Effenberg23 napisao:kako je dobar ovaj dan petak aaaaaaa...da orkan sad krene nebi mi pokvario činjenicu da je petak
nele-BHF napisao:Effenberg23 napisao:kako je dobar ovaj dan petak aaaaaaa...da orkan sad krene nebi mi pokvario činjenicu da je petak
To što ja sljedeće hefte imam dvije parcijale i dva kolokvija može mi pokvariti svaki petak :/

Effenberg23 napisao:nele-BHF napisao:Effenberg23 napisao:kako je dobar ovaj dan petak aaaaaaa...da orkan sad krene nebi mi pokvario činjenicu da je petak
To što ja sljedeće hefte imam dvije parcijale i dva kolokvija može mi pokvariti svaki petak :/
prika kad počmeš raditi, i ako subotom ne budeš radio znat ćeš o čemu ja pričam
The Scarface napisao:Nek editira ove postove napisane ćirilicom ili ih obrišite.

cruz napisao:Miki, ne znam zašto pišeš na ćirilici, a ako je razlog ono o čemu pričaju na vijestima zadnjih dana........onda te molim da napustiš forum, a ako to nije razlog onda neka te, znaš da te volim
anton 1983 napisao:cruz napisao:Miki, ne znam zašto pišeš na ćirilici, a ako je razlog ono o čemu pričaju na vijestima zadnjih dana........onda te molim da napustiš forum, a ako to nije razlog onda neka te, znaš da te volim
o ćem pričaju na vjestima?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju