anton 1983 napisao:Ko prvi posta sastav dobije dres!

anton 1983 napisao:ovo si ja obožavam poslušat prije ovakvih tekmi!
http://www.youtube.com/watch?v=9FPcA7rNbTs
![]()
IDEMO SEXNIHTNUT TA SMEĆA IZ MADRIDA
WHO ARE YOU!!!!!!!!!!!
![]()

CroCHEF napisao:Neuer - Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba - Gustavo, Schweinsteiger - Robben, Kroos, Ribery - Gomez

CroCHEF napisao::oops: ovakva utakmica i onda reportaza ko ima bolje cure
opa
cijeli stadion ima neke crvene papirice
Casillas, Pepe, Ramos, Khedira, Ronaldo, Benzema, Özil, Xabi Alonso, Arbeloa, Coentrão & Di María.
Neuer - Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba - Gustavo, Schweinsteiger - Robben, Kroos, Ribery - Gomez

anton 1983 napisao:Inače ja sa Četnicima danas gledam tekmu tak da MI držite fige!
Miki napisao:anton 1983 napisao:Inače ja sa Četnicima danas gledam tekmu tak da MI držite fige!
Zasto smo svi mi Srbi cetnici? I ja bih sve vas mogao zvati ustasama, ali necu, jer niko ovdje nije kriv za taj prokleti rat. Ne budi Srbomrzac ase, opusti se i gledaj tekmu. Zasto se takvim izjavama moramo vracati na taj ruzni period i te pogrdne nazive? Ljude treba dijeliti na dobre i lose, a ne po nacionalnosti, vjeri itd.
anton 1983 napisao:Miki napisao:anton 1983 napisao:Inače ja sa Četnicima danas gledam tekmu tak da MI držite fige!
Zasto smo svi mi Srbi cetnici? I ja bih sve vas mogao zvati ustasama, ali necu, jer niko ovdje nije kriv za taj prokleti rat. Ne budi Srbomrzac ase, opusti se i gledaj tekmu. Zasto se takvim izjavama moramo vracati na taj ruzni period i te pogrdne nazive? Ljude treba dijeliti na dobre i lose, a ne po nacionalnosti, vjeri itd.
![]()
Smiri se Miki, baš zbog tog nacionalizma sam ih nazvo ČetnicimaDa stvar bude gora, to nije zbog njihove nacionalnosti, već zato kaj svi oće da Bayern popuši!
Samo ja sam ponosam kad mi neko veli ustaša, tak da me za ovo zaboli kita...Zadnji post po pitanju ove teme

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju