anton 1983 napisao:bem ti mater i teške li utakmice! Vidi se da igramo protiv prave ekipe. E sad ja se NADAM da mi ovako NAMJERNO igramo i NADAM se da je ovo JUppova taktika i plan, jer ne želim vjerovati da smo toliko očajni, bezidejni i da nemremo bolje...Zašto se NADAM? pa zato što bi mi to nekako dalo NADU da se JUPP i ekipa poboljšao/la i da su naučili nešto, a to je IGRAT DRUGAČIJE i prilagoditi se kada treba, protivniku. U ovom slučaju to je Gladbach i ja se nadam da im je on dao upute koje govore igračima, polako, nema srljanja, nedajte da nas sjebu na kontru i ne zaletavajte se naprijed...
Haman nam dosadilo davati 5+ golova pa eto kao sad da pustimo koju.

anton 1983 napisao:Pas ti mater!
Dal vadit Gomeza ili ne pitanje je sad sa kojim se borim! Nejde mi ga danas u 3 PM. Trči zalaže se, bori se ko rijetko kada u kojoj tekmi, no nejde ga i nejde i još ga sudac jebe i frustriran je. zato ne uznam kaj po tom pitanju napraviti. Još kad znam da mi je indisponirani Olić opcija...
Sam ću reč još ovo, ako Gomez danas zabije gol, prvi puta u povjesti dok on igra za Bayern, on će proslavit gol!

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju