anton 1983 napisao:A za kog vi u tom susretu navijate? Meni se teško odlučiti jer se mora poćeti razmišljati na način, protiv koga bi bilo bolje igrati u finalu ak me razmet...Brijem da je ipak lakše igrati protiv Milana ili Chelsea nego protiv Barce...Jebiga sada oco rivalstvo sa Talijanima mora u drugi plan!
od njihovog fudbala. Ako ne mozemo mi, nek' osvoji bilo ko, samo ne Farselona.Miki napisao:anton 1983 napisao:A za kog vi u tom susretu navijate? Meni se teško odlučiti jer se mora poćeti razmišljati na način, protiv koga bi bilo bolje igrati u finalu ak me razmet...Brijem da je ipak lakše igrati protiv Milana ili Chelsea nego protiv Barce...Jebiga sada oco rivalstvo sa Talijanima mora u drugi plan!
Ako cemo iskreno, ja navijam za Milan. Oni su bas nalozeni kad igraju protiv Barse, tako da nisam bas siguran da ce ih Barsa tek tako proci. Steta za Silvu, jer je on prava stopercina i bez njega je Milan dosta slabiji. Boli me uvo sto su Italijani, jer Barsu ne mogu smisliti. Dosta mi je njihovog fudbala, vrijeme je da ih neko prizemlji. Ne kazem to samo zbog potencijalnog finala Bayern - Farsa, vec zato sto mi seod njihovog fudbala. Ako ne mozemo mi, nek' osvoji bilo ko, samo ne Farselona.
CroCHEF napisao:iskreno ja mislim da njih puno vise moze namucit Chelsea neg Milan

Axe napisao:Njima Nijemac, nama Spanac sudi.
Samo da ne bude navlacenja kartona.

effe__sa napisao:

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost