(21.03.2012.) Borussia M'gladbach -:- Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (21.03.2012.) Borussia M'gladbach -:- Bayern München

PostPostao/la nele-BHF » 21 ožu 2012, 23:52

De mi nađi sliku malog Hermana sa onim pojasom, steznjakom, štitnikom, šta je već...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la cruz » 21 ožu 2012, 23:52

Mia hobns gschaft! finaaale oooOOOoo :navijac:

Des woa freilich koan sprengstoff-fuasboi, die gloadbacher ranntn wie de fieh, und mia hom de nervn behaltn und verdient könnma jetz in de hoptstadt reisn!

pa ko razumije :D

Dante se pošteno obrukao pred cijelom njemačkom, ito ne zbog fulanog penala, niti je loše igrao uopće........ ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Effenberg23 » 21 ožu 2012, 23:58

Svaka cast za ovu bitku..ovo je bila uzasno teska utakmica, ali vidilo se tocno par stvari, kako mi losije igramo kada nasa 6-ca igra losije, danas Kroos...drugo zasto je Gladbach tik iza nas u prvenstvu, trece zasto Lothar uups Dante treba u Bayern(odigrao je skoro savrsenu utakmicu :D) i cetvrto zasto je Neuer najbolji golman na svijetu....jos jednom cestitke za ekipu trebalo je ovo danas odigrat :smajl007:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la effe__sa » 22 ožu 2012, 00:37

Berlin, Berlin, wir fahren nach BERLINNN.........Berlin, Berlin, wir fahren nach BERLINNNNN...... :lol: Finaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Večeras nismo željeli puno rizikovat, večeras smo pozada se trudili da ne primimo i prije svega je ekipa činila sve da ne uleti u neku od Gladbachovi kontri, većinu tih kontri i brzih pokušaja smo uspjevali zaustavit, a kada su Gladbachovi igrači i prišli našem golu tu je bio taj čudesni momak Neuer, čovjek za velike utakmice, za one najvažnije i još čovjek poslije sretno i spretno odbrani penal....Za mene jasno da je igrač utakmice...MANUEL NEUER

Badstuber je odlično dirigovao odbranom, odlično se postavljao i opet ta njegova čudesna agresivnost, to je ono što mi se sviđa, ma ne bi Holgera izbacio sa stoperske pozicije, ma nema te šanse. Takvi igrači bi za mene uvijek igrali, ma uvijek. Ma petlje momak ima i još jednom ponavljam, lopta Holgeru može proći, ali igrač neće, to je ključ jednog odbrambenog igrača. A uvijek se na ovim prostorima divilo tim nekim elegantnim ušminkanim stoperima, ma pusti to, ne treba nama neki koji će tu driblat, nego odnesi igrača, odnesi loptu, izbij loptu, a još čovjek ima toliko dobru kvotu tačnih pasova da je to nevjerovatno...Ja mislim da je Holger imao jedan pogrešan pas večeras samo...

Ribery je od strane Jantschkea dobro uštopan, ali Ribery mu jednom prođe, doda Robbenu i ovaj fuli iz fantastične pozicije, tamo negdje oko 40. minute utakmice.....
Alaba fantastičan, još takva petlja da šuta prvi penal....Wahnsinnnnnnnn!!!!!!
Ova ekipa sad ima samopouzdanje da dobije i ove teže utakmice, oni su u glavi sad na drugom nivou skroz nego na primjer prošle sezone, jer sjetite se kako smo penale izvodili u pojedinim utakmicama prošle sezone, pa mi smo tu gubili živce gledajući to.....

Heynckes je prošao jednu važnu fazu, fazu kada se dosta stvari lomilo, jer u pravilu on ne bi trebao imat sada lošu sezonu. Neka od titula na kraju bi trebala biti naša, ako ne i više njih.... :) To ćemo vidjet....U trenucima kada se dosta toga lomilo, kada je voda bila do grla, kada se desio Leverkusen, kada se desio Basel, Heynckes je ostao smiren, totalno...Pa čovjek je tad na pitanje šta misli o špekulacijama u medijima odgovarao: "Ja radim svoj posao". Nije se opšte osvrtao, a mir ti u ekipi treba, staloženost jednog trenera ti je toliko bitna. Moraš imati hladnu glavu. A to Heynckes ima. Dosta ovog sada samopouzdanja i uvjerenosti u pobjedu je njegova zasluga...
Veliki zadatak je večeras riješen i sad slijedi BuLi, ne tako laka utakmica protiv Hannovera, onda Liga prvaka, visok tempo.....Ali za sad ovo djeluje jako dobro....Kad prevaziđeš kritičnu fazu u životu, pa tako i u fudbalu, onda si faktički nepobjediv....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 22 ožu 2012, 01:07

Slika
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 23 ožu 2012, 11:16

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 23 ožu 2012, 11:46

Ja sam skuzio samo od Alabe (prvi) koji je tocno nacrtan.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 28 ožu 2012, 21:44

cheef, daj neke sazetke ako moš
sad sam s posla došo.... :neee:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la CroCHEF » 28 ožu 2012, 23:32

Utakmica
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qq-hN_dDMv0[/youtube]

Penali
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5OeMZK4Acfk[/youtube]

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF