Bayern nema sta cekati.

I da, umalo da zaboravim, Muller ako nesto ne uradi u prvom poluvremenu automatski treba ostati u svlacionici, ocajan je sa formom u posljednjih nekoliko mjeseci.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 13 ožu 2012, 16:53

Ima da se ovo zaori stadionom kad momčadi budu ulazile :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GD3VsesSBsw[/youtube]

Nakon toga nemoš izgubit tekmu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 13 ožu 2012, 17:43

Ja bi ko protiv Reala na Areni. :mrgreen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EynZ65x6Tmo&feature=related[/youtube]
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 13 ožu 2012, 17:44

Der FC Bayern läuft im Champions-League-Spiel gegen den FC Basel (ab 20.45 Uhr live bei SKY und im Live-Ticker von BILD.de) mit der gleichen Formation wie gegen Hoffenheim (7:1) auf.
Das heißt auch, dass der lange verletzte Bastian Schweinsteiger zunächst nur auf der Bank Platz nehmen wird.

Ista postava kao i protiv Hoffenheima.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012