uf, kako san gušta sinoć... ali tek posli tekme jer san za vrime nje bija ''na iglama''.
strašna utakmica, strašan presing i tempo. utakmica samo za jebene igrače, spremne, jake, nema sekunde dignit glave. Schweini koji nije 100% odma se vidi u vakoj tekmi. al zato je Kroos iznenadija, odličan je bija. Anton da ja i ti malo nešto prominimo u temi DOLASCI???
Ključ: Ribery. Jebeni kralj, neman riči. Kapa do poda jer imaš muda do poda. Čovik je drža loptu, to nan je davalo oduška u kritičnim trenucima i na kritičnim dijelovima terena nam omogućavalo da zadržimo loptu i priključimo par igrača naprid. O.D.L.I.Č.A.N.
drugi po meni koji je odskaka: Luiz Gustavo. Ima je par krivih pasova, da. ali koliko je puta spričija kontru uzimajuć loptu od njih bez faula, čisto. iša je muški, čvrsto, jaja do poda također.
sinoć smo imali ona ''Eier'' koje Kahn uvik zaziva. to je bilo jako važno. neću ić sve igrače po redu jer su svi bili na nivou ali sam tija istaknit ovu dvojicu. Gomez je ponovo bija drven, al je ostavija dušu i srce na terenu i zabija odlučujući gol tako da nema niko pravo da ga kritizira. mada, ne daj Bože da budemo plakali za onom šansom nakon uzvrata.
e sad ajmo malo na Real. ja bi reka očekivana Mourinhova postavka, na kontre. tako su i gol dali, šugav gol al jbg. dalje, bacanje je bilo također na maksimumu, ali sreća pa Webb nije nasjeda na to pa smo mogli vidit Kristinu(koji se nije ni pojavio), Özila, Dive Mariju kako očajnički mašu rukama po podu nakon dajvanja ali džabe. Udaranje je također bilo na njihovu standardnom nivou kad se susretnu s protivnikom koji nije skinija gaće. Marcelo direkt crveni, bez dvojbe. a nije mi jasno da su na terenu ostali 90 minuta Ramos, Alonso i Arbeloa koji je izgleda ko da bi najradije jašija Francka. Bože sačuvaj.
Mourinho. e on je najveći tragičar sinoć. na 1-1 pravi dvi kriminalne izmjene Marcelo za Ozila i Granero za Di Mariju. ali ovo je očekivano, on ne zna drukčije, on je kukavica uvik bija i osta. a izjave o suđenju posli nek sveže mačku o rep.
ali, ovo još nije ni blizu gotovo. moramo pružit ovakvu partiju i tamo. samo, imamo jednu skroz olakšavajuću okolnost a to je da ulazimo s (kakvom-takvom) prednosti u taj susret. znači, mi smo ti koji mogu malo kalkulirat. malo se zatvorit, igrat na kontre. a to je ono šta Mou voli i radi. ovako on se mora otvorit šta on nimalo ne voli. a da ne pričamo koliko ćemo imat više prostora u napadu kad budemo izlazili u kontru, znači ide nam na ruku ovaj rezultat samo treba opet ovako ući muški i sa EIER.