Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

PostPostao/la cruz » 11 tra 2012, 10:39

Lahm napisao:Podignuta optužnica protiv Brene zbog sumnje da je zapalio svoju kuću.

taman čitam, u optužnici piše da je "pijan, naoružan upaljačima i (možda) benzinom zapalio kuću na više mjesta" i da je kuća totalno izgorila.. taman mu na vrijeme ugovor ističe, čim ostane bez posla ide neko vrijeme u zatvoru na pripreme :doh: :banned:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 11 tra 2012, 11:22

cruz napisao:taman čitam, u optužnici piše da je "pijan, naoružan upaljačima i (možda) benzinom zapalio kuću na više mjesta" i da je kuća totalno izgorila.. taman mu na vrijeme ugovor ističe, čim ostane bez posla ide neko vrijeme u zatvoru na pripreme :doh: :banned:

Mogao bi dobiti 15 godina zatvora. :|
Zadnji puta za nas je igrao 17.4 2011 protiv `Kusena.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Red passion » 11 tra 2012, 11:47

15 godina što je zapalio vlastitu kuću :?: :lol:

Njegov život je gotov ako ide u ćeliju, a moglo bi se očekivati i samoubojstvo. :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 11 tra 2012, 11:51

Sada je to Bild malo prepravio, dakle od 1- 15 godina.

Jebiga, njemački zakoni su "malo" strožiji nego naši, nemaju baš puno milosti za one koje zakon krše a ovaj je još stranac. Okolnosti mu ne idu na ruku, jer ako se ne varam, prvo je izjavio da se ničega ne sjeća, pa su tek kasnije otkrili šta je bilo.

Jebiga, njegov život i karijera su uništeni, sumnjam da nešto drugo zna, osim nabijati loptu. Šta ćeš...
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Red passion » 11 tra 2012, 14:14

On kao poznata faca bi trebao dobiti nekakvu uvjetnu, platiti možda neku višemilijunsku kaznu i odletjeti natrag u Brazil.

Mislim da s njime se nema više ništa zajebavati u Njemačkoj, nego samo ga se riješiti. Takav talent, a tako sjebana glava, jooooooooooj... Muka mi kad pomislim što smo sve mogli imati sa Badstuberom, Hummelsom i evenutalno Boatengom. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Titan » 11 tra 2012, 23:23

Evo, pošto je sezona "završila" da napišem koju.

Sezona do sada poprilično uspješna. Treba biti realan, ko bi rekao da će Bayern u polufinale LP nakon jednog djela sezone gdje bi nas Vrbanjuša dobila(nemam ništa protiv tog kluba ako ikako i postoji :mrgreen: ). Bayern je također u finalu kupa, gdje se mogu osvetiti na neki način žutima.

U ovoj sezoni smo vidjeli smo i dobri i loši Bayern, s tim da je bio loš kada je to najmanje smio biti. Ne smiju se gubiti bodovi od nakvim ekipica tipa Mainz, Gladbach ili 7:1 (tako zovem Leverkuzen).

Napisao sam već na jednoj temi , ali da i ovdje opet osvježim malo da je po meni najveći problem u veznome redu Bayerna. Odbrana nam je solida. Evo uzimam za primjer opet Barcu, moram jer ruku na srce najbolji su. U njih igra stopera recimo Mascerano, Puyol lijevog beka. Mislim da bi i ja bio igrač od 40 miliona eura vrijednosti kada bi igrao u ekipi Barce stopera. Ljudi drže loptu preko 70% protiv bilo kojeg tima, kako da primiš gol kada protivnici ne napadaju, upravo radi veznog reda koji je daleko najbolji nna svijetu, možda i najbolji u posljednih 20-tak i više godine. Titule govore više od riječi. E tu je problem Bayerna. Dok je Schweini igrao u vrhunskoj formi , Bayern nije primao gola, Bayern je derao sve redom. Kada se on povrijedi Bayern psotade ekipa bez glave i repa.

Falio nam je igrač s autoritetom, Holeg je nešto pokušavao, ali ono više liči na neko dijete koje je izgubilo lizalo, nego lider. Gustavo je po meni i dan danas promašena investicija, a Kroos daleko prepuhan igrač. Usporava igru, nije agresivan igrač, u duelima isto curica. Drugi igrač koji se raspao ove sezone je Muller, malo je reći katastrofalan. Taj dvojac je ove sezone najgori bio, posebno u drugom djelu sezone. Ne možeš da igraš 50 utakmica u sezoni i da nestaneš na 30 u timu kao Bayernu.

Gomez je trpao i promašivao. Hajmo ljudi, malo realnosti sada. Ne napadam ga, odličan je, ali ubacivao je Nilsa i čovjek je imao po 5 prilika na utakmic, jeste da je fulao svih 5 ali da je neki lijevi napadač tu možda bi i on zabijao po 30 golova u sezoni. Gomez ima sreće što igra u Bayernu, imao je 5 odličnih golova, ostalo je Pipo golovi. I on se gubi kada ne smije.

Kako god, ne treba sada plakati, nego sve lijepo analizirati u upravi Bayerna i dovesti lijepo 1 ili 2 kvalitetna veznjaka i to je to. Mislim da ovu odbranu "moramo" furati , pa šta dragi Bog dadne.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 12 tra 2012, 21:36

jebo majku moram se složiti sa ovim neutralom(nisam nikada mislio da ću ovo reći), dosta stvari si dobro analizirao i slažem se sa većinom :bravo:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Red passion » 12 tra 2012, 22:18

Slažem se s Neutralom i njegovom analizom, jedino za Gustava ne. Ne vidim pretjerano u čemu je problem kod njega? :? Što bi mi na toj poziciji trebali imati ili bolje rečeno, kakav bi on to trebao biti da bude igrač po tvom ukusu ili koji je to igrač koji je potreban Bayernu :?:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 12 tra 2012, 22:27

Robben lehnte in dieser Woche ein Angebot von Juventus Turin ab. Verlängerung bis 2015 bei Bayern nur noch Formsache

Robben ovaj tjedan odbio ponudu Juvea, produženje do 2015. formalnost.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 12 tra 2012, 23:15

Hmm, i ovaj Juve pusta grane na sve strane. Ohanite malo, korumpirane Zebre, nije Celo jos sve rekao. :hehe:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la anton 1983 » 14 tra 2012, 07:35

jeste li vi skužili koliko se ove sezone priča o toj jebenoj rotaciji, o umoru igrača , o malom kadru, o nikakvim zamjenama?

Se vi sječate sezone 2010 pod van gaalom? On je na zimu prodo jako puno igrača. Večina ljudi je očekivala da će Bayern nakon zimskog prelaznog roka ostati na nekih 19-20 igrača i ond aje lik popizdio i pali smo na brije 17. Znam da je čak i Braafheida dao i kolko god on bio trul mi smo popizdili, jer je pretjero. Nismo imali maltene ni 17 "normalnih" igrača da denemo na klupu...Onda je lik još dodo Contenta, Alabu, Ekicia u kadar koji su tada bili govna...

Što oću reći?

Tada niko uopće nije spominjao umor, a brijem da raspored uopće nije bio lakši. Niko nije niti spominjao da bi se naše vendete trebale odmarati,rotacija se brijem uopće nije spominjala, a i nismo toliko bili opterečeni sa slabom klupom (nevjerujem da je bila jača od ove)...

WTF?!?!?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 14 tra 2012, 08:13

Isto tako ne smiješ zanemariti da je pod van Gaalom pola ekipe bilo ozljeđeno pa se rotacija sama stvarala, a da su od Heynckesovog dolaska teže ozljede pretrpili samo Schweni i Robben.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 14 tra 2012, 08:15

Murta napisao:Isto tako ne smiješ zanemariti da je pod van Gaalom pola ekipe bilo ozljeđeno pa se rotacija sama stvarala, a da su od Heynckesovog dolaska teže ozljede pretrpili samo Schweni i Robben.

ja sam govorim o ovom završnom djelu sezone, ne onom početnom i prije. znači sad na kraju kad je gusto...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 14 tra 2012, 08:31

Da, ali ove godine je Ribery do ključnih utakmica prije odigrao 45, a onda dvadesetak. Isti je slučaj s Gomezom (tada je to bio Olić, ali niti on se nije baš naigrao).
No, niti jedan trener nije rotirao u najvažnijim utakmicama, tako da možemo pričati o rotaciji samo protiv slabijih protivnika.

A i Jupp puno više govori o rotaciji jer na klupi ima igrače koji mu mogu dati jednako kao i ovi na terenu. On nije jednu riječ spomenuo o rotaciji obrane (Boateng, Badstuber, Lahm), a ovi mu igraju cijeli drugi dio sezone.

Valjda Jupp misli da može pobijediti s rezervama i da je dovoljno iskoristio prvih 11, a van Gaal je morao ići na rezultat u svakoj utakmici. Kod van Gaala su golovi ponajprije ovisili o inspiraciji Robbena i povremeno Riberyja, a kod Juppa ne toliko. Zato mu je lakše rotirati igrače.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 14 tra 2012, 08:36

Ja sam se više koncentrirao na to kako je to sada istaknuto više nego onda. MI si smo si sa tim počeli razbijati glavu...Nije da to nema smisla, nego će nas glava zaboliti!
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva