effe__sa napisao:Međutim, nekako protiv Bvb-a , nakon odgledane utakmice, mogao sam zaključit, kao i ostali uglavnom, da on nekako nema puno pravih ideja, modernih ideja da tako kažem, previše je krut, nekako ne odstupa od pravila. On radi dobru stvar što individualce pokušava ojačat, u razgovorima, davanjem im povjerenja, tako što uvijek stane ispred njih, u njihovu odbranu, ali zato u igri kod njega nema puno efekta iznenađenja. Zbog toga naša igra, naš uspjeh u utakmicama zavisi od Tagesform naših ključnih igrača.
A sad će biti zanimljivo vidjet, i sutra, a i pogotov protiv Reala koliko će uspjeti ekipu vratit na pravi kolosijek, on je u stanju da osvoji s ovom ekipom i Ligu prvaka, ima iskustvo, ima on i trenerskog znanja, ali pojedini treneri ga nadmudre modernim idejama, te time što nekako nalože ekipu više....Zato i jesam rekao da ću sud dati o njemu na kraju sezone, ali mislim da će se on u ovoj sezoni suviše potrošit, u godinama je, pa bi zato novi trener naredne sezone bio bolje rješenje. U ono vrijeme pokretanja teme, rekao sam znači bolje ne mijenjat pustit ga da radi svoj posao, ali za novu sezonu ne bi loše bilo neko novo ime, koje će unijet svježinu.

cruz napisao:gdje su oni najopasniji????
da, kada protivniku dođu ispred 16erca imaju doslovno 6 igrača u toj liniji...
da ne spominjem njihove bekove koji su stalno na raspolaganju i koji uvijek nude dodatnu opciju kada se ne može kroz sredinu
messi, özil, kaka, silva, rooney, götze, kagawa, mata, ti igrači su najopasniji kada dobiju loptu na 20-25m od gola ito u sredini, e tu oni naprave prevagu, ili pasom ka napadaču, ili na krila ili sami završavaju ili suddenly a wild midfielder appears![]()
cruz napisao:sad da se vratimo našoj ekipi, kod nas se to također radi, ali ne dovoljno često, prvenstveno zbog manjka kreativnosti od strane 6ica....
zato stalno spominjem igrače poput Banege, Modrića, Sahina, ... ili evo Gündogan.. mali turčin je ODLIČAN igrač iako je još dosta mlad, radi odličan posao, samo što dosta ljudi to ne vidi jer ne završava akcije![]()

anton 1983 napisao:Baš bu Gurdiola čeko godinu dana da preuzme Bayern, moš misit...

FCB_general napisao:Živi bili pa vidjeli. Njemački on neće tek tako naučiti, a uostalom... 'Umara' se učenjem.
Lizarazu napisao:godra mi je da se neko drugi spominje pored raznih Slomki, Favreova ili takvih slicnih trenera koji gledaju LP kao i ja (preko telke).

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju