Pitanje je kojeg protivnika bi navijači željeli. Sigurno je da bi utakmice s Realom ili Barcelonom bile svjetski spektakl koji bi nam donio mnogo novaca, ali i utakmice iz kojih bi Bayeern mogao izvuči deblji kraj. S druge strane, utakmice s APOEL-om ili Marseilleom imaju jasnog favorita, Bayern, ali ih navijači vjerojatno ne bi imali priliku gledati u izravnom prijenosu. Za sada je Lahm rekao da bi bilo lijepo izbjeći Barcelonu, a Robben bi želio igrati upravo protiv Barcelone, ili protiv Reala. Ja ovako razmišljam:
Klubovi koje nikako ne želim:
Barcelona - bilo bi dobro, ako se već mora igrati protiv njih, da igramo u finalu. Tada ne bi bilo uzvratne utakmice. Jednostavno su sjani i Bayern bi imao oko 30% šanse za prolazak. A još i nisu previše opterećeni domaćom ligom.
Milan - tradicija gubljenja.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nije baš pravi izbor, ali bolje nego ova dva:
Real Madrid - pozitivna tradicija je ono što razlikuje Milan i Real. Pokazali su da imaju nekih mana koje se mogu iskoristiti. Jedina loša stvar je to što su u Primeri ostvarili značajnu prednost i mogli bi se odmoriti za velike utakmice.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nemam ništa protiv:
Chelsea/Napoli - mislim da bi protiv njih Bayern uz malo veći napor prošao. Možda i najviše od svih želim Chelsea. Nadam se da će izbaciti Talijane i onda doći nama.
Marseille - nisu nikakav bauk i mislim da se to prolazi.
Benfica - momčad koja može stvoriti probleme, ali ne bi trebala biti prevelika prepreka za Bayern.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Kec na desetku":
CSKA - ako nekakvim čudom i prođu Real, mislim da Bayern više ne mogu. Poput Basela i Uniteda.
APOEL - stvarno mi se sviđa kako taktički dobro izgledaju, ali kvalitetom značajno zaostaju i Bayern bi to sigurno prošao.
width="960"