(17/04/2012) FC Bayern München -:- Real Madrid CF

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (17/04/2012) FC Bayern München -:- Real Madrid CF

PostPostao/la Lizarazu » 19 tra 2012, 08:33

Pizda im materina ciganska. Jose kao opusta ekipu pred uzvrat, ne zeli da pravi dramu jer imaju super aktivan rezultat.
Ramos opet kaze da su ulozili dosta truda i da zato nisu nagradjeni. Pa prema tome u revansu ocekuje
Am Mittwoch werden wir so spielen, als ginge es um Leben und Tod.. (igrat cemo kao da se radi o zivotu ili smrti).

Uz to su digli uzbunu za ove kopacke sto su nestale. Ne mogu da vjerujem da je to neko od Svaba uradio, nikako mi to ne prilici na njih. Prije ce biti da je to neko iz njihovog obezbjedjenja uradio. :? Vidjet cemo hoce li policija uspjeti sta pronaci.

Kidisat ce mesari na celu sa "gazim preko mrtvih samo da dodjem do cilja" kako znaju i umiju. Ne bih mi bilo krivo da ispadnemo na posten nacin, to da nas oni nadigraju uz fer igru i sudjenje. Ali daBogda...

Slika

Mora se Frank cuvati ovakvih scena (znam ja da se on ne boji ni trojice :lol: ) ali ovi papci ce praviti ovakve scene, pogotovo ako im ne bude islo.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la doro » 19 tra 2012, 10:41

cruz napisao:GLEDAJ OVO :smajl006: :neee: smile31 :banned:

A kaj se čudiš....nije nam dao 2 penala i 3 crvena za cigane ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 19 tra 2012, 10:48

u uzvratu bi čak i prije postavio Olića nek Gomeza.. ;)
mi ćemo se branit i igrat na kontru, a Ola je brži od Maria i cijele Realove obrane pa stoga tako i mislim..
mislim da ćemo ih ubit kontrama jer imamo sve brže igrače naprijed od njihove obrane i to bi mogao biti ključ!
:fcb:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 19 tra 2012, 10:53

Gomez je u sprinzu jedan od najbrzih igraca Bayerna... samo je prblem sto je nespretan s loptom (osim ove situacije kad si je cak uspio i obuci Šorc http://www.youtube.com/watch?v=JXES6HvRVgM) sto je Olinju prednost. Ali npr. ja mislim da Olic nebi zabi ovaj gol u 90. sto je Gomez zabio. Gomez sam je izjavio da uopce nije vidio loptu...
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Mrš » 19 tra 2012, 11:02

Gomez je zasigurno među najbržima kad je u punom šprintu, to mu omogućavaju izrazito duge noge pa ima korak kojega je teško sustić u punom zamahu. i da, problem je šta ne zna s loptom i upravo zbog toga njemu tribaju lopte koje ga guraju u prostor da on ne triba pravit više od jednog ili dva dodira. tu dolazimo do one desetke koju zazivamo.

situacija protiv Reala u prvon poluvremenu kad ga je Kroos izbacio, e na to san mislija. vidiš njegov korak mu omogućuje da se odlijepi od stopera i idealna je situacija kad mu triba samo jedan dodir-šut ili jedan dodir do šuta. tu mu je Casillas skinija ali je to nešto šta nan triba češće i nešto di je Gomez jak.
''what Platini could do with a ball, Maradona could do with an orange''
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la doro » 19 tra 2012, 11:08

Mrš napisao:Gomez je zasigurno među najbržima kad je u punom šprintu, to mu omogućavaju izrazito duge noge pa ima korak kojega je teško sustić u punom zamahu. i da, problem je šta ne zna s loptom i upravo zbog toga njemu tribaju lopte koje ga guraju u prostor da on ne triba pravit više od jednog ili dva dodira. tu dolazimo do one desetke koju zazivamo.

situacija protiv Reala u prvon poluvremenu kad ga je Kroos izbacio, e na to san mislija. vidiš njegov korak mu omogućuje da se odlijepi od stopera i idealna je situacija kad mu triba samo jedan dodir-šut ili jedan dodir do šuta. tu mu je Casillas skinija ali je to nešto šta nan triba češće i nešto di je Gomez jak.

Upravo to...da imamo ozila il kagawu te malonogometne tehničare koji bi ga u cm gađali bila bi jebenica!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 19 tra 2012, 11:17

Ja sam prije ove tekme reko, da može Gomez ne bi trebao igrati u uzvratu, jer nam je rezultat akttualan, no s druge strane bojim se da bi takav potez bila neka naznaka da mi čuvamo rezultat. Na Bernabeu bu naš napadač ziher bio više odvojen od ostatka ekipe i morti ne bi bilo loše da to Olić odigra, tak da trči bezveze jer to najbolje (jedino zna). nemojte mi sam kontrolu lopte i Olića u istu rečenicu stavljat...Lik po pitanju tehnike nije niš bolji od Gomeza, sam brže lamaće sa tim nogoma i obvezatno po tekmi nabaci jedan bespotreban biciklin...

