Finale je tu !!!
Hajmoo Bayooooo

LuctL napisao:Daj se ne sramoti.
Jel Real uredno ispadao od Lyona? Došo Mou, srušio tradiciju. Ne budi smiješan.

Ako nas United prođe, onda ću priznati da su bolji, prije utakmice-nikako.
Ovaj čovjek mora pokazati da zna. Ako ne zbog Bayerna, onda zbog sebe. Treba odigrati kao protiv Juvea doma i ja ću biti zadovoljan s njime. Samo da još zabije 1 gol. Nadam se da će se van Gaal opametiti i da će staviti Olića u igru.
Treba spomenuti da engleske kladionice već vide Utd u finalu(mislim da je koeficijent čak poražavajućih 1.85-baš za ulazak u finale, ne za prolaz protiv Bayerna) i tu Bayern treba tražiti šansu. Ne, ne mislim da igramo protiv kladionica, nego treba Manchesterovcima uturiti u glave da su bolji, a to Beckenbauer, van Gaal i Klinsmann čine. Ako nas podcjene mi imamo velike šanse.
Ako nakon Riberya i Olića postoji jedan igrač u kojeg polažem nadu, onda je to naš kapetan. Iako mislim da je budala, on može podići ovu momčad kao protiv Juvea kad je trčao bolje nego Schweini, a svi su ga slijedili(ne smilsim doslovno trčali za njim, nego da su svi igrali 150%)
Mi smo ove godine odigrali samo 3 pametne utakmice(Wolfsburg doma, Juventus u Torinu i Schalke u Gelesenkirchenu). Za te utakmice smo bili maksimalno spremni, ne fizički ili igrački, već taktički i tu od van Gaala i Jonkera očekujem puno. Da bi mi pobjedili Utd moramo ih taktički dobiti. Tu ne mislim samo na stil igre, već i na mnoge sitne detalje u našoj igri i na pametne akcije kao protiv Schalkea u 1.pol.
Posljednja ključna stvar će biti motivacija koje vjerujem da neće nedostajati i o njoj ne treba puno govoriti.
Nitko mene ne može uvjeriti da je Manchester bio bolji protiv Milana iako su prošli 7:2. Milan je bio daleko, daleko bolji, ali su jednostavno fizički nespremni i nisu mogli parirati Unitedu. U Italiji je Milan bio bolji 65 minuta, a u Engleskoj 35, sve dok nisu morali početi napadati.
Što je za mene dobar rezultat? Pobjeda ili remi bez primljenog gola da se možemo otići braniti na Old Trafford.
Samo da još nešto dodam. Tko je očekivao da će Bayern proći Real u sezoni 2006/2007 kad su ovi bili prvaci Španjolske, a mi nismo ni ušli u LP?
A na kraju utakmice se dogodilo ovo:

LuctL napisao:Rekao sam da se ne sramotiš.
Ja nigdje nisam napisao da će nas Real dobit, ali uzimat u obzir neke prahistorijske utakmice kao nekakvo "mjerilo" tko je bolji je ipak smiješno.
Drug Nele je napisao kao da smo već u finalu, a ja ga pitao zašto je tako siguran i onda ti uletio.
Sada ozbiljno pitanje. Argumentiraj zašto ćemo proći Real.

LuctL napisao:Aj, dobro onda.
Živio!
Živio brat'.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost