(17/04/2012) FC Bayern München -:- Real Madrid CF

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (17/04/2012) FC Bayern München -:- Real Madrid CF

PostPostao/la effe__sa » 18 tra 2012, 01:11

FCB_general napisao:Jebe mi se za Gladbach i njemačke klubove ove večeri kako je Bayern igrao s njima. Hoću da slavimo europsku pobjedu večeras, a idućih dana da raspravljamo o svemu ostalome, od uzvrata do pojačanja i trenutnih igrača. :cool:

Da netko zna reći hoćemo li biti prvaci Europe ove sezone(i da to stvarno postanemo), stjerao bi i Dortmunda i njegove 2 titule prvaka(pa i kup da osvoje ove sezone) u 100 pički materina što bi bilo goli kurac spram naslova prvaka Europe REKORDmeistera i prve njemačke euro titule nakon onoga gdje smo mi upravo stali 2001. 8-)

Servus bis zum heute. ;)

Upravo tako moj generale....Potpisujem sve ovo. ;) :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 18 tra 2012, 09:07

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 18 tra 2012, 09:11

Schweini nam se mora dignuti do slijedeće tekme, jer jebiga mora igrat. Stvarno je jučer bio loš. Sve lopte kaj je izgubio stvorile su opasnost za naš gol. Pa i gol reala je pao zbog greške Schweinija takoreći..Jučer je on bio rizik no to ne znači da nije trebao igrati.

Sam oču reči da mi jučer nismo odigrali iznad svojih mogučnosti, nego smo pokazali točno kolko možemo i neočekujem ništa lošiju partiju u Madridu. A sad svi navijati za barcu i neka ta tekme bude skandal di će Real popušiti, malo da mu padne moral, koji crveni karton, a ne bi loše došla niti kakva lagana ozljedica...

Mislim da ću puknut od smijeha kad bum vidio postavu koja će igrati protiv Werdera! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la GrleREB » 18 tra 2012, 09:32

U uzvratnoj utakmici slijedeći igrači ne bi smijeli popušiti žuti ako žele igrati finale (da li ja to čujem u pozadini soundtrack od Mission impossible):

Lahm - Boateng - Batstuber - Alaba (wow pa to je naša kompletna zadnja linija :cry: )
Kroos - Muller - Gustavo

Jel netko zna kakvo je stanje sa Buytenom ... mislim da će nam trebati :shock:
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 18 tra 2012, 09:42

GrleREB napisao:
Jel netko zna kakvo je stanje sa Buytenom ... mislim da će nam trebati :shock:

misim da bi uskoro mogo biti fit...

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 18 tra 2012, 10:02

GrleREB napisao:Lahm - Boateng - Batstuber - Alaba (wow pa to je naša kompletna zadnja linija :cry: )
Kroos - Muller - Gustavo

Pa mi ne bi smjeli za finale izgubit Lahma, jako, jako je bitan naravno i ne bi smijeli izgubit i Boateng i Gustava, znači obojicu, jer npr. ako bi Boateng dobio taj karton kobni, onda bi po meni Gustavo mogao isto na mjesto stopera, on to zna super odradit, bolje od Tyme, ali dobro bi bilo i da Buyten bude spreman.

Najbitnija stvar je u svemu, da igrači sad ne smiju mislit na kartone, nego jednostavno moraju dati sve od sebe i probat to isključit, važno je proći Real, to je sad zadatak, nema razmišljanja o onome šta će biti sutra, nego fokus na srijedu, utakmicu protiv Reala, ako se puno razmišlja o suspenziji onda može i utakmica se izgubit.
A skrpit ćemo mi ekipu, pa makar svi ovi dobili karton (ne daj Bože).
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 18 tra 2012, 10:37

kako mi je smijesno usporedjivat faulove za zuti npr. Badstubera i Lahma s onima od Ramosa i Marcela.