Ovo treba jako mudro odigrati. Ak dene Gomeza onda neka ga stavi jer ima neki plan, a isto to vrijedi i za Olića. Bojim se da bu Gomez služio za visoke lopte što znači brza predaja kod naših igrača i automatski gubljene lopte jer Gomez bu bio toliko sam da ju ne bu ima kome spustiti, te će na ta način bez veze igrati i još buju neki u tom slučaju rekli kak je loše odigrao...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 19 tra 2012, 11:19

anton 1983 napisao:Ja sam prije ove tekme reko, da može Gomez ne bi trebao igrati u uzvratu, jer nam je rezultat akttualan, no s druge strane bojim se da bi takav potez bila neka naznaka da mi čuvamo rezultat. Na Bernabeu bu naš napadač ziher bio više odvojen od ostatka ekipe i morti ne bi bilo loše da to Olić odigra, tak da trči bezveze jer to najbolje (jedino zna). nemojte mi sam kontrolu lopte i Olića u istu rečenicu stavljat...Lik po pitanju tehnike nije niš bolji od Gomeza, sam brže lamaće sa tim nogoma i obvezatno po tekmi nabaci jedan bespotreban biciklin...

Ovo treba jako mudro odigrati. Ak dene Gomeza onda neka ga stavi jer ima neki plan, a isto to vrijedi i za Olića. Bojim se da bu Gomez služio za visoke lopte što znači brza predaja kod naših igrača i automatski gubljene lopte jer Gomez bu bio toliko sam da ju ne bu ima kome spustiti, te će na ta način bez veze igrati i još buju neki u tom slučaju rekli kak je loše odigrao...

točno to! :bravo:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 19 tra 2012, 13:02

Ljudi moji jeste li vi zaboravili šta je Gomez radio u Stuttgratu, prije je bio čisti konter napadač.

Čisto sumnjam da je zaboravio igrati na kontre tako da Gomez mora igrati.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la GrleREB » 19 tra 2012, 13:13

The Scarface napisao:Ljudi moji jeste li vi zaboravili šta je Gomez radio u Stuttgratu, prije je bio čisti konter napadač.

Da ali ne kontre sa visokim loptama (pa da treba glavu koristiti) ... tu je definitivno slab. Njemu lopta mora ići po podu u prostor.
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 19 tra 2012, 13:17

GrleREB napisao:
The Scarface napisao:Ljudi moji jeste li vi zaboravili šta je Gomez radio u Stuttgratu, prije je bio čisti konter napadač.

Da ali ne kontre sa visokim loptama (pa da treba glavu koristiti) ... tu je definitivno slab. Njemu lopta mora ići po podu u prostor.

Pa zašto bi igrali na kontre preko visokih lopti, ono što nama treba je brza tranzicija kad Real izgubi loptu. Tipičan primjer je ono sinoć kad je Messi izgubio loptu, nisu potrebne duge lopte nego kratke brze i precizne lopte koje će Kroosa i Schweinia staviti na test.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 19 tra 2012, 15:33

jel ko cito danas Zidaka u jutarnjem... koji uvod :legendo:

U utorak u šest gledao sam Dinamo - Zagreb. Polufinale hrvat- skog kupa, kao uvertira za polufinale Lige prvaka. Nije to bila tuga i jad, kakvu smo navikli gledati na ovim meridijanima u izvedbi naših trenera, čak je bilo i dobrog nogometa, ali u odnosu na meč Bayerna i Reala, izgledalo je kao utrka Usaina Bolta s poštarima DHL-a ili City Expressa.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 19 tra 2012, 15:48

CroCHEF napisao:jel ko cito danas Zidaka u jutarnjem... koji uvod :legendo:

U utorak u šest gledao sam Dinamo - Zagreb. Polufinale hrvat- skog kupa, kao uvertira za polufinale Lige prvaka. Nije to bila tuga i jad, kakvu smo navikli gledati na ovim meridijanima u izvedbi naših trenera, čak je bilo i dobrog nogometa, ali u odnosu na meč Bayerna i Reala, izgledalo je kao utrka Usaina Bolta s poštarima DHL-a ili City Expressa.

Hočeš reći da su naši poštari spori...samo da ih vidiš kad ih cucak napadne prestignu i bolta:lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 19 tra 2012, 16:03

Sportbild ekskluzivno
Doslo je do ostre svadje u kabini nakon utakmice izmedju Robberya. Bilo je verbalnih uvreda, cak i naguravanja.
Razlog je slobodnjak u produzetku prvog poluvremena.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 19 tra 2012, 16:29

pa šta :roll:

baš me zanima koliko je to istina
cruz
Globalni moderator