Pogledajte vi ovo smeće od talijanske lige
Ko tu koga jebe - pa polovit te mutne poslove talijna je naučna fantastika!!!
U biti se dogodilo ovo, al dobro se sad skoncentrirajte prije nego ovo pročitate:
Našli se Inter, Atalanta,Genoa i Bari i dobro se pojebali. Bilo je tu kondoma, maziva, ulja, torte, lignji i Bog te pitaj ćeg sve ne, čak je wajt imo svoje prste u tome, al je na kraju pukel kondom, jer cigani kakvi oni jesu imali su neki maznuti kondom koji im je mali cigač za kunu na placu prodo. I izrodilo se ovo:
Inter uzima Genoi Milita i Mottu, u zamjenu šalje pol svojeg kadra - daje Crespa, AquaFrescu ili možda sam 50 % koji je odmah plasiran u Atalantu da bi Geona dobila Flocaria. Također Inter daje Genoi Riccarda Meggiorinia koji je odmah plasiran u Bari, valjda da imaju love za neki kurac, malo plate Interu Crespa ili ko će ga znat, također Inter daje Leonardoa Bonuccia u trampi za Mottu i taj mali klinac je odmah poslan u Bari, Francesco Bolzoni je došo iz Intera u Genou - pitam se za koga??? Također iz Intera u Genou došo Ivan Fatič, te Pele iz Porta koji je bio bivši igrač Intera ili možda samo igrač Intera na posudbi u Portu.
Da budem točniji:
4 igrača iz Genoe otišlo u Bari
6.5 igrača iz Intera prešlo u Genou, zakaj sam reko 6.5 - ovaj Pele smudi
Od tih 6.5 igrača 4 otišla u Bar
1 igrač Genoe otišo u Atalantu i to bivši igrač Intera - tj. pitaj Boga čiji je AquaFresca igrač
Sad nek neko ode kupit bilo kojeg od ovih igrača i kad dobi na stol njihov dosje, brijem da bi reko - idam ja rađe po Riberya - njega je lakše dovest