Sve u svemu jucer je bio dan dajvanja broja 7 s obje strane.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 18 tra 2012, 10:39

Slika

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 18 tra 2012, 11:27

CroCHEF napisao:Slika

Isti cruz kad ući i dobi 5 :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Mrš » 18 tra 2012, 11:30

uf, kako san gušta sinoć... ali tek posli tekme jer san za vrime nje bija ''na iglama''.

strašna utakmica, strašan presing i tempo. utakmica samo za jebene igrače, spremne, jake, nema sekunde dignit glave. Schweini koji nije 100% odma se vidi u vakoj tekmi. al zato je Kroos iznenadija, odličan je bija. Anton da ja i ti malo nešto prominimo u temi DOLASCI??? :D

Ključ: Ribery. Jebeni kralj, neman riči. Kapa do poda jer imaš muda do poda. Čovik je drža loptu, to nan je davalo oduška u kritičnim trenucima i na kritičnim dijelovima terena nam omogućavalo da zadržimo loptu i priključimo par igrača naprid. O.D.L.I.Č.A.N.

drugi po meni koji je odskaka: Luiz Gustavo. Ima je par krivih pasova, da. ali koliko je puta spričija kontru uzimajuć loptu od njih bez faula, čisto. iša je muški, čvrsto, jaja do poda također.

sinoć smo imali ona ''Eier'' koje Kahn uvik zaziva. to je bilo jako važno. neću ić sve igrače po redu jer su svi bili na nivou ali sam tija istaknit ovu dvojicu. Gomez je ponovo bija drven, al je ostavija dušu i srce na terenu i zabija odlučujući gol tako da nema niko pravo da ga kritizira. mada, ne daj Bože da budemo plakali za onom šansom nakon uzvrata.

e sad ajmo malo na Real. ja bi reka očekivana Mourinhova postavka, na kontre. tako su i gol dali, šugav gol al jbg. dalje, bacanje je bilo također na maksimumu, ali sreća pa Webb nije nasjeda na to pa smo mogli vidit Kristinu(koji se nije ni pojavio), Özila, Dive Mariju kako očajnički mašu rukama po podu nakon dajvanja ali džabe. Udaranje je također bilo na njihovu standardnom nivou kad se susretnu s protivnikom koji nije skinija gaće. Marcelo direkt crveni, bez dvojbe. a nije mi jasno da su na terenu ostali 90 minuta Ramos, Alonso i Arbeloa koji je izgleda ko da bi najradije jašija Francka. Bože sačuvaj.

Mourinho. e on je najveći tragičar sinoć. na 1-1 pravi dvi kriminalne izmjene Marcelo za Ozila i Granero za Di Mariju. ali ovo je očekivano, on ne zna drukčije, on je kukavica uvik bija i osta. a izjave o suđenju posli nek sveže mačku o rep.

ali, ovo još nije ni blizu gotovo. moramo pružit ovakvu partiju i tamo. samo, imamo jednu skroz olakšavajuću okolnost a to je da ulazimo s (kakvom-takvom) prednosti u taj susret. znači, mi smo ti koji mogu malo kalkulirat. malo se zatvorit, igrat na kontre. a to je ono šta Mou voli i radi. ovako on se mora otvorit šta on nimalo ne voli. a da ne pričamo koliko ćemo imat više prostora u napadu kad budemo izlazili u kontru, znači ide nam na ruku ovaj rezultat samo treba opet ovako ući muški i sa EIER.

:logo:
''what Platini could do with a ball, Maradona could do with an orange''
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la doro » 18 tra 2012, 11:37

I ćelo nam je ostal itekako dužan te se mora iskupit u madridu ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 18 tra 2012, 11:46

LuctL napisao:
effe_sa napisao:
Boateng solidan a može i bolje....Lahm pasivan kod primljenog gola, na momente nesiguran, ali sjajan dribling, sjajna asistencija za drugi gol, dobra partija, ali on može još bolje, može to biti i sjajno.....

:lol:

Daj ne jebi u pičku materinu!

Pa šta je sad? :D Jest da smo pod impresijama pobjede i jeste Lahm bio dobar, ali je stajao pasivno kod gola, ne treba tražit dlaku u jajetu i sad po njemu zbog toga jahat po Philipu, ali činjenica je da u nekim situacijama može biti suvereniji..... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Axe » 18 tra 2012, 11:48

Kartoni se brisu u uzvratnoj tekmi, dakle nista nas ne moze sprijeciti da imamo najjaci tim u eventualnom finalu, osim nekog crvenog kartona.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 18 tra 2012, 11:49

Axe napisao:Kartoni se brisu u uzvratnoj tekmi, dakle nista nas ne moze sprijeciti da imamo najjaci tim u eventualnom finalu, osim nekog crvenog kartona.

Kaj pričaš ti?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Axe » 18 tra 2012, 11:51

anton 1983 napisao:
Axe napisao:Kartoni se brisu u uzvratnoj tekmi, dakle nista nas ne moze sprijeciti da imamo najjaci tim u eventualnom finalu, osim nekog crvenog kartona.

Kaj pričaš ti?

Jos je neprovjereno, ali se tako prica.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012