damir15 napisao:sta su bolji,kurac su bolji i da su bolji to kao navijac bayerna nebi nikad trebao reci![]()
![]()
![]()
damije sad uci u slacionicu Bayerna da opalim koji samar mileru,gomezu i robenu
ova prva dvojica guzicu jedva mrdaju,vise bi moja nena pretrcala a ovaj celavac jebo sve sebi ono je trebao zatvorenih ociju dati

LuctL napisao:HahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaHahahahahahahahahahahahahhahah
Dobro, što je tu je. Odavno nismo TOP klub, sada smo to svima pokazali. Čestitat protivnicima, bolji su od nas i to je to.
Inače, trebamo remont cijelog kluba napravit![]()
E i da ... Sada sam poprilično siguran, pivaaaaaaa

Lucimar napisao:damir15 napisao:sta su bolji,kurac su bolji i da su bolji to kao navijac bayerna nebi nikad trebao reci![]()
![]()
![]()
damije sad uci u slacionicu Bayerna da opalim koji samar mileru,gomezu i robenu
ova prva dvojica guzicu jedva mrdaju,vise bi moja nena pretrcala a ovaj celavac jebo sve sebi ono je trebao zatvorenih ociju dati
haha pa ne slazu ti se bas ovaj prvi i drugi dio komentara
a nemoj molim te govorit kakav bi ja navijac bayerna trebao biti
P.S. predpostavljam da 15 u tvom nicku predstavlja godine ?

CroCHEF napisao:kad sam vidio da Robben puca reko sam fulat ce ga 100%
a onu drugu priliku nisam vjerovo da ce fulat...

CroCHEF napisao:kad sam vidio da Robben puca reko sam fulat ce ga 100%
a onu drugu priliku nisam vjerovo da ce fulat...

dbriseva napisao:dobro je, iako sam spusio pare , igrao x2, sad cemo biti motivirani u ligi prvaka, a ovako bi ispali protiv reala, ljudi moji, 19.5. cu biti u munchenu ispred stadiona ili negdje slicno, moramo osvojiti ligu prvaka, moramo!!

The Scarface napisao:Ljudi moji ovo je četvrti poraz od BVB-a zaredom. U zadnje 4 utakmice zabili smo im samo jedan pišljivi gol iz prekida.
Ovo se pomalo pretvara u Real-Barca sindrom samo što mi ovaj put nismo Barca.
Izgubimo li u kupu možemo reći da nam je Bvb nabio strašne komplekse.
Mi protiv njih pokušavamo utakmicu dobiti u veznom redu, a njih tu ima 8. 

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju