doro napisao:Ajmo danas čelstonka iako ih ne volim draži su mi od šugave dosadne barce

Mrš napisao:večeras zasist, malo meze i vina, i guštat u najvećem nogometašu svih vremena

Mrš napisao:večeras zasist, malo meze i vina, i guštat u najvećem nogometašu svih vremena

Koga boli kurac ko je koliko puta sutirao, vazno je ko je koliko golova da, da li je tada bio penal ili ne, a jeste bio. A, ono sto i vrapci na grani znaju, to je da ce sudije UVIJEK, BUKVALNO UVIJEK pogurati tu sugavu Farsu, koliko god oni bili dobri, napadali, ali kad im ne ulazi, bice neki penal, ponisten gol protivniku itd., a sve bez razloga. Pa ako su najbolji, sto im se ne pusti prilika da to dokazu, a ne da stalno imaju vjetar u ledja kad god zaskripi?! To po meni nije najbolja ekipa, jer ko bi u tekmi Farsa-Milan svirao 2 penala za jednu ekipu?
Jedan da, ali 2 nikako, a pogotovo ne onako debilan kao sto je bio taj drugi. Povraca mi se od toga.
Ma nek Bajo narednih 10 godina ne osvoji LS, nema veze, samo nek' ne bude tako sugava i glumacka ekipa (Buskets, Alves), kakva je Farselona. Farsa je ovo sto ovaj izbacuje u solju. 
hahaMiki napisao:Ok, ljudi igraju super, imaju vanzemaljca u timu, dominiraju protiv svakoga, imaju po 15-20 suteva na gol, atraktivni su, ali sta mene boli kurac za to?

cruz napisao:još jedan pacijent koji je nasjeo na medijsku propagandu
hahaMiki napisao:Ok, ljudi igraju super, imaju vanzemaljca u timu, dominiraju protiv svakoga, imaju po 15-20 suteva na gol, atraktivni su, ali sta mene boli kurac za to?pa TO I JE NAJVAŽNIJE!
šta me boli kurac za ostalo kada kod drugih ekipa nemam šta vidit

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost