Postao/la anton 1983 » 01 tra 2012, 22:03
Dobiti Nurnberga u gostima nama nijj bilo nimalo lako, ako što ste i sami vidli. isto tako vidite da je naša igra u gostima, dalkeo od dobre igre, a da ne govorim da je miljama daleko od onih predstava koje pokazujemo doma. to igranje u gostima moglo bi nas koštati i prvenstva i lige prvaka. Nemojte misliti da će nama igrati protiv Dortmunda lako i to baš zato što igramo u gostima.
Treba biti iskern i reći da smo mi naše zadnje 3 tekme dobili sa malo lošijom igrom nego prethodne 3 i da se vidi ponovni pad u našoj igri te da se opet trebamo dignuti. dobro je da se sada rotira po našoj volji, a ne d aje to zato kaj se mora no doći će i do toga da neki igrači koji će nam " dringend" u određenim utakmicama trebati, neće moči igrati. Najviše se možemo veseliti tome što se Schweini vraća i to će ziher biti jedno pojačanje, no s druge strane moramo strepiti radi obrane. Realno Badstuber i Boaten sigurno neće moči igrati obje tekme protiv Reala i eventualno finale, jer će ziher zbog žutih bar jedan od njih u jednoj utakmici biti suspendiran i to će za nas u ovakvoj situaciji biti ogroman problem. Tu smo najtanji i to je ono što je najgore za nas. Zato se moramo nadati da će se Buyten što prije oporaviti te da će uskoro biti spreman da igra.
Sada protiv marseja očekujem opet neke rotacije i siguran sam da Gomez neće igrati već će neko drugi startati i nadam se da neće biti potrebe da on ulazi sa klupe, već da ćemo u 45 ili 60 minuti moći izvaditi nekog tipa Robben ili Ribery da se malo odmori!
Nakon toga nam slijedi jedna BRUTAKLNO teška utakmica protiv Ausburga koji razara po kvartu. nama će to biti utoliko teža utakmica jer će se na nju biti teško skoncentrirati jer se već u srijddu igra protiv bvB-a. Sad ko "neće igrati" protiv ausburga teško je reči, no isto tako sam ziher da će se Jupp okuražiti i bar malo rotirati.
u cijeloj ovoj situaciji nadam se:
- da se Jupp do karaja sezone neće "prerotirati"
- da će nas zaobići ozilijede, bar kad su u pitanju bitni igrači
- da će se Buyten što prije vratiti
- da Badstuber i Boateng izdrže što duže bez suspenzije i ozlijede
- da ćemo popraviti igru u gostima
Sve od ovoga neće mi se ispuniti no opet NADAM se da većina toga oće!
KVDM!!!!